Terrafugia

Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Planuri fanteziste: chinezii care dețin Volvo vor să lanseze o mașină electrică zburătoare în 2023

Geely, grupul chinez care deține Volvo, a cumpărat o firmă americană care dezvoltă mașini zburătoare. În urma investiției, chinezii plănuiesc să lanseze o mașină electrică zburătoare în anul 2023.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | Tehnologie

Prima maşină zburătoare începe testele în 2018: este electrică, are autonomie de 800 de kilometri şi atinge 322 km/h

O compania americană va începe în 2018 testele cu prima maşină zburătoare din lume, care va funcţiona cu motoare electrice şi va avea o autonomie de peste 800 de kilometri. Producţia de serie este programată pentru 2024.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Tehnologie

Un pas mai aproape de maşina zburătoare: Terrafugia TF-X e gata în 2022, decolează vertical şi poate zbura 800 de kilometri

Terrafugia, una dintre cele mai implicate companii din zona aproape SF a dezvoltării maşinilor care pot să zboare, prezintă cea mai nouă iteraţie a conceptului TF-X. Gata de producţie peste 8 ani.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Tehnologie

Prima maşină zburătoare modernă, cu un pas mai aproape de realitate

Terrafugia Transition, prima maşină zburătoare modernă, este şi mai aproape de producţia de serie după ce a primit autorizaţia Asociaţiei Aeronautice Federale pentru montarea airbag-urilo şi a unei cuşti de protecţie.
Joi, 19 Martie 2009 | O lume nebuna

Aceasta este prima masina zburatoare din lume!

Cinci absolventi ai Massachussets Institute of Technology au creat prima masina zburatoare din lume, botezata Terrafugia Transition.

Tag-uri similare

Terrafugia, Transition
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru