Tehnologii Audi

Vineri, 30 August 2019 | Tehnologie

Mașinile Audi vor informa participanții la trafic de producerea unor incidente: simboluri sugestive vor fi afișate pe stopuri

Mașinile Audi vor putea informa ceilalți participanți la trafic de producerea unor incidente prin afișarea unor simboluri pe stopuri, pe baza unei tehnologii OLED dezvoltată de constructorul german.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Tehnologie

Audi lansează un sistem care recomandă viteza optimă pentru a evita staționarea la semafoare

Audi a lansat sistemul Green Light Optimized Speed Advisory (GLOSA) care recomandă șoferului viteza optimă pe care să o aibă pentru a evita oprirea la semafoare.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Tehnologie

Audi va prezenta în ianuarie tehnologii noi de divertisment: pasagerii vor putea urmări filme prin servicii de streaming

Audi va prezenta în luna ianuarie o serie de tehnologii noi care vor fi disponibile în viitor pentru pasageri. Aceștia vor putea urmări filme și alte tipuri de conținut prin intermediul unor platforme de streaming online.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Audi construiește o clădire cu trei etaje pentru cele 33 de exponate ale standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt

Audi a anunțat construcția unei clădiri cu trei etaje special pentru spațiul său expozițional de la Salonul Auto de la Frankfurt. Una dintre încăperi va fi dedicată sistemului quattro și va fi răcită la -21 grade Celsius.
Marti, 30 Decembrie 2014 | Modele noi

Audi anunță investiții de 24 de miliarde de euro pentru dezvoltarea de noi modele și tehnologii

Audi va investi 24 de miliarde de euro până în 2020 pentru dezvoltarea de noi modele, tehnologii și motorizări, anunță oficialii companiei.

Tag-uri similare

Audi, motoare Audi, tehnologii Audi, investitii Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru