Tesla Autopilot

Duminica, 24 Decembrie 2023 | Industrie

Tesla recheamă 120.000 de mașini din cauza ușilor care se deschid în caz de accident

După ce Tesla a rechemat 2 milioane de mașini în service din cauza problemelor cu funcția Autopilot, acum au o problemă și cu ușile. Compania americană a rechemat 120.000 de mașini din cauza ușilor care se deschid în timpul unui accident.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Siguranta

Tesla recheamă aproape toate mașinile dotate cu sistemul Autopilot în SUA

Tesla a inițiat o campanie de rechemare masivă pentru aproape toate mașinile sale vândute în Statele Unite. Sunt vizate peste două milioane de mașini dotate cu sistemul Autopilot, produse începând din 2015.
Sambata, 25 Noiembrie 2023 | Industrie

Un judecător afirmă că există dovezi care arată că Tesla știa despre defecțiunea Autopilot

Tesla a trecut cu bine deja de două procese legate de sistemul lor de asistență numit Autopilot. Totuși, în ultimul proces din Florida, un judecător a declarat că există dovezi cum că Tesla și Elon Musk știau de problemele sistemului.
Miercuri, 04 Octombrie 2023 | Industrie

Veste mare pentru Tesla, după ce clienții nemulțumiți nu pot începe un proces colectiv

Cinci deținători de mașini Tesla au acuzat producătorul că i-a dus în eroare cu promisiuni false cu privire la sistemul Autopilot. Aceștia au fost nevoiți să se angajeze într-un proces individual, în urma unei hotărâri judecătorești.
Miercuri, 25 August 2021 | Industrie

Elon Musk spune că noul sistem Autopilot al Tesla „nu este grozav”

Elon Musk a spus pe Twitter că ultima versiune a sistemului Autopilot “nu este grozavă”, dar că inginerii și specialiștii Tesla vor aduce îmbunătățiri cât mai repede posibil.
Duminica, 30 Mai 2021 | Tehnologie

După îndelungi insistențe, Tesla anunță că va monitoriza atenția șoferului cu o cameră din interior

După ce am văzut multe situații în care șoferii păcălesc sistemul de rulare semi-autonomă Autopilot, relaxându-se sau chiar dormind, Tesla anunță un update care îi va permite camerei din interiorul mașinii să monitorizeze atenția șoferului.
Joi, 18 Martie 2021 | Accidente exotice

Accident neobișnuit în SUA: un Tesla Model Y a lovit o mașină de poliție în timp ce rula semi-autonom

O Tesla Model Y a fost implicată într-un accident de circulație în timp ce rula semi-autonom. Cealaltă mașina era o autospecială de poliție.
Luni, 25 Martie 2019 | Masini autonome

Tesla introduce noi funcții pentru Autopilot: detectează când mașina din față schimbă banda și anticipează culoarea roșie a semaforului

Tesla a introdus funcții noi pentru sistemul Autopilot, care este capabil să detecteze când o mașină intenționează să schimbe banda de circulație și să anticipeze apariția culorii roșii a semaforului.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Masini autonome

Tesla, acuzată că nu poate dezvolta tehnologia autonomă pentru care cere 3.000 de dolari: "Oamenii nu realizează dificultatea"

Mai mulți experți afirmă că Tesla nu poate dezvolta în prezent tehnologia autonomă pentru care clienții pot plăti deja 3.000 de dolari, întrucât refuză să folosească sistemul Lidar în favoarea radarelor și a camerelor video.
Joi, 20 Octombrie 2016 | Masini autonome

Tesla face pasul decisiv către prima mașină autonomă: toate modelele sale primesc un pachet hardware care le va permite să se conducă singure din 2017

Tesla a anunțat că toate mașinile produse de acum înainte vor fi echipate cu un pachet tehnologic capabil să le permită rularea autonomă în 2017.
Luni, 17 Octombrie 2016 | Siguranta

A fi sau a nu fi Autopilot: Germania le cere oficial celor de la Tesla să modifice denumirea Autopilot pentru că este "derutantă pentru clienți"

Ministerul Transporturilor din Germania le-a cerut oficial celor de la Tesla să modifice denumirea sistemului semi-autonom de asistență Autopilot pe motiv că induce clienții în eroare. Tesla răspunde: "E folosit și în industria de aviație".
Luni, 26 Septembrie 2016 | Siguranta

Tesla salvează copiii uitaţi în maşină: aerul condiţionat, pornit automat la 40 de grade pentru a evita sufocarea

Cel mai nou update software al aplicaţiei Autopilot include o funcţie care prevede pornirea automată a aerului condiţionat la înregistrarea unei temperaturi de peste 40 de grade, pentru a evita decesele copiilor uitaţi în maşină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Septembrie 2016 | Masini autonome

Încă un pas spre maşinile autonome: modelele Tesla vor putea ieşi singure de pe autostrăzi şi de pe nodurile rutiere

Tesla pregăteşte lansarea unei noi versiuni pentru Autopilot, cu ajutorul căreia modelele americane vor putea ieşi singure de pe autostrăzi.
Marti, 30 August 2016 | Masini autonome

Tesla aruncă batista: nu va dezactiva Autopilot, dar va limita folosirea lui de către șoferii indisciplinați

Tesla a anunțat un update pentru modelele sale. Noua versiune a software-ului va limita folosirea modului de rulare autonom Autopilot de către șoferii indisciplinați.
Luni, 08 August 2016 | Masini autonome

Tesla mai face și fapte bune: un Model X i-a salvat viața șoferului său după ce a rulat singur până la spital

Șoferul unui Tesla Model X a suferit o afecțiune pulmonară gravă în timp ce se afla la volan. SUV-ul electric a rulat autonom până în curtea spitalului, unde acesta a primit îngrijiri medicale.
Joi, 14 Iulie 2016 | Siguranta

Tesla Motors, atacată dur de una dintre cele mai reputate publicații americane: "Clienții nu trebuie să fie șoareci de laborator"

Tesla ar trebui să renunțe să le ofere clienților sistemul de pilotaj automat Autopilot până când nu se asigură de faptul că mâinile șoferului sunt pe volan. În plus, numele Autopilot trebuie schimbat pentru că este "derutant și periculos", susține Consumer Reports.
Marti, 09 Februarie 2016 | Tehnologie

Nu doar cu telefonul: Tesla Model S se poate parca în garaj şi cu ceasul Apple Watch

Printr-un update software, poţi folosi un Apple Watch pentru a parca un Tesla Model S în garaj, fără să mai ai nevoie de telefonul mobil.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Încă un pas spre maşinile autonome: Tesla Model S se parchează singură în garaj cu telefonul mobil

Tesla Model S a primit un nou update software care îi permite să se parcheze singura în garaj după ce primeşte comanda printr-o aplicaţie de telefon.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Industrie

Vrei să vorbeşti cu Elon Musk? Trebuie doar să aplici la un job la Tesla!

Inginerii care aspiră să lucreze pentru viitoarele maşini autonome Tesla vor fi nevoiţi să îndure un interviu dificil cu însuşi Elon Musk, fondatorul şi CEO-ul constructorului american.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Cu mâinile pe volan! Tesla va limita funcţia de mers autonom pentru a evita accidentele

Tesla a anunţat că va impune anumite limite în utilizarea funcţiei de mers autonom Autopilot, după ce mai mulţi proprietari au fost la un pas de accidente din cauza faptului că au luat mâinile de pe volan.

Tag-uri similare

Tesla, masini autonome, Tesla Model S, Apple, Tesla Autopilot, vehicule autonome, masini care se conduc singure, masini autonome Apple, masini autonome Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru