Suzuki

Miercuri, 03 Aprilie | Modele noi

Noul Suzuki Vitara facelift: sistem multimedia nou, cu ecran de 9 inch

Suzuki a pregătit un facelift pentru Vitara, SUV-ul său de dimensiuni mici. Noul model primește o bară de protecție redesenată, jante noi și un sistem multimedia nou cu un ecran de 9 inch.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | Modele noi

PREMIERĂ: Aceasta este noua generație Suzuki Swift

Constructorul asiatic prezintă noua generație Swift. Modelul a primit un design revizuit, dar și o motorizare nouă: propulsor de 1.2 litri mild-hybrid la 12V.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Concepte

Viitoarea generație Suzuki Swift: design nou și motor mild-hybrid

Suzuki a publicat mai multe imagini cu noul concept care anunță viitoarea generație Swift. Modelul asiatic mizează pe un design nou și motorizare mild-hybrid.
Vineri, 06 Octombrie 2023 | Industrie

Suzuki: 80 de milioane de mașini vândute din 1955 până în prezent

Suzuki a atins borna de 80 de milioane de mașini vândute la nivel mondial, de la primul model lansat în 1955, până în prezent. Cel mai bine vândut model al mărcii nipone este Alto.
Marti, 03 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Suzuki Swift: conceptul care anunță noua generație

Suzuki a publicat o imagine cu noul concept Swift. Acesta anunță noua generație a compactei de segment B și va debuta, la finalul lunii, cu ocazia Salonului de Mobilitate din Japonia.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Modele noi

Ediție specială Suzuki Jimny Rhino: vopsea specială și producție de numai 30 de exemplare

Suzuki a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său de teren Jimny. Noua ediție se numește Rhino și aduce o vopsea specială, alături de elemente vizuale exclusive. Noul Jimny Rhino va fi produs în numai 30 de exemplare.
Marti, 20 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Suzuki vrea să construiască mașini zburătoare din 2024: 15 km autonomie în zbor

Suzuki și SkyDrive au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și construirea de vehicule zburătoare din 2024. Acestea vor avea o autonomie de 15 kilometri în zbor.
Vineri, 03 Martie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Suzuki Jimny, în Australia. Vor fi produse 300 de exemplare

Constructorul japonez de automobile anunță o ediție limitată Heritage pentru Jimny. Vor fi produse doar 300 de exemplare, exclusiv pentru piața din Australia.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Modele noi

Toyota și Suzuki vor renaște împreună un succesor de 15.000 de euro pentru MR2

Potrivit unei publicații japoneze, Toyota și Suzuki vor lansa împreună un înlocuitor pentru MR2. Din informațiile existente, noul model va avea un motor de doar un litru, dar care promite 120 de cai putere.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Suzuki Jimny va fi și electric. Parte din strategia de lansare a 5 modele electrice în Europa

Suzuki și-a făcut publică strategia de electrificare până în anul 2030. Piața care ne interesează pe noi cel mai mult, adică cea din Europa, va primi 5 modele cu zero emisii, inclusiv un Jimny pur electric.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Modele noi

Suzuki lansează noul Jimny cu 5 uși: motor de 105 cai putere și ampatament mai lung

Suzuki a dezvăluit oficial noua variantă cu 5 uși pentru modelul de teren Jimny. Față de varianta obișnuită, noul model are acum un ampatament mai lung, dar păstrează același motor de 105 cai putere. Noul model va fi disponibil, pentru moment, doar în India.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Concepte

Conceptul Suzuki eVX anunță primul model electric al mărcii nipone

Suzuki a prezentat, în cadrul Auto Expo din India, noul concept eVX. Acesta anunță primul model cu zero emisii al mărcii nipone, care urmează să debuteze în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Suzuki Across: ceasuri de bord digitale și ecran central preluate de la Toyota RAV4

Suzuki anunță o serie de noutăți pentru SUV-ul plug-in hybrid Across. Pe listă regăsim ceasurile de bord digitale și ecranul central împrumutate de la Toyota RAV4.
Miercuri, 26 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Suzuki S-Cross Full Hybrid: disponibil inițial pe piața din Marea Britanie

Suzuki a dezvăluit noul S-Cross Full Hybrid. Disponibil atât cu tracțiune integrală cât și cu roți motrice față, acest model va fi disponibil, inițial, pe piața din Marea Britanie.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Modele noi

Ediție specială Suzuki Jimny Sierra 4Sport: modificări speciale pentru off-road și disponibilă exclusiv în Brazilia

Suzuki a publicat imagini oficiale cu o nouă ediție specială pentru Jimny. Aceasta se numește Sierra 4Sport și aduce o serie de modificări speciale pentru performanțe mai bune în off-road. Noul model special este disponibil doar pe piața din Brazilia și va fi construit în doar 100 de exemplare.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Suzuki Across: încărcător de 6 kW și timpi de încărcare mai mici

Suzuki anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Across. Acesta vine acum în standard cu un încărcător de 6 kW (AC), astfel că timpii de încărcare sunt mai mici la o priză casnică.
Joi, 24 Martie 2022 | Industrie

Suzuki încheie un parteneriat cu SkyDrive pentru dezvoltarea și vânzarea mașinilor zburătoare

Suzuki a anunțat că a încheiat un parteneriat cu SkyDrive, o companie care își propune să lanseze mașini zburătoare VTOL în viitorul apropiat. Primele astfel de vehicule vor apărea în 2025 în Osaka, Japonia și vor fi folosite ca taxiuri în cadrul Expoziției Mondiale din acel an.
Vineri, 11 Martie 2022 | Industrie

Uzina Suzuki din Ungaria suspendă exporturile către Rusia și Ucraina

Constructorul japonez de automobile anunță că uzina pe care o are în Ungaria suspendă exporturile către Rusia și Ucraina. Suzuki livrează anual aproximativ 10.000 de mașini către cele două țări.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Prețuri Suzuki S-Cross în România: SUV-ul pornește de la 18.600 de euro

Noul Suzuki S-Cross este disponibil acum și pe piața din România. La noi în țară, SUV-ul nipon pornește de la 18.550 de euro și poate fi comandat numai alături de un motor pe benzină, de 1.4 litri, alăturat unui sistem micro-hibrid la 48V.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noua generație Suzuki S-Cross: motor pe benzină cu sistem micro-hibrid și versiune cu tracțiune integrală

Suzuki prezintă noua generație S-Cross. Modelul nipon propune un design nou, dar și mai multe dotări în standard. Noul S-Cross va fi produs în Ungaria și va fi comercializat, în Europa, din luna decembrie a acestui an.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru