Teste de siguranta

Joi, 26 Octombrie 2023 | Siguranta

Euro NCAP a testat 3 modele chinezești: toate au primit 5 stele pentru siguranță

Organizația Euro NCAP a publicat cele mai recente rezultate la testele de siguranță. Pe mâna belgienilor au ajuns 3 modele chinezești, anume BYD Seal, BYD Dolphin și Xpeng P7. Toate au primit 5 stele.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru modele chinezești și Lucid Air, 4 stele pentru Peugeot 408 și Ford Puma

Specialiștii Euro NCAP au publicat rezultatele ultimei sesiuni de teste din 2022. Numai 3 din cele 14 modele testate nu au reușit să ia acasă punctajul maxim de 5 stele, printre ele numărându-se și Peugeot 408.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Siguranta

Euro NCAP a testat 15 mașini: 14 au primit 5 stele, inclusiv Renault Austral și Honda Civic

Specialiștii Euro NCAP au încheiat cea mai aglomerată sesiune de teste din 2022. Aceasta a inclus 15 mașini, inclusiv câteva electrice. 14 dintre ele au primit punctajul maxim de 5 stele.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Siguranta

Teste EuroNCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Mazda-CX60 și chinezescul BYD Atto 3

Specialiștii Euro NCAP au încheiat o nouă sesiune de teste de siguranță, în cadrul căreia au testat nu mai puțin de 10 modele noi. 8 dintre ele au luat punctajul maxim de 5 stele, inclusiv crossover-ul electric chinezesc BYD Atto 3.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Siguranta

EuroNCAP a testat mai multe mașini electrice chinezești și Tesla Model Y

La cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizate de EuroNCAP au luat parte atât Tesla Model Y, cât și două modele chinezești cu zero emisii: Ora Funky Cat și Wey Coffee 01.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Kia EV6, 4 stele pentru Peugeot 308 și Opel Astra

În cea mai recentă sesiune de teste de siguranță, organizația Euro NCAP, a testat 6 mașini: Kia EV6, Mercedes-Benz Clasa C, Opel Astra, Peugeot 308, Volvo C40 Recharge și Volkswagen Multivan.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Euro NCAP: Honda HR-V și DS4 primesc 4 stele la testele de siguranță

Euro NCAP a punctat cu patru stele la testele de siguranță noile Honda HR-V și DS4. Modelul premium al grupului Stellantis a fost testat și cu pachetul Safety Plus, obținând în acest caz 5 stele.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Noua Dacia Jogger, o stea la testele de siguranță Euro NCAP

Euro NCAP a punctat Dacia Jogger cu o stea la testele de siguranță, după ce a asimilat noul model, din punct de vedere tehnic, cu Sandero (fiind dezvoltate pe aceeași platformă).
Miercuri, 20 Mai 2020 | Siguranta

Euro NCAP introduce noi teste de siguranță: simularea impactului frontal între mașini care circulă cu 50 km/h și evaluarea tuturor pasagerilor după accident

Euro NCAP a anunțat introducerea unor noi teste de siguranță începând din acest an, printre care simularea unui impact frontal între mașini care circulă cu 50 km/h și evaluarea tuturor pasagerilor după producerea unui accident.
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Siguranta

Euro NCAP extinde gama de teste de siguranță în 2020: organizația va evalua salvarea pasagerilor blocați în mașină după accident

Organizația Euro NCAP va introduce în acest an un test prin care va verifica opțiunile pentru salvarea rapidă și în siguranță a pasagerilor care rămân blocați în mașină în urma unui accident.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Siguranta

Euro NCAP a publicat topul celor mai sigure mașini testate în 2019: Tesla a câștigat la 3 dintre cele 6 categorii

Tesla Model 3, Model X și Mercedes-Benz CLA se numără printre cele mai sigure mașini testate în 2019 de organizația Euro NCAP, alături de BMW Seria 3, Audi A1 și Renault Clio.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Siguranta

Mazda CX-30 impresionează în testele Euro NCAP: 5 stele și calificativ 99% pentru protecția adulților. Opel Corsa a primit doar 4 stele

Mazda CX-30 a primit 5 stele și un calificativ de 99% pentru protecția adulților în cea mai recentă sesiune de teste Euro NCAP, la care Mercedes-Benz GLB și Ford Explorer au primit de asemenea 5 stele, în timp ce Opel Corsa a obținut doar 4 stele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 4 stele pentru Peugeot 208 și Jeep Cherokee și 5 stele pentru BMW Seria 1. Seria 3, cel mai bun rezultat pentru un model de familie

Peugeot 208 și Jeep Cherokee au obținut doar 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce BMW Seria 1 și Seria 3 au obținut calificativul maxim de 5 stele.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Siguranta

Hypercar-ul electric Rimac C_Two începe procesul de omologare: cum au loc testele de siguranță cu modelul croat de 1.900 CP

Constructorul croat Rimac a dezvăluit modul în care decurg testele de siguranță pentru omologarea hypercar-ului C_Two echipat cu patru motoare electrice de 1.914 cai putere.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4, Audi A1 și SsangYong Korando

Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4 și Audi A1 au obținut 5 stele în testele Euro NCAP. De asemenea, Korando devine primul model al constructorului SsangYong care obține calificativul maxim.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Siguranta

Rezultate noi la testele de siguranță Euro NCAP: 4 stele pentru Citroen C5 Aircross și 5 stele pentru Range Rover Evoque

Citroen C5 Aircross a primit 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce Range Rover Evoque a obținut calificativul maxim de 5 stele.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Siguranta

Euro NCAP a dezvăluit cele mai sigure mașini testate în 2018: Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo

Organizația Euro NCAP a anunțat că Mercedes-Benz Clasa A, Lexus ES și Hyundai Nexo au fost cele mai sigure mașini pe care le-a testat în 2018, în funcție de segmentul în care sunt poziționate.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Siguranta

Suspiciuni la Euro NCAP: unii constructori marchează distinct anumite componente pentru testele de siguranță

Mai mulți constructori marchează distinct unele componente precum airbag-uri sau sisteme de prindere Isofix pentru testele de siguranță Euro NCAP, ceea ce a generat incertitudini dacă acestea sunt similare cu cele care ajung pe mașinile aflate la vânzare.
Sambata, 08 Septembrie 2018 | Siguranta

Testele Euro NCAP: cum sunt realizate și prin ce probe trec mașinile în încercarea de a bifa mult-râvnitele cinci stele

Cu toții știm că testele de siguranță Euro NCAP sunt reperul european când vine vorba de siguranța auto. Cum se realizează aceste teste? Care sunt probele la care este supusă o mașină? Cât este considerat valabil un rezultat? Automarket îți răspunde la aceste întrebări importante.

Tag-uri similare

Europa, EuroNCAP, America, teste de siguranta, NHTSA, crashtest
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru