Tehnologii Ford

Marti, 08 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Oameni cu care ne mândrim: Dragosch Konstantin, inginerul român care dezvoltă sisteme de siguranţă pentru Ford

Dragosch Konstantin este un inginer român stabilit în Germania care dezvoltă pentru Ford, printre altele, o cameră de 180 de grade pentru ieşirea în siguranţă din parcare. Camera face parte dintr-un arsenal de tehnologii pe care Ford le va lansa pe modele de serie în următorii 2 ani.
Vineri, 21 Octombrie 2016 | Tehnologie

Cum să nu prinzi niciodată roşu la semafor: Ford îţi spune cu ce viteză să mergi pentru a avea tot timpul verde

Ford testează o tehnologie prin care şoferul este informat cu ce viteză să meargă pentru a prinde în permanenţă verde la semafor.
Joi, 20 August 2015 | Modele noi

Ford a patentat o mașină autonomă care transformă interiorul în birou mobil în timpul mersului

Ford a înaintat o cerere la biroul de patente din SUA pentru conceptul unui vehicul autonom care are scaunele reconfigurabile, capabil să le permită șoferului și pasagerului din dreapta să călătorească cu spatele la direcția de mers.
Luni, 20 Iulie 2015 | Tehnologie

Ford pregătește o nouă generație a sistemului său de faruri adaptive

Ford va lansa un sistem de faruri adaptive care utilizează și o cameră video. Acesta va susține șoferul prin iluminarea obiectelor care ar putea să intre în calea vehiculului.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Ford S-Max va avea un limitator de viteză inteligent care va citi indicatoarele rutiere

Noua generaţie Ford S-Max va beneficia de primul limitator de viteză inteligent oferit vreodată de producătorul american. Acesta îşi propune să elimine amenzile de viteză pentru şoferii care folosesc respectivul sistem.

Tag-uri similare

Ford, modele noi Ford, noutati Ford, Ford S-Max, S-Max, limitator de viteza, tehnologii Ford, tempomat, noul Ford S-Max, noul S-Max
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru