Tarife de referinta RCA

Miercuri, 08 Martie 2023 | Intern

Noile tarife de referință pentru asigurările RCA. Creșteri chiar și de 41%

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a publicat noile tarife de referință pentru asigurările RCA. Se observă creșteri chiar și de 41% pentru unii conducători auto.
Luni, 26 Aprilie 2021 | Intern

Au fost publicate noile tarife de referință pentru asigurările RCA: primele cresc pentru majoritatea șoferilor

Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat noile tarife de referință pentru asigurările RCA. Majoritatea categoriile de șoferi trebuie să plătească mai mult, dar s-au înregistrat și mici scăderi.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Intern

Noile tarife de referință pentru asigurările RCA au fost publicate: primele cresc cu aproximativ 5%

Noile tarife de referință pentru asigurările RCA sunt cu circa 5% mai mari decât cele stabilite în luna octombrie, potrivit datelor oficiale publicare de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).
Vineri, 11 Octombrie 2019 | Intern

Prețurile asigurărilor RCA ar putea scădea: noile tarife de referință sunt cu 7% mai mici și au crescut doar pentru mașinile cu motoare de peste 2.5 litri

Noile tarife de referință pentru asigurările RCA sunt cu 7% mai mici decât cele stabilite în luna martie, ceea ce ar putea determina scăderea prețurilor. Tarifele au crescut doar pentru mașinile cu motoare de peste 2.5 litri.
Joi, 21 Martie 2019 | Intern

Prețurile asigurărilor RCA ar putea crește: noile tarife de referință sunt mai mari cu 100-200 de lei, dar scad pentru mașinile cu motoare de peste 2.5 litri

Noile tarife de referință pentru asigurările RCA au fost mărite semnificativ, cu excepția mașinilor cu motoare de peste 2.5 litri, ceea ce ar putea conduce la o creștere a prețurilor solicitate de companiile de asigurări.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Intern

Noile tarife de referință pentru RCA au fost anunțate: prețul mediu este 790 de lei, în creștere cu 4%

ASF a publicat lista actualizată a tarifelor pentru polițele RCA, iar valoarea medie a acesteia a crescut cu 4%, până la 790 de lei.
Miercuri, 17 Mai 2017 | Intern

Noile tarife de referință pentru asigurările RCA au fost publicate: prețurile scad cu până la 17%

ASF a publicat miercuri noile tarife de referință pentru asigurările RCA care vor intra în vigoare din 19 mai, iar în unele cazuri acestea sunt cu până la 17% mai mici.

Tag-uri similare

RCA, tarife RCA, preturi RCA, tarife de referinta RCA, preturi de referinta RCA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru