Teste Barcelona

Vineri, 28 Februarie 2020 | F1 TOP

A doua zi de teste de la Barcelona: Vettel rămâne cel mai rapid, Hamilton a avut defecțiuni tehnice la motor

Sebastian Vettel a încheiat pe prima poziție a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce Lewis Hamilton s-a retras prematur la boxe în urma unei defecțiuni tehnice la motorul Mercedes.
Joi, 27 Februarie 2020 | F1 TOP

Vettel, cel mai bun timp în dimineața celei de-a doua zile de teste de la Barcelona: programul echipelor, bulversat de ploaie

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în dimineața celei de-a doua zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, în care piloții Mercedes, Red Bull și Ferrari au ieșit în decor.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | F1 TOP

A început a doua sesiune de teste de Formula 1: Kubica, cel mai rapid pentru Alfa Romeo

Robert Kubica a stabilit cel mai bun timp în prima zi din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste premergătoare noului sezon de Formula 1 și a fost urmat de Pierre Gasly de la Alpha Tauri.
Sambata, 22 Februarie 2020 | F1 TOP

Șeful Ferrari și-a pierdut optimismul după primele teste de la Barcelona: “Ceilalți sunt mai rapizi decât noi”

Șeful Ferrari s-a declarat îngrijorat după primele teste de la Barcelona, înaintea noului sezon de Formula 1. “Ceilalți sunt mai rapizi decât noi,” a spus Mattia Binotto, menționând că este mai puțin optimist decât în perioada testelor de anul trecut.
Joi, 20 Februarie 2020 | F1 TOP

Prima controversă în testele de la Barcelona: Mercedes utilizează un volan reglabil pe adâncime pentru îmbunătățirea performanțelor

Mercedes a introdus în testele de la Barelona un volan ajustabil pe adâncime care permite îmbunatățirea performanțelor în viraje și a apăsării aerodinamice pe liniile drepte.
Vineri, 01 Martie 2019 | F1 TOP

Ferrari, cei mai rapizi în a treia zi de teste de la Barcelona. Accident major pentru Red Bull

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în a treia zi de teste de la Barcelona, în timp ce Pierry Gasly a suferit un accident major la volanul monopostului Red Bull.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | F1 TOP

McLaren, cel mai bun timp în prima zi din a doua sesiune de teste de la Barcelona: defecțiuni tehnice pentru Mercedes și Ferrari

McLaren a obținut cel mai bun timp în prima zi din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce programele celor de la Mercedes și Ferrari au fost afectate de defecțiuni tehnice.
Marti, 26 Februarie 2019 | F1 TOP

A început a doua sesiune de teste de la Barcelona: Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari luptă pentru primul loc în prima zi

Piloții Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari au fost despărțiți de mai puțin de o zecime de secundă în dimineața primei zile din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste de la Barcelona.
Vineri, 22 Februarie 2019 | F1 TOP

Renault încheie testele de la Barcelona pe primul loc: Hulkenberg, cel mai bun timp în ultima zi

Nico Hulkenberg a stabilit cel mai bun timp în utima zi de teste de la Barcelona, în timp ce coechipierul său de la Renault, Daniel Ricciardo, a ocupat locul trei.
Joi, 21 Februarie 2019 | F1 TOP

Kvyat îl învinge la limită pe Raikkonen în a treia zi de teste de la Barcelona: Mercedes, echipa cu cele mai multe tururi

Daniil Kvyat (Toro Rosso) a fost cel mai rapid în a treia zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, după ce l-a învins cu numai 0.058 secunde pe Kimi Raikkonen (Alfa Romeo), însă Mercedes a fost echipa cu cele mai multe tururi parcurse.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | F1 TOP

Dominația Ferrari din teste continuă: Leclerc, cel mai bun timp în a doua zi. Accident pentru Red Bull

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în a doua zi de teste de la Barcelona, în timp ce Pierry Gasly a fost protagonistul unui accident la volanul monopostului Red Bull.
Marti, 19 Februarie 2019 | F1 TOP

Ferrari începe în forță testele de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid și pilotul cu cele mai multe tururi parcurse

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în prima zi de teste de la Barcelona și pilotul care a parcurs cele mai multe tururi, fiind urmat în clasament de Carlos Sainz de la McLaren.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Februarie 2019 | F1 TOP

Au început testele de Formula 1 de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid în prima dimineață

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în dimineața primei zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, iar pilotul Scuderiei Ferrari a fost urmat de Sergio Perez și Valtteri Bottas.
Joi, 17 Mai 2018 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în testele de la Barcelona. Vettel recunoaște problemele cu pneurile din cursa de duminică

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în cele două zile de teste de pe circuitul de la Barcelona.
Miercuri, 07 Martie 2018 | F1 TOP

Ferrari începe cu dreptul a doua sesiune de teste de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid în prima zi. Defecțiuni tehnice pentru McLaren

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste din cadrul celei de-a doua sesiuni de la Barcelona, în timp ce McLaren a pierdut timp prețios din cauza unor defecțiuni tehnice.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | F1 TOP

Vettel, cel mai rapid în a doua zi de teste de la Barcelona: o nouă defecțiune tehnică pentru McLaren

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce McLaren nu a parcurs niciun tur în cursul după-amiezii din cauza detașării evacuării motorului.
Marti, 28 Februarie 2017 | F1 TOP

Teste Barcelona: Hamilton, cel mai rapid în prima zi. Raikkonen a propulsat Ferrari pe primul loc în a doua zi

Mercedes a început în forță prima sesiune de teste de la Barcelona după ce Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima zi, însă Ferrari a revenit marți și a ocupat prima poziție prin Kimi Raikkonen.
Miercuri, 18 Mai 2016 | F1 TOP

Vettel şi Verstappen, cei mai rapizi în testele de la Barcelona

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în prima zi de teste de la Barcelona, în timp ce Max Verstappen a ocupat prima poziţie în cea de-a doua zi.
Vineri, 26 Februarie 2016 | F1 TOP

Teste Barcelona, ziua 4: Ferrari în top, niciun tur pentru McLaren

Kimi Raikkonen a încheiat testele de la Barcelona pe prima poziţie, în timp ce Mercedes a introdus un nas special, iar McLaren nu a parcurs niciun tur cronometrat.
Marti, 23 Februarie 2016 | F1 TOP

Teste Barcelona, ziua 1: Vettel, cel mai rapid. Hamilton, număr impresionant de tururi

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de la Barcelona la volanul monopostului Ferrari, însă Mercedes a impresionant prin cele 156 de tururi parcurse de Lewis Hamilton.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull, Lotus, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru