Tesla

Joi, 18 Aprilie | Modele noi

Noi detalii despre Tesla Model 3 Performance: cel mai puternic model va avea peste 500 CP

Au apărut informații tehnice noi despre Tesla Model 3 Performance, cea mai puternică versiune a modelului electric. Informațiile au fost scurse din greșeală de către filiala din Marea Britanie a mărcii americane.
Marti, 16 Aprilie | Industrie

Tesla anunță concedieri masive din cauza scăderii livrărilor de mașini

Tesla va concedia aproximativ 10% din forța sa de muncă din cauza scăderii livrărilor de mașini în ultima perioadă. Concedierile vor fi echivalente cu pierderea a circa 14.000 de locuri de muncă.
Marti, 09 Aprilie | Industrie

Robotaxiurile Tesla vor debuta anul acesta, pe 8 august

Lansarea Robotaxiurile Tesla a tot fost amânată de-a lungul anilor, dar Elon Musk a declarat că acestea vor deveni realitate în această vară, pe 8 august.
Miercuri, 03 Aprilie | Economic

Tesla recâștigă coroana de cel mai mare producător de mașini electrice în primul trimestru

Tesla a redevenit oficial cel mai mare producător de mașini electrice din lume după publicarea rezultatelor vânzărilor din primul trimestru. Constructorul american reușește, astfel, să preia coroana deținută până acum de chinezii de la BYD.
Duminica, 31 Martie | Masini electrice si hibride

Tesla atinge un nou prag: 6 milioane de mașini electrice produse

Tesla atinge un nou prag important deoarece tocmai a scos pe porțile uzinei mașina cu numărul 6 milioane. Mașina care a marcat acest prag a fost un Model Y.
Luni, 18 Martie | Economic

Prețurile lui Tesla Model Y, majorate cu 2000 de euro în mai multe piețe din Europa

Tesla a anunțat că va majora prețurile lui Model Y pe anumite piețe europene începând din acest sfârșit de săptămână. Astfel, prețurile modelului electric vor fi acum majorate cu aproximativ 2000 de euro.
Miercuri, 06 Martie | Industrie

Tesla oprește producția la uzina din Germania, incendiată de un grup de activiști de mediu

Tesla a anunțat că a fost nevoită să oprească temporar producția la uzina sa din Germania din cauza unui incendiu. Fabrica a fost avariată de un grup de activiști de mediu.
Miercuri, 28 Februarie | Masini electrice si hibride

Elon Musk: noua Tesla Roadster va atinge 96 de km/h în mai puțin de o secundă

Elon Musk spune despre noua generație Tesla Roadster că va fi unul dintre cele mai puternice modele de serie produse vreodată. Tot el susține că noul model va putea să accelereze de la 0 la 96 de km/h în mai puțin de o secundă.
Vineri, 09 Februarie | Masini electrice si hibride

Tesla a vândut o singură mașină în Coreea de Sud, în luna ianuarie

Vânzările de mașini electrice din Coreea de Sud trec printr-o perioadă nefastă. Spre exemplu, în luna ianuarie 2024, Tesla a comercializat o singură mașină în această țară.
Luni, 05 Februarie | Siguranta

Primul recall pentru Tesla Cybertruck: literele martorilor din bord sunt prea mici

NHTSA, organismul de siguranță rutieră din Statele Unite, a inițiat o campanie de rechemare pentru mai mult de 2 milioane de exemplare Tesla. În campanie este inclus și noul Cybertruck. Mașinile sunt rechemate din cauză că literele martorilor din bord sunt prea mici.
Luni, 29 Ianuarie | Economic

OFICIAL: Tesla Model Y a fost cea mai vândută mașină din lume în 2023

Tesla Model Y a devenit oficial cea mai bine vândută mașină la nivel mondial în 2023. Modelul electric al mărcii americane a fost vândut în peste 1.2 milioane de exemplare.
Duminica, 28 Ianuarie | Industrie

Tesla recheamă 200.000 de mașini din cauza problemelor software la camera video spate

După o rechemare majoră a mașinilor Tesla din cauza problemelor serioase cu sistemul Autopilot, producătorul american e nevoit să facă o nouă rechemare. Conform NHTSA, Tesla are „instabilități software” când vine vorba de camera video spate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Ianuarie | Industrie

Elon Musk, îngrijorat de performanțele companiilor chinezești de mașini electrice

Elon Musk a declarat că industria de mașini electrice din China va „distruge” companiile auto din America și Europa. BYD a depășit Tesla ca lider mondial de vehicule electrice.
Vineri, 19 Ianuarie | Economic

OFICIAL: Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Dacia Sandero, pe locul 2

Tesla Model Y a devenit oficial cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2023. Este pentru prima dată în istorie când o mașină electrică devine cea mai bine vândută mașină pe Bătrânul Continent.
Joi, 18 Ianuarie | Intern

Prețul lui Tesla Model Y a fost redus oficial pe piața din România

Tesla a anunțat oficial că a redus prețul de pornire pentru Model Y pe piața din România. Astfel, modelul electric pornește acum de la 43.000 de euro.
Miercuri, 17 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Mazda va adopta standardul de încărcare Tesla din 2025

Mazda a anunțat că viitoarele sale modele electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025. Doar modelele vândute în America de Nord vor primi noua priză de încărcare.
Vineri, 12 Ianuarie | Industrie

Tesla suspendă producția la uzina din Germania, din cauza atacurilor din Marea Roșie

Tesla este nevoită să suspende producția la uzina din Germania, pentru o perioadă de 2 săptămâni, din cauza atacurilor asupra navelor comerciale din Marea Roșie.
Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

Chinezii lansează un rival pentru Tesla Model S Plaid: preț de 127.600 de euro

Compania chineză YangWang, noua divizie de mașini de lux a celor de la BYD, a lansat o nouă berlină electrică de performanță. Noul model promite să fie un rival pentru Tesla Model S Plaid, iar propulsorul său electric dezvoltă 1020 de cai putere.
Miercuri, 03 Ianuarie | Economic

Chinezii de la BYD, cu ochii pe Tesla: peste 3 milioane de mașini electrificate vândute în 2023

Potrivit celor mai recente informații, chinezii de la BYD au comercializat peste 3 milioane de mașini electrificate în 2023. Mai mult, în al patrulea trimestru al anului, BYD a vândut mai multe mașini cu zero emisii decât Tesla.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Porsche Taycan bate recordul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring

O nouă versiune mai puternică a lui Porsche Taycan a bătut timpul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring. Noul model electric al germanilor a stabilit un timp mai bun cu 17 secunde față de modelul american.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru