TAG Heuer

Luni, 02 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Porsche 718 Cayman GT4 RS, creată în colaborare cu TAG Heuer

Porsche a lansat o ediție specială foarte rară pentru 718 Cayman GT4 RS. Noua ediție marchează 70 de ani de la participarea mărcii germane în celebra cursă Panamericana din anii ’50.
Sambata, 06 Februarie 2021 | General

Porsche și TAG Heuer și-au unit forțele pentru a lansa un ceas care costă 6000 de dolari

Constructorul german de automobile și celebrul producător de ceasuri TAG Heuer au încheiat un nou parteneriat. Primul "fruct" al acestei întelegeri este ceasul TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Aston Martin lansează ediția limitată DBS Superleggera TAG Heuer: 50 de exemplare echipate cu un pachet de caroserie cu elemente din fibră de carbon

Aston Martin a publicat primele fotografii și detalii referitoare la ediția specială DBS Superleggera TAG Heuer. Modelul producătorului britanic a primit câteva modificări estetice și o serie de îmbunătățiri la nivel interior.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | General

TAG Heuer a lansat un ceas nou, dedicat pilotului de Formula 1 Max Verstappen: ediție limitată la 1.300 de exemplare

TAG Heuer a lansat un nou ceas bazat pe cele din gama "Formula 1". Acesta a fost dezvoltat special pentru pilotul Max Verstappen și va fi produs în doar 1.300 de unități.
Marti, 08 Martie 2016 | Industrie

Porsche anunță întreruperea contractului de imagine cu Maria Sharapova după ce rusoaica a picat un test antidoping în ianuarie 2016

Maria Sharapova nu mai este imaginea Porsche la nivel mondial. Compania germană a renunțat la contractul de reprezentare cu jucătoarea din Rusia după ce aceasta și-a recunoscut greșeala în urma unui test antidoping picat în luna ianuarie, la Australian Open.
Vineri, 04 Decembrie 2015 | Formula 1

Red Bull Racing va utiliza în 2016 motoare Renault sub brandul TAG Heuer

Red Bull Racing a confirmat oficial că în sezonul 2016 va utiliza motoare Renault care vor purta brandul producătorului de ceasuri TAG Heuer, unul dintre noii sponsori ai echipei.
Marti, 19 Mai 2015 | Tehnologie

TAG Heuer a lansat patru ceasuri noi, dedicate celebrului pilot Ayrton Senna

McLaren şi celebrul producător elveţian de ceasuri TAG Heuer sărbătoresc anul acesta 30 de ani de colaborare. În cinstea celor trei decenii, TAG Heuer a lansat patru ceasuri speciale, dedicate legendarului pilot de Formula 1, Ayrton Senna
Vineri, 08 Mai 2015 | Formula 1

Video: Senna, Alonso şi Button, vedetele filmului care marchează 30 de ani de parteneriat McLaren-TAG Heuer

McLaren a publicat joi filmul documentar "Don’t Crack Under Pressure – A Legend Returns" care marchează împlinirea a 30 de ani de parteneriat între McLaren şi TAG Heuer şi în care Fernando Alonso şi Jenson Button se duelează pe circuit sub îndrumarea vocală a lui Ayrton Senna.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Formula 1

Ron Dennis va deveni acţionarul majoritar al McLaren

Ron Dennis va cumpăra o parte din acţiunile deţinute de fondul de investiţii al statului Bahrain şi va deveni acţionarul majoritar al McLaren Group.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | F1 TOP

POVEŞTILE FORMULEI 1: Ceasurile lui Ayrton Senna

Ayrton Senna a fost ambasadorul producătorului de ceasuri TAG Heuer când concura pentru McLaren şi intenţiona să lanseze un ceas care să-i poarte numele cu numai câteva zile înainte de a înceta din viaţă.
Joi, 26 Mai 2011 | General

TAG Heuer lansează un ceas pentru a aniversa 100 de ani de Indy 500

Câştigătorul cursei Indy 500 din 29 mai va primi un ceas aniversar TAG Heuer în ediţie limitată. Acesta costă 1.650 de dolari şi va fi fabricat în doar 1.000 de exemplare.
Sambata, 06 Martie 2010 | Modele noi

Tag Heuer Tesla Roadster: cadoul de 150 de ani

Producatorul elvetian de ceasuri Tag Heuer impreuna cu constructorul american Tesla au colaborat la realizarea modelului aniversar Tag Heuer Tesla Roadster.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Septembrie 2009 | General

Tag Heuer a creat o pereche de ochelari de soare pentru piloti

Tag Heuer a creat o pereche de ochelari care pot fi purtati pe sub casca. Acestia sunt destinati atat pilotilor, cat si motociclistilor care doresc sa isi apere ochii de razele UV.
Vineri, 07 Martie 2008 | Tehnologie

Ochelari pentru sofatul pe timp de noapte

Celebra companie elvetiana TAG Heuer a creat o pereche de ochelari speciali pentru sofatul pe timp de noapte.

Tag-uri similare

Tesla, Kimi Raikkonen, design, Le Mans, Geneva 2010, Tesla Roadster, TAG Heuer, ceasuri, Basel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru