Taxe vamale

Luni, 23 Septembrie 2019 | Industrie

Producătorii auto lansează un nou avertisment cu privire la lipsa unui acord în cazul Brexit: “Pierderile vor fi de câteva miliarde de euro”

Producătorii auto susțin că lipsa unui acord comercial privind Brexit-ul va provoca pierderi de câteva miliarde de euro, într-un nou avertisment cu privire la efectele negative ale ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Duminica, 16 Decembrie 2018 | Economic

Războiul taxelor vamale ia o pauză de 3 luni: China va renunța temporar la taxele suplimentare pentru maşinile fabricate în SUA

China a anunțat că va suspenda, de la 1 ianuarie 2019, taxele vamale suplimentare la maşinile fabricate în SUA, o măsură convenită de preşedinții Donald Trump și Xi Jinping, potrivit Reuters.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Statele Unite vor negocia un nou acord pentru importul mașinilor din Europa: BMW, Mercedes și Volkswagen, invitate la Casa Albă

Oficialii BMW, Mercedes și Volkswagen au fost invitați de președintele Donald Trump la Casa Albă pentru a negocia un nou acord de schimb legat de importurile de mașini din Europa.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Economic

BMW se gândește să producă mai multe SUV-uri în China: “Decizia finală va fi luată în următoarele săptămâni”

BMW ia în calcul să producă mai multe SUV-uri în China, după ce taxele vamale dintre SUA și China ar putea să taie 300 de milioane de euro din veniturile companiei germane pentru 2018. Decizia în acest caz va fi luată în “următoarele săptămâni”, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al BMW.
Joi, 26 Iulie 2018 | Industrie

Industria auto răsuflă ușurată: Trump renunță la impunerea unor taxe vamale de 20% pentru mașinile importate din Europa

Statele Unite au ajuns la un acord cu Uniunea Europeană care prevede renunțarea la planurile de a impune o taxă vamală de 20% pentru mașinile importante din UE, care ar fi afectat în special constructorii germani.

Tag-uri similare

Europa, SUA, taxe vamale, Trump, taxe vamale SUA, taxe vamale Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru