T-Cross

Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen se pregătește pentru Euro 2020: germanii lansează ediția specială United pentru 10 modele

Volkswagen a lansat ediția specială United pentru 10 dintre modelele pe care le are în gamă ca parte a promovării Campionatului European de Fotbal din 2020.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Modele noi

Motorizare nouă pentru Volkswagen T-Cross: SUV-ul german va fi disponibil cu motorul de 1.5 litri benzină de 150 CP

Volkswagen a introdus pe T-Cross motorul pe benzină de 1.5 litri TSI. Propulsorul promite 150 de cai putere și 250 Nm, și va fi disponibil exclusiv cu o cutie automată.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen spune că T-Cross nu va avea versiune hibridă: “Costurile ar fi la fel de mari ca la dezvoltarea unui model 100% electric”

Volkswagen T-Cross nu va primi o versiune hibridă din cauza costurilor prea mari cu dezvoltarea, potrivit unui reprezentant al producătorului german.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea ca T-Cross să devină prima opțiune pentru clienții tineri care caută un crossover: “Este ideal pentru stilul de viață din oraș”

Volkswagen vrea ca noul model T-Cross să fie prima opțiune pentru clienții tineri care sunt în căutarea unui crossover. Nemții mizează pe “combinația dintre un interior spațios și un preț accesibil”.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Modele noi

Oficial: Volkswagen T-Cross se prezintă: caracter practic și sisteme de siguranță de top pentru cel mai mic SUV din gama constructorului german

Volkswagen a prezentat noul T-Cross. Cel mai mic SUV din gama constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, spațiu suficient pentru 5 persoane și un pachet generos de sisteme de siguranță. Clienții vor putea alege atât motoare diesel, cât și unități pe benzină.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Modele noi

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross: noul SUV debutează în 25 octombrie

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross. Clipul pregătit de nemți scoate în evidență câteva elemente de design exterior și interior. Noul SUV va fi prezentat în 25 octombrie.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser video cu Volkswagen T-Cross: viitorul SUV promite un pachet generos de sisteme de siguranță

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross. Reprezentanții constructorului german spun că noul SUV-ul va fi disponibil cu o gamă generoasă de sisteme de siguranță. Prezentarea oficială este programată în 25 octombrie.
Luni, 08 Octombrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen T-Cross: designul și funcțiile sunt preluate de la Polo

Volkswagen a publicat un clip video care scoate în evidență un interior cu design și funcții similare cu cele întâlnite la Polo, model de la care noul SUV de oraș va prelua inclusiv motorizările.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Modele noi

SUV-ul Volkswagen T-Cross va fi prezentat în 25 octombrie: portbagaj de 455 de litri și motorizări preluate din gama Polo

Volkswagen T-Cross, cel mai mic SUV din gama constructorului german, va fi prezentat în 25 octombrie. Ulterior, modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo din luna noiembrie.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Teasere cu Volkswagen T-Cross: germanii prezintă schițe cu designul exterior și interior al noului SUV subcompact

Volkswagen a publicat o serie de schițe care evidențiază câteva elemente de design exterior și interior pentru T-Cross, noul SUV subcompact pregătit de constructorul german.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Volkswagen scoate în evidență atuurile lui T-Cross cu ajutorul unui teaser video: portbagaj de până la 455 de litri și sisteme de siguranță moderne

Volkswagen a publicat un teaser video cu ajutorul căruia scoate în evidență spațiul oferit de viitorul T-Cross. SUV-ul constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, sisteme de siguranță moderne și motorizări preluate din gama lui Polo.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Viitorul Volkswagen T-Cross, testat sub camuflaj: SUV-ul constructorului german se lansează în toamnă

Volkswagen T-Cross va fi prezentat în toamna acestui an. Pentru a îndulci așteptarea, nemții au publicat o serie de imagini cu câteva dintre exemplarele de test. Viitorul SUV va prelua motorizările lui Polo și va dispune de o gamă generoasă de sisteme de siguranță.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Industrie

Volkswagen T-Cross va avea o producție anuală de 500.000 de unități: “Segmentul SUV-urilor subcompacte se va dubla în următorii 10 ani”

Volkswagen speră că viitorul model T-Cross va avea o contribuție semnificativă la majorarea vânzărilor pe segmentul SUV-urilor subcompacte. Nemții consideră că acest segment va avea o cotă de piață dublă în următorii 10 ani.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Cross ar putea fi lansat în septembrie: noul SUV va prelua elemente de design și motoare de la Polo

Volkswagen T-Cross, viitorul SUV subcompact al mărcii germane, se va lansa cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie și va prelua elemente de design și motorizări de la Polo.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen T-Cross vine în 2018: noul SUV va prelua motoare de la Polo

Volkswagen T-Cross se va lansa în a doua jumătate a anului 2018 și va prelua o parte dintre motorizările subcompactei Polo.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen T-Cross, T-Cross, Volkswagen T-Cross R-Line
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru