Suzuki Vitara

Miercuri, 03 Aprilie | Modele noi

Noul Suzuki Vitara facelift: sistem multimedia nou, cu ecran de 9 inch

Suzuki a pregătit un facelift pentru Vitara, SUV-ul său de dimensiuni mici. Noul model primește o bară de protecție redesenată, jante noi și un sistem multimedia nou cu un ecran de 9 inch.
Luni, 17 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Suzuki introduce o motorizare mild-hybrid la 48V: tehnologia va fi disponibilă pe Vitara, SX-4 S-Cross și Swift Sport

Suzuki introduce în gamă o versiune mild-hybrid la 48V. Tehnologia va fi disponibilă pe motorul pe benzină de 1.4 litri Boosterjet și va debuta pe piața din România începând cu luna martie.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Olanda: “Jeep Grand Cherokee și Suzuki Vitara au manipulat emisiile diesel și ar putea fi interzise la vânzare”

Jeep Grand Cherokee și Suzuki Vitara ar fi trucat emisiile diesel cu ajutorul unor “strategii nepermise”, potrivit unei investigații a autorităților olandeze, care arată că ambele modele trebuie să fie “reparate” sau vor fi interzise la vânzare.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Intern

Suzuki Vitara facelift poate fi comandat și în România: SUV-ul producătorului japonez are un preț de pornire de 13.800 de euro

Suzuki a publicat lista de prețuri pentru Vitara facelift. SUV-ul este disponibil doar cu motorizări pe benzină. Clienții pot alege unitatea de 1.0 litri BoosterJet de 112 CP sau motorul de 1.4 litri de 140 CP. Prețul de pornire pentru Suzuki Vitara facelift este de 13.790 de euro.
Luni, 30 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Suzuki Vitara facelift: modificări estetice minore și motoare turbo pe benzină de 1.0 litri și 1.4 litri

Suzuki a publicat primele imagini și informații referitoare la Vitara facelift. SUV-ul constructorului nipon primește modificări estetice minore, îmbunătățiri la nivel tehnologic și motorul BoosterJet de 1.0 litri. Pentru moment, japonezii nu oferă detalii despre o viitoare versiune echipată cu motor diesel.
Miercuri, 30 August 2017 | Modele noi

Informații despre viitorul Suzuki Vitara facelift: mai multe sisteme de siguranță și un design similar

După mai bine de trei ani pe piață, noul Suzuki Vitara va primi un binemeritat facelift. Crossover-ul japonez va beneficia de modificări estetice timide, însă va plusa cu mai multă tehnologie.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Suzuki Vitara a intrat oficial în producție la uzina din Ungaria

Suzuki a anunțat oficial debutul noului Vitara pe linia de producție a uzinei sale din Ungaria. Primele exemplare ale micului SUV japonez vor ajunge în România la sfârșitul lui martie.
Vineri, 06 Martie 2015 | Intern

Preţuri Suzuki Vitara în România: mini SUV-ul japonez porneşte de la 14.100 de euro

Suzuki a anunţat preţurile oficiale pentru noul Vitara în România. SUV-ul de clasă mică se va bate cu Nissan Juke şi Renault Captur.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Suzuki va lansa șase modele noi până în 2017: Vitara și Swift se află printre ele

Suzuki va reîntineri gama sa cu șase noi modele, prgramate să debuteze pe piață până în 2017. Primele pe listă sunt noile Vitara și Celerio.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Suzuki Vitara renaşte după 25 de ani sub forma unui SUV de clasă mică

Noul Suzuki Vitara reprezintă declaraţia de război împotriva actualului Nissan Juke. Constructorul japonez reînvie numele Vitara după 25 de ani şi îl aplică tot unui SUV de mici dimensiuni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | General

Suzuki va renunţa la producţia modelelor Grand Vitara şi Alto

Suzuki a anunţat că modelul Grand Vitara nu va mai fi comercializat începând cu finalul acestui an. Şi micul Alto va părăsi piaţa începând cu primăvara lui 2015.

Tag-uri similare

Suzuki, Nissan Juke, Suzuki Vitara, noul Suzuki Vitara, Suzuki rival Juke, Suzuki Vitara noua generatie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru