Tata Motors

Joi, 29 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Electrică pentru India: Noua Tata Tiago.ev are până la 315 km autonomie

Indienii de la Tata Motors prezintă noul model cu zero emisii Tiago.ev, dezvoltat special pentru piața locală. Autonomia este cuprinsă între 255 și 315 kilometri, în funcție de bateria pentru care se optează.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Concepte

Indienii de la Tata Motors prezintă conceptul Avinya

Tata Motors, compania mamă a celor de la Jaguar Land Rover, prezintă lumii întregi conceptul Avinya. Acesta va evolua într-un model de serie până în 2025, transmit reprezentanții companiei.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Industrie

Jaguar Land Rover ar putea renunța la unele modele, din cauza crizei: “Trebuie să mai așteptăm câteva săptămâni înaintea deciziei”

Grupul Jaguar Land Rover va decide “în următoarele săptămâni” dacă va trebui să reducă și mai mult costurile, cu posibilitatea renunțării la unele modele din cauza crizei, după cum a declarat unul dintre reprezentanții Tata Motors.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul Tata ar fi propus BMW și Geely să investească la Jaguar Land Rover: indienii caută parteneri pentru a revitaliza producătorul britanic

Grupul Tata a propus mai multor companii, printre care BMW și Geely, să vină să investească la Jaguar Land Rover, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Indienii se află în căutarea unor parteneri cu care să revitalizeze producătorul britanic.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Industrie

Tata Motors caută parteneri pentru Jaguar Land Rover: “Nu vrem să vindem”

Indienii de la Tata Motors caută parteneri pentru Jaguar Land Rover, însă spun că nu iau în calcul o vânzare a grupului britanic în ciuda pierderilor uriașe din ultimii ani.
Marti, 21 Mai 2019 | Industrie

Jaguar Land Rover a obținut profit în primul trimestru, după un an marcat de pierderi: Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit

Grupul Jaguar Land Rover a obținut un profit de 269 de milioane de lire sterline (înainte de taxe), în primul trimestru din 2019, după pierderi de circa 3.6 miliarde de lire în 2018. Patronii de la Tata Motors așteaptă ca JLR să încheie 2019 pe profit, cu ajutorul tăierilor de costuri și prin revitalizarea vânzărilor din China.
Vineri, 01 Martie 2019 | Economic

Indienii de la Tata neagă vânzarea de acțiuni la Jaguar Land Rover: Tata Motors deține 100% din grupul britanic

Tata Motors a negat informațiile și zvonurile conform cărora se pregătește să vândă acțiuni la Jaguar Land Rover și, implicit, să-și reducă participația de 100% pe care o are la grupul britanic.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover ia măsuri după un trimestru dezastruos, cu pierderi de 100 de milioane de lire: “Vom reduce costurile și vom continua să facem economii”

Jaguar Land Rover pregătește un plan de redresare financiară, după ce a raportat pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline în trimestrul al treilea din 2018. Grupul britanic speră că reducerea costurilor și lansarea noilor modele vor readuce compania pe linia de plutire.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Industrie

Planuri de extindere: Jaguar Land Rover caută să cumpere un alt brand auto premium

Jaguar Land Rover (JLR), parte a grupului indian Tata Motors, ar căuta să cumpere un brand auto premium de pe piața internațională, potrivit unor surse apropiate de companie.
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

Volkswagen întoarce spatele Grupului Fiat-Chrysler, dar semnează un parteneriat cu Tata Motors pentru piața din India

Volkswagen urmărește de multă vreme extinderea zonei sale de influență pe piața din India. Pentru a avea mai mult succes pe o piațăîn care prețul primează în alegerea unei mașini, germanii și-au unit forțele cu Tata Motors.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Viaţa e plină de surprize: Lionel Messi va face publicitate pentru maşina indiană Tata Kite

Lionel Messi îşi pune numele la bătaie în campania de promovare pentru hatchback-ul indian Tata Kite, aşteptat pe piaţă în următoarele luni.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Land Rover Defender intră în ultimul an de producţie cu trei ediţii speciale

Land Rover a anunţat trei ediţii speciale ale lui Defender odată cu ultimul an de producţie al acestui model. Offroaderul britanic ar putea fi fabricat în afara Europei în viitor, titrează cei de la Autocar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 Iulie 2014 | General

Jaguar investeşte în istorie: compania a cumpărat o colecţie de 543 de maşini britanice

Divizia de Operaţiuni Speciale de la Jaguar a făcut o achiziţie impresionantă, sub forma unei colecţii de 543 de vehicule clasice produse în Marea Britanie, dintre care 130 sunt Jaguar.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Modele noi

Land Rover Freelander va da naştere unui SUV premium de la Tata Motors

Indienii de la Tata Motors vor construi un SUV premium pe platforma lui Land Rover Freelander 2. Acesta va fi fabricat în India şi va respecta standardele de calitate ale Jaguar Land Rover.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Economic

Volkswagen domină topul investiţiilor în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial

Volkswagen Group este compania care investeşte cel mai mult în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. Clasamentul primelor 2000 de companii din toate domeniile este însă înţesat de corporaţii auto.
Joi, 30 Mai 2013 | Industrie

Tata Motors va anunţa o scădere a profitului pe fondul vânzărilor slabe ale lui Nano

Vânzările slabe ale lui Tata Nano pe piaţa din India vor duce, alături de alţi factori, la cea mai puternică scădere a profitului din istoria mărcii indiene, informează englezii de la Autocar.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Intern

Tata Motors: ”Nu vrem să construim o uzină în România”

Şeful departamentului de comunicare Tata Motors a dezminţit astăzi zvonurile privind construirea unei uzine auto la Jucu, lângă Cluj. Oficialul indian a declarat că acest scenariu nu a fost luat niciodată în discuţie.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Intern

Tata Motors ar putea să deschidă o fabrică în România

Tata Motors ar putea să achiziţioneze fosta fabrică Nokia din Jucu în vederea producţiei de automobile destinate pieţei din Europa, anunţă Autoweek.nl.
Joi, 08 Martie 2012 | GENEVA 2012

Tata Motors a adus un concept interesant la Geneva: Megapixel

Tata Motors a creat un succesor al conceptului Pixel pe care l-a prezentat anul trecut la Geneva. Acesta se numeşte Megapixel şi vine cu o serie de elemente interesante.
Duminica, 11 Septembrie 2011 | Industrie

Carl-Peter Forster demisionează de la conducerea Tata Motors

Carl-Peter Forster, CEO-ul Tata Motors, proprietarul mărcilor Jaguar și Land Rover a demisionat după 18 luni.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Ford, Nissan, Mercedes-Benz, Opel, Fiat, Volvo, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru