Tesla Motors

Sambata, 03 Martie 2018 | Industrie

Mașini "curate", producție "murdară": fabrica Tesla din Fremont, California, a fost amendată pentru emisii ilegale de oxizi de azot

Autoritățile din California au amendat Tesla cu 140.000 de dolari din cauza emisiilor NOx peste limita admisă în perioada 2013-2016 în urma producției de mașini la fabrica Fremont, care asamblează Model S, Model X și Model 3. Tesla dă vina pe "greaua moștenire" GM și Toyota.
Vineri, 17 Februarie 2017 | Tehnologie

Noi cu "autostrada suspendată", Elon Musk cu tunelurile: "O rețea de tuneluri de 50 de niveluri sub orașe ar rezolva problema traficului"

Elon Musk susține că una dintre soluțiile care ar rezolva traficul aglomerat din orașe este construcția unor rețele ultracomplexe de tuneluri care s-a întinde pe "20, 30, 40, 50 de niveluri" sub pământ.
Luni, 13 Februarie 2017 | Industrie

Probleme în Paradis: un angajat Tesla acuză condițiile grele de muncă de la fabrica din California. Musk: "E un atac murdar"

Un angajat Tesla a făcut vâlvă în Statele Unite după ce a acuzat deschis condițiile de lucru din cea mai mare fabrică a mărcii. Acesta își dorește un sindicat care să apere drepturile muncitorilor. Elon Musk cataloghează drept "murdar" atacul propriului angajat: "E plătit de sindicate".
Vineri, 03 Februarie 2017 | General

Lupul își schimbă părul, dar năravul ba: Tesla Motors devine Tesla Inc, dar amână lansarea noii versiuni a sistemului de operare

Tesla Motors și-a schimbat numele în Tesla Inc. pentru a evidenția că nu mai este doar un producător de mașini, însă a amânat încă o dată lansarea noii versiuni a sistemului de operare.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Economic

Tesla ratează ţinta de livrări pentru 2016: producţia a fost îngreunată de noul update pentru Autopilot

Tesla a vândut 76.230 de unităţi în 2016, sub obiectivul de 80.000 de unităţi, iar decalajul a fost provocat de problemele de producţie apărute ca urmare a lansării unui update hardware pentru sistemul Autopilot.
Luni, 19 Decembrie 2016 | Tehnologie

Soluția Tesla pentru clienții care blochează locurile de încărcare: amendă de 0.4 dolari pe minut de staționare după ce bateria s-a încărcat

Pentru că mulți clienți Tesla preferau să-și lase mașinile ore în șir pe locurile de încărcare, blocând astfel accesul celor care aveau nevoie de "curent", compania americană a găsit o soluție simplă și eficientă: amenzi cu dedicație pentru șoferii indolenți.
Luni, 14 Noiembrie 2016 | Industrie

Tesla își caută loc de fabrică în Europa. România nu e pe listă pentru că nu e destul de însorită

Poziționarea geografică a României nu-i permite unei eventuale fabrici Tesla să aibă randament la producția de energie electrică cu ajutorul panourilor solare de pe acoperiș. Drept urmare, americanii analizează sudul Europei.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Promisiune nerespectată: încărcarea maşinilor noi Tesla la Supercharger nu va mai fi gratuită din 2017

Tesla a anunţat că noii proprietari nu vor mai încărca gratuit maşinile în reţeaua Supercharger, deşi Elon Musk declara în 2013 că "utilizarea staţiilor va fi întotdeauna gratuită".
Joi, 27 Octombrie 2016 | Economic

Tesla anunţă primul profit după 3 ani, dar acesta este infim şi provine din surse temporare de venit: 22 de milioane de dolari

Tesla Motors a obţinut un profit de 22 de milioane de dolari în al treilea trimestru al anului, însă a avut venituri temporare de aproape 140 de milioane de dolari din credite de poluare cumpărate de alţi constructori.
Vineri, 21 Octombrie 2016 | Masini autonome

Cumperi azi şi vedem noi când livrăm: Tesla vrea să plăteşti acum 8.000 de dolari pentru tehnologia autonomă pe care o vei folosi "peste doi-trei ani"

Tesla îţi propune o afacere mai puţin obişnuită: plăteşti acum 8.000 de dolari în plus pentru tehnologiile autonome care vor deveni disponibile efectiv "peste doi-trei ani", în cel mai bun caz.
Joi, 15 Septembrie 2016 | Tehnologie

Compania care a ajutat Tesla să construiască sistemul Autopilot a renunțat la colaborare și acuză: "Nu puteam să ne pătăm reputația forțând limitele siguranței"

Mobileye este furnizorul de tehnologie care ajută 27 de constructori auto să-și dezvolte sistemele de conducere autonomă și semi-autonomă. Tesla nu se mai află pe listă din cauză că "forțează limitele siguranței", spun oficialii companiei.
Vineri, 02 Septembrie 2016 | Masini autonome

Încă un pas spre maşinile autonome: modelele Tesla vor putea ieşi singure de pe autostrăzi şi de pe nodurile rutiere

Tesla pregăteşte lansarea unei noi versiuni pentru Autopilot, cu ajutorul căreia modelele americane vor putea ieşi singure de pe autostrăzi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 August 2016 | Masini electrice si hibride

Mașini conectate, riscuri mari: două exemplare Tesla Model S din Germania au fost furate de hoți prin aplicații și au dispărut complet de pe radarele GPS

Deși modulele GPS conectate constant la internet ar trebui să indice în fiecare moment poziția pe care o au exemplarele Model S și Model X, hoții din Germania au descoperit o metodă prin care să le facă dispărute. Și să le acceseze fără a avea nevoie de cheie.
Vineri, 19 August 2016 | Modele noi

Surpriză: după Model S, Model X și Model 3, apare pe piață Model E. Dar nu e Tesla, ci Ford

Tesla Motors s-a remarcat pe piață cu modele care au "împrumutat" numele de la modele utilizate de Ford la începutul anilor 1900. Ford se repliază însă și începe să atace piața electricelor prin... Model E.
Marti, 16 August 2016 | Tehnologie

Autopilot, bătaia de cap a celor de la Tesla: compania a scos termenii "rulare autonomă" de pe site-ul oficial din China după un accident

Un client chinez a acuzat Tesla după un accident că vânzătorul i-a prezentat mașina ca fiind una "care se poate conduce singură". Tesla Motors și-a schimbat site-ul din China, eliminând termenii potențial incriminatori.
Marti, 09 August 2016 | Tehnologie

Pregătiți-vă de impact. Elon Musk: "Mașinile autonome vor apărea mai repede decât credeți. Veți rămâne cu gura căscată"

Omul care conduce destinele Tesla Motors susține că tehnologiile pe care le dezvoltă compania americană ne vor șoca.
Luni, 08 August 2016 | Masini electrice si hibride

Atac la baionetă: BMW ia peste picior Tesla în cea mai nouă campanie de promovare a lui Seria 3 hibrid (VIDEO)

Clienții Tesla sunt pregătiți să aștepte chiar și doi ani pentru viitoarea lor mașină electrică. BMW îi invită însă în cele mai noi spoturi din SUA să încerce noul 330e, versiunea hibridă plug-in a lui Seria 3.
Sambata, 06 August 2016 | Industrie

Tesla prinde curaj: "Mașinile electrice ale concurenților sunt electrocasnice albe și plictisitoare"

Vicepreședintele de dezvoltare al celor de la Tesla Motors a inițiat un atac dur la adresa mașinilor electrice dezvoltate de mărcile auto concurente, pe care le compară la nivel emoțional cu aparatele electrocasnice.
Joi, 04 August 2016 | Modele noi

Elon Musk a confirmat patru noi modele electrice Tesla: SUV-ul compact Model Y, un pick-up, o utilitară de marfă și un minibus

Viitoarele modele care vor fi lansate de Tesla Motors vor completa gama actuală și vor duce numărul mașinilor oferite de marca americană la 7. Cel mai interesant dintre acestea pare să fie SUV-ul compact Model Y, construit pe platforma sedanului Model 3.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Nori negri deasupra Tesla: pierderile continuă să crească, în timp ce vânzările stagnează

Tesla a raportat pierderi de aproape 300 de milioane de dolari pentru perioada aprilie - iunie, în timp ce vânzările stagnează la circa 30.000 de unităţi la 6 luni, înainte de un efort financiar major pentru începerea producţiei noului Model 3.

Tag-uri similare

Tesla, SUA, Roadster, pret, Tesla Motors, Musk, Eberhard
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru