Teaser

Marti, 12 Martie | Modele noi

Teaser cu noul Volkswagen ID.7 GTX Tourer, versiunea de performanță a modelului electric

Volkswagen a publicat un clip teaser cu viitorul ID.7 GTX Tourer. Aceasta este versiunea de performanță a modelului electric, iar lansarea va avea loc în 13 martie.
Joi, 07 Martie | Concepte

Teaser cu un nou concept electric Skoda: limbaj de design nou

Skoda a publicat un clip teaser cu un viitor concept electric. Noul concept va fi prezentat oficial în 15 martie și va prezenta un nou limbaj de design.
Luni, 19 Februarie | Modele noi

Teaser cu un nou model Dacia: ar putea fi noul Spring facelift

Dacia a publicat o imagine teaser oficială cu un viitor model, încă necunoscut. Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre noul Spring facelift.
Joi, 08 Februarie | Modele noi

Teaser cu un viitor model Pagani. Ar putea fi succesorul lui Huayra R

Pagani a publicat un clip teaser cu un viitor model de performanță. Noul model ar putea fi chiar succesorul lui Huayra R, construit special pentru circuit.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric. Debut în 2024

Constructorul nipon de automobile a publicat o imagine teaser cu un viitor model electric. Acesta va debuta în data de 9 ianuarie, cu ocazia CES 2024.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Modele noi

Teaser cu un nou model Alfa Romeo: anunță startul unei noi ere

Alfa Romeo a publicat o imagine teaser cu un viitor model al său. Noul model anunță startul unei noi epoci pentru marca italiană.
Joi, 09 Noiembrie 2023 | Modele noi

Teaser cu noul Ford Mustang GT California Special

Jim Farley, CEO-ul Ford, a publicat o imagine teaser oficială cu o viitoare versiune pentru Mustang. Aceasta se numește Mustang GT California Special și va fi dezvăluită în acest sfârșit de săptămână.
Miercuri, 23 August 2023 | Modele noi

Video cu un nou campervan Ford: plafon retractabil și panou solar

Ford a publicat două clipuri teaser cu un viitor campervan destinat exclusiv pentru piața din Europa. Din clipurile sugestive, noul model va avea un plafon retractabil, care conține și un panou solar, precum și o serie de dotări specifice unui monovolum destinat aventurilor în aer liber.
Sambata, 12 August 2023 | Modele noi

Teaser cu noul Pininfarina B95, un viitor supercar italian inspirat de conceptul Pura Vision

Italienii de la Pininfarina au publicat o imagine teaser cu un viitor model de performanță. Acesta se numește B95 și va avea un design inspirat de recentul concept Pura Vision.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu o nouă versiune de performanță a lui Ford Mustang Mach-E. Debut la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Ford a publicat un clip teaser cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a electricului Mustang Mach-E. Noul model ar urma să fie creat special pentru teren accidentat, iar lansarea sa va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Teaser cu viitorul Ford Mustang Dark Horse R, o mașină creată pentru circuit

Ford a publicat o primă imagine teaser cu viitorul Mustang Dark Horse R, cea mai puternică versiune a modelului de performanță. Noua versiune este creată special pentru circuit și va fi dezvăluită în 27 iulie.
Joi, 04 Mai 2023 | Modele noi

Teaser cu viitorul BMW i5: semnătură luminoasă nouă a farurilor și iluminare ambientală nouă

BMW a publicat două clipuri teaser oficiale cu viitorul său model electric i5. Noul model va fi lansat împreună cu noua generație a Seriei 5, iar clipurile relevă noua semnătură luminoasă a modelului, precum și iluminarea ambientală din habitaclu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Aprilie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un viitor supercar McLaren, noul etalon al mărcii

McLaren a publicat un clip teaser cu un viitor supercar, destinat a fi noul etalon al mărcii. Noul model va fi dezvăluit oficial în mai puțin de 24 de ore.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Modele noi

Primul teaser cu succesorul lui Aston Martin DB11: sistem multimedia asemănător cu cel Mercedes-Benz

Aston Martin a publicat prima imagine teaser cu viitorul succesor al lui DB11. Noul model urmează să fie lansat mai târziu în acest an și ar urma să beneficieze de un sistem multimedia similar cu cel văzut la Mercedes-Benz.
Vineri, 10 Martie 2023 | Modele noi

Teaser cu un nou model Ferrari. Mașina, descrisă ca fiind „ceva special”

Ferrari a publicat un clip teaser cu un viitor model de serie, descris ca fiind „ceva special”. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre noua variantă decapotabilă a lui Roma. Prezentarea va avea loc în 16 martie.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Modele noi

Imagine teaser cu viitorul Mercedes-Benz GLE facelift. Debut în 31 ianuarie

Constructorul din Stuttgart a publicat o imagine teaser cu viitorul GLE facelift. Debutul este programat pentru data de 31 ianuarie.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Concepte

Ultimul teaser cu viitorul concept off-road Audi Activesphere

Audi a publicat o serie de imagini teaser noi cu viitorul concept Activesphere, o mașină de teren desenată sub forma unui coupe. Pentru prima dată, constructorul german a pus la dispoziție imagini la lumină cu noul concept, care va fi dezvăluit oficial în 26 ianuarie.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul teaser al noului Renault Espace, transformat în SUV

Renault a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație a modelului Espace. După 40 de ani de existență, celebrul monovolum va fi transformat într-un SUV, iar debutul său este programat în această primăvară.
Luni, 23 Ianuarie 2023 | Concepte

Teaser nou cu viitorul concept Audi Activesphere, un coupe creat pentru off-road

Audi a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul concept Activesphere. Conceptul, care anunță un viitor coupe creat pentru teren, va fi prezentat oficial în 26 ianuarie.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Modele noi

Teaser cu viitorul Mazda CX-90: va avea cel mai puternic motor produs vreodată de marca japoneză

Mazda a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul SUV CX-90. Cu această ocazie, constructorul japonez a dezvăluit că noul model va avea un motor de 3.3 litri turbo de 345 de cai putere. Astfel, noul CX-90 va fi echipat cu cel mai puternic motor produs vreodată de Mazda.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Porsche, Nissan, Dacia, Honda, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru