Symonds

Vineri, 21 Decembrie 2012 | Formula 1

Glock: "Symonds va avea un impact pozitiv la Marussia"

Timo Glock crede că revenirea lui Pat Symonds în paddock-ul Formulei 1 în 2013 va ajuta Marussia să progreseze.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Formula 1

Symonds ar putea reveni în F1 la Williams

Pat Symonds ar putea deveni consultantul echipei Williams pentru dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2011 al Formulei 1.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Formula 1

OFICIAL: Briatore poate reveni in F1 in 2013

FIA a ajuns la un acord cu Flavio Briatore si Pat Symands prin care fostii manageri ai echipei Renault pot reveni in Formula 1 incepand din sezonul 2013.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Formula 1

FIA refuza sa anunte anularea suspendarii lui Briatore

FIA este obligata de justitia franceza sa anunte anularea suspendarii lui Flavio Briatore din sporturile cu motor, insa forul mondial refuza sub pretextul ca poate face apel la aceasta decizie.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Formula 1

Verdictul in cazul Briatore - FIA se va da pe 5 ianuarie

Curtea Franceza de Justitie va decide pe 5 ianurie daca anuleaza sau nu suspendarea pe viata din sporturile cu motor dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Formula 1

Cazul Briatore - FIA se judeca marti la Paris

Curtea Franceza de Justitie va decide marti daca suspendarea pe viata dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore a fost justa.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Formula 1

Symonds cere anularea suspendarii din F1

Pat Symonds a solicitat in justitie anularea suspendarii pe cinci ani din toate competitiile FIA, decizie luata de forul mondial pentru implicarea sa in scandalul Crashgate.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Dosarul complet si audierile FIA in cazul Crashgate

FIA a prezentat pe site-ul sau oficial dosarul complet al scandalului Crashgate, precum si inregistrarile audio ale audierilor Consiliului Mondial din 21 septembrie.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Symonds: "Am facut totul din devotament pentru Renault"

Pat Symonds sustine ca a conspirat la accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Singapore dintr-un devotament prost inteles pentru Renault.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA: "Verdictul in cazul Crashgate s-a stabilit inainte de Consiliu"

Vicepresedintele FIA a sugerat ca Renault a ramas in Formula 1 pe criterii politice si ca forul mondial stabilise verdictul in cazul Crashgate inainte de intalnirea Consiliului Mondial din 21 septembrie.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Un martor secret l-a condamnat pe Briatore!

Un angajat Renault a carui identitate este protejata a confirmat ca Flavio Briatore a stiut de planul lui Nelson Piquet Jr. de a produce un accident deliberat in Singapore, iar marturia sa a condus la excluderea pe viata a italianului din Formula 1.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Mosley: "Renault nu a avut nicio responsabilitate morala"

Max Mosley sustine ca Renault a primit pedeapsa potrivita in privinta scandalului din Singapore intrucat nu a avut nicio responsabilitate morala pentru trucarea accidentului lui Nelson Piquet Jr.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. spera sa concureze in F1 in 2010

Piquet Jr. si-a exprimat speranta de a concura in Formula 1 in sezonul urmator, in ciuda faptului ca a produs un accident deliberat in Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault accepta decizia Consiliului Mondial

Renault a acceptat decizia dictata luni de FIA si isi cere scuze pentru conspiratia de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 in urma careia si-a adjudecat victoria prin Fernando Alonso.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Briatore, exclus pe viata din Formula 1!

Renault a primit o sanctiune de doi ani cu suspendare, iar Flavio Briatore a fost exclus pe viata din Formula 1 in urma scandalului legat de Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

CRASHGATE LIVE: Consiliul Mondial delibereaza

Consiliul Mondial al FIA a inceput deja deliberarile in scandalul in care este implicata Renault, iar Fernando Alonso si Bernard Rey vor face declaratii de presa pe parcursul zilei de astazi.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

CRASHGATE LIVE: Reprezentatii Renault au sosit la audieri

Renault este reprezentata la audierile Consiliului Mondial de presedintele Barnard Rey, Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr. facandu-si la randul lor aparitia la Paris.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA va anunta luni verdictul in scandalul Renault

Consiliul Mondial al FIA a inceput in aceasta dimineata audierile in cazul Renault referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, un verdict fiind asteptat in cursul acestei dupa-amiezi.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Formula 1

Update: Piquet: "FIA stie din 2008 despre accidentul deliberat"

Nelson Piquet Senior a informat FIA despre accidentul deliberat produs de fiul sau la cursa din Singapore inca din luna noiembrie a anului trecut, insa forul mondial a refuzat sa ia masuri la vremea respectiva.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | F1 Short

Hill evita sa dea verdicte in privinta lui Piquet

Damon Hill a adoptat un ton neutru atunci cand a vorbit despre posibilitatea ca Nelson Piquet Jr. sa fi produs un accident deliberat in Marele Premiu al statului Singapore.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Toyota, Williams, regulament, FIA, Alonso, accident, Domenicali, Australia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru