Tehnologie hibrida

Sambata, 15 Decembrie 2018 | Industrie

Aston Martin lucrează la un motor cu șase cilindri în linie și tehnologie hibridă: britanicii ar putea renunța la propulsorul V8 de la AMG

Aston Martin dezvoltă în prezent un nou motor cu șase cilindri în linie, ce ar putea să aibă și tehnologie hibridă. Presa britanică susține că Aston Martin ar urma să renunțe la propulsorul V8 biturbo de la AMG.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Tehnologie

Continental pregătește o cutie manuală care nu are nevoie de ambreiaj la plecarea de pe loc. Testată pe Ford Focus și lansată în 2017 pe Renault Megane hibrid

Continental a dezvoltat un sistem hibrid simplu și ieftin. Acesta va fi instalat pe viitorul Renault Megane hibrid diesel-electric și funcționează împreună cu o transmisie manuală.
Vineri, 20 Mai 2016 | Industrie

Inginerii Volkswagen, acuzați de furt intelectual în SUA: "VW folosește ilegal tehnologie hibridă dezvoltată pentru Toyota, Hyundai şi Kia"

Un furnizor american susţine că Volkswagen foloseşte ilegal tehnologie hibridă pe care a dezvoltat-o pentru Toyota, Hyundai şi Kia şi cere retragerea de pe piaţă a 6 modele ecologice din SUA.
Luni, 19 Aprilie 2010 | Modele noi

Toyota pregateste un monovolum hibrid bazat pe Prius

Toyota va lansa in 2011 un monovolum hibrid, dezvoltat pe baza lui Prius, capabil sa transporte pana la sapte persoane. Modelul va adopta noua generatie de baterii litiu-ion a japonezilor.

Tag-uri similare

Toyota Prius, tehnologie hibrida, monovolum Toyota, baterii litiu-ion Toyota, monovolum Toyota Prius, Toyota Panasonic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru