Tesla Model Y

Duminica, 31 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla atinge un nou prag: 6 milioane de mașini electrice produse

Tesla atinge un nou prag important deoarece tocmai a scos pe porțile uzinei mașina cu numărul 6 milioane. Mașina care a marcat acest prag a fost un Model Y.
Luni, 18 Martie | Economic

Prețurile lui Tesla Model Y, majorate cu 2000 de euro în mai multe piețe din Europa

Tesla a anunțat că va majora prețurile lui Model Y pe anumite piețe europene începând din acest sfârșit de săptămână. Astfel, prețurile modelului electric vor fi acum majorate cu aproximativ 2000 de euro.
Luni, 29 Ianuarie | Economic

OFICIAL: Tesla Model Y a fost cea mai vândută mașină din lume în 2023

Tesla Model Y a devenit oficial cea mai bine vândută mașină la nivel mondial în 2023. Modelul electric al mărcii americane a fost vândut în peste 1.2 milioane de exemplare.
Vineri, 19 Ianuarie | Economic

OFICIAL: Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Dacia Sandero, pe locul 2

Tesla Model Y a devenit oficial cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Este pentru prima dată în istorie când o mașină electrică devine cea mai bine vândută mașină pe Bătrânul Continent.
Joi, 18 Ianuarie | Intern

Prețul lui Tesla Model Y a fost redus oficial pe piața din România

Tesla a anunțat oficial că a redus prețul de pornire pentru Model Y pe piața din România. Astfel, modelul electric pornește acum de la 43.000 de euro.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Intern

Noul serviciu de ride-hailing Blue, lansat la București. Flota, alcătuită din Tesla Model Y și Model 3

Grupul Autonom, care deține serviciul de ride-hailing Blue, a anunțat oficial lansarea acestui serviciu la București. Flota noului serviciu este alcătuită din 100 de mașini electrice Tesla Model 3 și Model Y.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Economic

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în septembrie

Potrivit noilor date JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai bine vândută mașină la nivel european și în luna septembrie. În același timp, Dacia Sandero a coborât în clasamentul general față de lunile precedente.
Luni, 02 Octombrie 2023 | Modele noi

Tesla Model Y, actualizat în China: jante noi și autonomie mărită

Tesla a lansat o serie de actualizări importante pentru Model Y. Noutățile sunt disponibile, pentru moment, doar pentru exemplarele vândute în China. Printre actualizări se numără un set nou de jante, dar și autonomie mărită.
Joi, 20 Iulie 2023 | Economic

Dacia Sandero, al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023

Dacia Sandero a fost al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023. Locul fruntaș îl ocupă Tesla Model Y, iar podiumul este completat de Volkswagen T-Roc.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Ce electrice au cumpărat europenii în luna mai: Tesla Model Y, lider detașat

Potrivit cifrelor publicate de Jato Dynamics, Tesla Model Y a fost, de departe, cea mai comercializată electrică din Europa, în luna mai. Locul 2 este ocupat de Volkswagen ID.4, iar pe 3 s-a situat MG 4.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | Industrie

Tesla Model Y, cea mai vândută mașină în Europa în primul trimestru din 2023

Tesla Model Y a fost cea mai vândută mașină în Europa, în primul trimestru din 2023. Modelul cu zero emisii a întrecut Dacia Sandero și Volkswagen T-Roc.
Sambata, 25 Februarie 2023 | Tuning

Chiar și Tesla Model Y poate arăta agresiv cu ajutorul vechiului tuner de casă Opel

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar arăta o Tesla Model Y tunată, ei bine cei de la Irmscher au lansat deja un kit pentru popularul model electric american. Acesta transformă modelul american dintr-unul anost într-o adevărată atracție pe roți.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină electrică în Europa, în 2022. Dacia Spring, în top 10

Potrivit unui nou raport realizat de JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai populară mașină electrică din Europa în 2022. Alături de asta, Dacia Spring se bucură în continuare de performanțe remarcabile, fiind clasat printre primele 10 cele mai vândute mașini cu zero emisii din Europa.
Sambata, 29 Octombrie 2022 | Industrie

Dacia Spring, pe locul 5 în topul vânzărilor de mașini electrice în Europa

Datele de vânzări pe luna septembrie arată câteva surprize pe piața europeană. Cel mai bine vândut automobil din Europa este acum unul american iar Dacia Spring s-a clasat pe locul 5 în clasamentul mașinilor electrice.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Siguranta

EuroNCAP a testat mai multe mașini electrice chinezești și Tesla Model Y

La cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizate de EuroNCAP au luat parte atât Tesla Model Y, cât și două modele chinezești cu zero emisii: Ora Funky Cat și Wey Coffee 01.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Industrie

Elon Musk: Tesla Model Y ar trebui să intre în producție la uzina din Germania până la finalul lui 2021

Potrivit lui Elon Musk, uzina Tesla din Berlin, Germania, ar urma să producă Model Y începând din luna noiembrie sau decembrie. Până la finalul anului 2022, vor fi asamblate aici între 5.000 și 10.000 de mașini pe săptămână.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Intern

Prețuri Tesla Model Y în România: start de la 63.000 de euro

Tesla Model Y poate fi comandat acum și în România. Modelul cu zero emisii al mărcii americane este disponibil în două versiuni și pornește de la 62.990 de euro.
Duminica, 30 Mai 2021 | Tehnologie

După îndelungi insistențe, Tesla anunță că va monitoriza atenția șoferului cu o cameră din interior

După ce am văzut multe situații în care șoferii păcălesc sistemul de rulare semi-autonomă Autopilot, relaxându-se sau chiar dormind, Tesla anunță un update care îi va permite camerei din interiorul mașinii să monitorizeze atenția șoferului.
Joi, 18 Martie 2021 | Accidente exotice

Accident neobișnuit în SUA: un Tesla Model Y a lovit o mașină de poliție în timp ce rula semi-autonom

O Tesla Model Y a fost implicată într-un accident de circulație în timp ce rula semi-autonom. Cealaltă mașina era o autospecială de poliție.
Marti, 02 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Elon Musk anunță o “cerere mare” pentru noile Model S și Model X: Tesla pregătește creșterea producției

Tesla înregistrează o “cerere mare” pentru noile Model S și Model X, motiv pentru care producția fabricii din Fremont va fi majorată, potrivit declarațiilor făcute de Elon Musk.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, Tesla Motors, Tesla Model Y, SUV Tesla, Tesla pick-up, SUV compact tesla, tesla minibus, Tesla utilitara
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru