Teste de consum

Miercuri, 18 Mai 2016 | Industrie

După Mitsubishi, potopul: Suzuki a trucat testele de consum de carburant în Japonia: "Am folosit altă metodă decât cea oficială"

Suzuki a anunţat că a falsificat consumul de carburant pentru toate cele 16 modele comercializate în Japonia, întrucât a folosit o altă metodă de testare decât cea oficială.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | Mediu

Testele oficiale de emisii nasc monștri: "Mașinile diesel emit mai multe noxe în oraș decât camioanele sau autobuzele"

Ați citit bine. Două studii realizate în Norvegia și Marea Britanie au ajuns la aceeași concluzie: o mașină diesel emite la fel de multe noxe în oraș precum o utilitară de 40 de tone. Motivul: testele autoturismelor sunt de laborator, în timp ce utilitarele trebuie să treacă prin teste reale pentru omologare.
Marti, 11 August 2015 | Feature

Test de consum cu Renault Kadjar 1.6 diesel: o nouă luptă cu consumul declarat

Automarket a realizat un test de consum cu noul Renault Kadjar 1.6 dCi în varianta 4x4. Ca de obicei, ne-am propus să depășim în condiţii reale de trafic valoarea consumului anunțată de producător.
Vineri, 22 August 2014 | Reportaj

Bucureşti-Braşov-Bucureşti: 300 de kilometri de test la consum cu Renault Clio 1.2 TCe de 120 CP

După testul de consum cu BMW 520d xDrive din noiembrie anul trecut, echipa Automarket a revenit cu nervii întinşi la maximum pe traseul Bucureşti-Braşov şi retur cu alte două maşini şi acelaşi obiectiv: cel mai mic consum posibil. Filmul evenimentului este derulat mai jos.

Tag-uri similare

Clio, Claudiu David, TCe, Ciprian Mihai, EDC, teste de consum, Clio TCe, Renault EDC, Renault Clio 1.2 TCE, #batelpedavid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru