Test drive

Miercuri, 31 August 2016 | General

Cea mai curajoasă propunere de test-drive: Englezii oferă la test actualul Jaguar XE alături de rivalii Seria 3, A4 și Clasa C

Jaguar are atât de multă încredere în actualul XE încât este gata să le ofere clienților săi la test și celelalte modele germane rivale.
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | Feature

Mașini de vacanță: teste de consum de Sărbători cu Nissan Qashqai 1.6 dCi și BMW Seria 4 Gran Coupe 430d

Am avut ocazia să testăm de Sărbători două mașini diesel cu motoare pe cât de interesante, pe atât de diferite. Un 1.6 dCi pe Nissan Qashqai și un 3.0 diesel pe BMW Seria 4 Gran Coupe. Am rulat normal ca să vă spunem cât "mănâncă" fiecare în viața reală.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | Feature

Test inedit: cu elefanții prin magazinul de porțelan

Pentru orice om obişnuit să conducă o maşină normală, trecerea pe o dubă lungă de 3.5 tone pare un lucru înfricoşător. Dar nu e chiar aşa de rău. Am experimentat senzațiile undeva lângă Barcelona, cu ajutorul unei noi generații de utilitare Ford.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Feature

TESTELE LUNII NOIEMBRIE: 12 texte Automarket pe care nu ai voie să le pierzi

La finalul fiecărei luni trecem în revistă cele mai importate teste pe care le-am efectuat. În noiembrie 2012 am avut parte de noutăţi importante pentru piaţa auto de la noi, fiind luna în care am luat pentru prima dată contact cu noile Dacia Logan şi Sandero.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: noiembrie şi decembrie

Am ajuns la ultima parte a retrospectivei anului auto 2011. Ultimele două luni din 2011 au fost la fel de agitate ca acest an plin de noutăţi şi ştiri interesante.
Joi, 22 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: septembrie şi octombrie

Partea a cincea - penultima - a retrospectivei anului auto 2011 ne duce în aglomeratele luni de toamnă. Septembrie a fost luna Salonului Auto de la Frankfurt şi, deci, a fost plină de noutăţi.
Luni, 19 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: iulie şi august

Partea a patra a retrospectivei auto a anului 2011 ne duce în lunile de vară: iulie şi august. Deşi a fost perioada concediilor, noutăţiile nu au lipsit.
Joi, 15 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: mai şi iunie

Este timpul pentru partea a treia a retrospectivei anului auto 2011. Încheiem prima jumătate a anului cu foarte multe modele noi prezentate în lunile mai şi iunie.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: martie şi aprilie

În partea a doua a retrospectivei anului 2011 ne ocupăm de lunile martie şi aprilie. Martie este o lună importantă în lumea auto, fiind perioada în care se desfăşoară Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 08 Decembrie 2011 | General

Retrospectiva auto 2011: ianuarie şi februarie

Anul se apropie de final şi este timpul pentru retrospectiva celor mai importante evenimente din lumea auto. Automarket începe azi trecerea în revistă a celor mai importatnte ştiri din acest an. Astăzi lunile ianuarie şi februarie 2011.
Joi, 03 Februarie 2011 | Video

VIDEO: Jay Leno testează exclusivistul Lamborghini Reventon

Celebrul moderator american urcă la volanul unui alt supercar exclusivist. De această dată este vorba despre Lamborghini Reventon, cel mai scump model din istoria constructorului italian.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Ford Focus

Jurnaliştii britanici de la Autocar au avut deja ocazia să se afle la volanul noii generaţii Ford Focus. Hatchback-ul, foarte popular în Europa, a pierdut, se pare, din substanţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Autocar testează hot-hatch-ul Citroen DS3 Racing

Jurnaliştii britanici de la Autocar supun la încercare noul DS3 Racing, versiunea sportivă a modelului cu aceleşi nume.
Luni, 01 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Autocar critica noul BMW Seria 5

Autocar a testat de curand noua generatie a sedanului BMW Seria 5. Impresiile jurnalistului britanic nu sunt intru totul pozitive, asa cum probabil se asteptau fanii bavarezilor.
Luni, 12 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Bentley Continental Supersports, test-drive pe Nurburgring

Legendarul campion Derek Bell are ocazia de a testa cel mai rapid Bentley construit vreodata, noul Continental Supersports, pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Noul Mercedes E-Klasse Coupe, testat in detaliu

Jurnalistii de la Drivers Republic au analizat in detaliu noul Mercedes E-Klasse Coupe. Modelul german a facut fata cu brio testului.
Joi, 21 Mai 2009 | Intern

Mercedes Roadshow Star Experience aduce E-Klasse Coupe in Romania

Mercedes-Benz va organiza cea de-a doua editie a caravanei Roadshow Star Experience. De data aceasta, vedeta acestei caravane va fi E-Klasse Coupe, care va putea fi admirat in Cluj si in Constanta.
Marti, 19 Mai 2009 | Video

VIDEO: Primul test drive cu noul Lexus IS Cabrio

Jurnalistii americani au avut ocazia de a testa noul Lexus IS Cabrio, in versiunile de motorizare IS 250C si IS 350C.
Vineri, 08 Mai 2009 | Video

VIDEO: Un nou test-drive cu BMW Z4

Jurnalistii de la iMotor au vrut sa inteleaga de ce noul Z4 este mai scump decat predecesorul sau. Se pare ca britanicii au gasit singuri motivele.
Joi, 16 Aprilie 2009 | O lume nebuna

GM si Ford ofera 50$ pentru cei care testeaza modelele lor

In cadrul Salonului de la New York, GM si Ford au decis sa ofere 50 de dolari celor care vor sa le testeze masinile, pentru a atrage un public numeros la standul sau.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Audi, Ford, Porsche, Mercedes-Benz, Tesla, video, Romania, Lexus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru