Telefon mobil

Marti, 19 Aprilie 2022 | Intern

PROIECT: Permis suspendat pentru 60 de zile pentru folosirea telefonului mobil la volan

Potrivit unui proiect, avizat în comisiile de specialitate ale Parlamentului, perioada de suspendare a permisului de conducere va fi majorată de la 30 la 60 de zile inclusiv pentru folosirea telefonului mobil la volan, în timpul deplasărilor pe drumurile publice.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Intern

Sondaj: 6 din 10 șoferi români vorbesc la telefonul mobil în timp ce conduc, iar 4 din 10 trimit mesaje text

6 din 10 șoferi români vorbesc la telefonul mobil în timp ce conduc, fără să utilizeze un dispozitiv de tip handsfree, iar 4 din 10 trimit mesaje text. Rezultatele vin în urma unui sondaj realizat în cadrul campaniei "Fii treaz la volan!".
Vineri, 29 Septembrie 2017 | Siguranta

Unde-i lege, nu-i tocmeală: a primit o amendă de peste 1.200 de dolari canadieni pentru că se uita în ecranul telefonului mobil

A folosit telefonul mobil în timp ce conducea, iar acum are de plătit o amendă de peste 1.200 de dolari canadieni. Întâmplarea a fost publicată și pe pagina de Twitter a poliției din Vancouver.
Luni, 28 Martie 2016 | Siguranta

Revoluție în SUA: amendă sau închisoare pentru pietonii care folosesc telefonul când traversează strada

Un proiect de lege propus în Statele Unite vrea să amendeze drastic pietonii care folosesc telefonul mobil atunci când merg pe tradă sau traversează. Aceștia ar urma să primească până la 15 zile de închisoare.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Intern

Campanie romaneasca impotriva folosirii telefonului la volan

Renault sustine o campanie romaneasca ce are ca scop reducerea accidentelor cauzate de folosirea telefonului mobil la volan.
Vineri, 09 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Ford pregateste un concept misterios pentru Detroit

Ford a publicat un video in care prezinta sistemul SYNC. Din imagini observam Ford a pregatit odata cu gadget-ul SYNC si un nou concept.

Tag-uri similare

Ford, Concept, accident, siguranta, Detroit, campanie, telefon mobil, SYNC, prevenire, Renult
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru