Taxe Romania

Luni, 07 Decembrie 2015 | Intern

Timbrul de mediu ar putea fi transformat în impozit anual, dar va fi mai mare decât în prezent

Timbrul de mediu va fi înlocuit cu un impozit anual care va creşte la fiecare 12 luni pe parcursul a 15 ani, însă valoarea totală de plată va fi mai mare decât cea din prezent, potrivit unui proiect de lege.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | Intern

Amenzile de circulaţie vor fi majorate de la 1 iulie

Punctul de amendă va creşte la 90 de lei la 1 iulie, ceea ce aduce de la sine majorarea amenzilor, amintesc cei de la ZF. În urma acestei schimbări, cea mai mică amendă pe care o poate primi un şofer în România va avea un cuantum de 180 de lei.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Intern

Şeful CNADNR: "Din 2015 vrem să introducem o taxă pentru autostrăzile A1 şi A2"

Autostrăzile A1 şi A2 vor avea acces cu taxă din 2015, anunţă Digi 24. Vestea vine de la Narcis Neagu, director general CNADNR, care a discutat despre subiect în cadrul unei conferinţe organizate de Ziarul Financiar.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Intern

Acciza pentru carburanţi a fost amânată până în 31 martie 2014

În baza unei negocieri dintre Preşedintele şi Premierul României, introducerea accizei pentru carburanţi a fost amânată cu trei luni, titrează Mediafax.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Intern

Ministrul delegat pentru Buget: "Creşterea accizei la caburanţi este o măsură anti-deflaţie"

Implementarea accizei de şapte eurocenţi pe litru în preţul carburanţilor nu a fost o măsură pentru strângerea de fonduri pentru construcţia de autostrăzi, ci pentru a preveni deflaţia, explică Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Intern

Schimbări la şcoala de şoferi: camere video şi GPS pe toate maşinile

O nouă normă a Ministerului Transporturilor dictează ca toate maşinile şcolilor de şoferi trebuie să fie echipate cu două camere video şi GPS. Măsura este aplicabilă din 13 noiembrie şi va duce la scumpirea şcolarizării.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Intern

Acciza pentru carburanţi: 50 de bani pe litru pentru 4.000 kilometri de autostradă în următorii 12 ani

Guvernul analizează ideea introducerii unei accize suplimentare în preţul carburanţilor, ale cărei încasări să fie folosite pentru construcţia de autostrăzi. Prima valoare propusă este de 10 eurocenţi pe litru, adică aproximativ 50 de bani la cursul actual.
Joi, 05 Septembrie 2013 | Intern

Autostrada A2: Taxa de pod a fost reintrodusă

Suspendarea temporară a plăţii taxei de pod pe Autostrada A2 a expirat. Măsura avea rolul de a reduce cozile formate în staţia de taxare, pentru a înlesni traficul spre staţiunile de pe litoral.
Joi, 27 Iunie 2013 | Intern

Autostrada A2: Taxa de pod va fi eliminată în weekend-urile din vară

Taxa de pod va fi eliminată în ultimele trei zile ale săptămânii pe Autostrada Soarelui, informează Digi24. Măsura are scopul de a fluidiza traficul şi va fi derulată de mâine până pe 31 august.
Luni, 11 Martie 2013 | Intern

CNADNR pregăteşte o nouă taxă pentru şoferii care circulă pe A1şi A2

CNADNR a anunţat o nouă taxă de drum pentru cele mai aglomerate şosele ale ţării. Aceasta se numeşte "tariful de concesiune" şi se aplică autostrăzilor A1 şi A2, precum şi pentru viitoarea centură de Sud a Bucureştiului.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Intern

Taxa auto 2012 li se aplică şi vehiculelor înmatriculate fără taxă după 01.01.2007

Un articol din legea 9/2012 îi obligă pe cei care cumpără o maşină înscrisă în România după 01.01.2007 fără plata taxei de mediu să achite taxa auto 2012, anunţă colegii de la drive-test.ro.
Marti, 23 August 2011 | Intern

Proiect de lege: Automobilele înmatriculate în străinătate pot circula legal în ţară doar 90 de zile

Potrivit unui proiect de lege înaintat de Poliţia Română, circulaţia în România cu un vehicul înmatriculat în alt stat european va fi permisă în limita a 90 de zile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Octombrie 2010 | General

Adio maşinilor înmatriculate în Bulgaria! Cresc taxele şi la vecini din 2012

Anul 2012 va marca sfârşitul valului de înmatriculări în Bulgaria al autovehiculelor poluante. Ministrul Finanţelor din Bulgaria a anunţat că va taxa în special vehiculele care nu respectă nici măcar normele Euro 3.

Tag-uri similare

Romania, Uniunea Europeana, UE, poluare, Comisia Europeana, Bulgaria, taxa mediu, taxe Romania, inmatriculari Bulgaria, inmatriculare Bulgaria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru