Teste

Miercuri, 08 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Rolls-Royce Spectre a parcurs 2 milioane de kilometri în teste

Constructorul britanic de automobile anunță că primul model electric al mărcii, Spectre, a parcurs 2 milioane de kilometri în fazele de testare. În prezent se află în Africa de Sud pentru testele la temperaturi ridicate.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Porsche Macan electric din timpul testelor. Debut în 2024

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Macan electric din timpul testelor. Din cauza unor amânări, debutul este programat pentru anul 2024.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Modele noi

Bentley a început primele teste oficiale cu noul Mulliner Batur

Bentley a început să testeze oficial noul Mulliner Batur pe șoselele din Europa. Noul model este cel mai puternic produs vreodată de constructorul britanic și va fi construit în doar 18 exemplare.
Miercuri, 17 August 2022 | Masini electrice si hibride

BMW M: Încep testele cu un prototip echipat cu tracțiune integrală și 4 motoare electrice

Divizia de performanță a constructorului bavarez anunță startul testelor pentru modelele electrice de înaltă performanță. Pentru asta, BMW M a dezvoltat un prototip echipat cu un sistem de tracțiune integrală care integrează 4 motoare electrice.
Joi, 28 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Primul Rolls-Royce electric: Spectre, testat 625.000 de km pe Riviera Franceză

Viitorul Rolls-Royce Spectre, primul model cu zero emisii al mărcii, se află momentan pe Riviera Franceză. Aici, mașina va acoperi, în total, 625.000 de kilometri în teste.
Marti, 03 Mai 2022 | Modele noi

Continuă testele cu noul SUV electric Fisker Ocean. Va fi produs în Austria

Henrik Fisker continuă testele cu noul SUV electric Ocean. Acesta va fi disponibil în Europa, iar producția este programată să înceapă în luna noiembrie, la uzina Magna din Austria.
Miercuri, 30 Martie 2022 | Modele noi

Imagini cu viitoarea generație Mercedes-Benz GLC din timpul testelor. Va împărți platforma cu Clasa C

Constructorul din Stuttgart a publicat o serie de imagini cu viitoarea generație GLC din timpul testelor în condiții de iarnă. SUV-ul va fi prezentat până la finalul anului 2022.
Vineri, 11 Martie 2022 | F1 TOP

F1: Pierre Gasly, cel mai rapid în prima zi din a doua sesiune de teste din presezon

Pierre Gasly, pilotul celor de la AlphaTauri, a încheiat prima zi din a doua sesiune de teste din presezon pe prima poziție. Pe podium au mai "urcat" Carlos Sainz și Charles Leclerc.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

Imagini cu prototipul viitorului Maserati Grecale din timpul testelor de iarnă

Maserati a publicat o serie de imagini cu prototipul viitorului SUV Grecale din timpul testelor în condiții de iarnă. Acestea au fost realizate în Suedia, acolo unde inginerii au făcute ultimele reglaje înaintea lansării oficiale.
Vineri, 28 Februarie 2020 | F1 TOP

A doua zi de teste de la Barcelona: Vettel rămâne cel mai rapid, Hamilton a avut defecțiuni tehnice la motor

Sebastian Vettel a încheiat pe prima poziție a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce Lewis Hamilton s-a retras prematur la boxe în urma unei defecțiuni tehnice la motorul Mercedes.
Joi, 27 Februarie 2020 | F1 TOP

Vettel, cel mai bun timp în dimineața celei de-a doua zile de teste de la Barcelona: programul echipelor, bulversat de ploaie

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în dimineața celei de-a doua zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, în care piloții Mercedes, Red Bull și Ferrari au ieșit în decor.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | F1 TOP

A început a doua sesiune de teste de Formula 1: Kubica, cel mai rapid pentru Alfa Romeo

Robert Kubica a stabilit cel mai bun timp în prima zi din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste premergătoare noului sezon de Formula 1 și a fost urmat de Pierre Gasly de la Alpha Tauri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Februarie 2020 | F1 TOP

Prima controversă în testele de la Barcelona: Mercedes utilizează un volan reglabil pe adâncime pentru îmbunătățirea performanțelor

Mercedes a introdus în testele de la Barelona un volan ajustabil pe adâncime care permite îmbunatățirea performanțelor în viraje și a apăsării aerodinamice pe liniile drepte.
Miercuri, 19 Februarie 2020 | F1 TOP

Au început testele pentru noul sezon de Formula 1: Bottas, cel mai bun timp pentru Mercedes. Vettel a absentat din motive medicale

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în dimineața primei zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, în care nu au existat niciun fel de incidente. Sebastian Vettel a absentat de pe circuit din motive medicale.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Masini autonome

Waymo a primit “undă verde” să transporte primii pasageri cu mașini autonome: testele vor avea loc în California

Waymo, divizia de vehicule autonome de la Google, a primit aprobarea autorităților americane pentru a începe să transporte primii pasageri cu ajutorul mașinilor “care se conduc singure”. Testele se vor desfășura în statul California, în zone alese cu atenție, iar un șofer va fi în permanență la volan.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Ultimele teste cu Polestar 1: coupe-ul hibrid de 600 CP va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

Polestar a anunțat că a început ultimele teste cu prototipurile Polestar 1, înainte de producția propriu-zisă. Primele exemplare ale coupe-ului hibrid de 600 CP vor intra în producție până la sfârșitul anului 2019.
Joi, 04 Aprilie 2019 | F1 TOP

Mercedes încheie testele din Bahrain pe primul loc. Schumacher, locul 6: "Timpul va spune dacă voi fi în Formula 1 în 2020"

George Russell a ocupat primul loc pentru Mercedes în ultima zi de teste din Bahrain, în timp ce Mick Schumacher a încheiat pe șase și afirmă că numai "timpul va spune dacă voi fi pregătit să concurez în Formula 1 în 2020".
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Modele noi

McLaren prezintă imagini noi cu viitorul său Grand Tourer: noul model cu motor V8 va fi dezvăluit în luna mai

McLaren a publicat imagini noi cu modelul pe care îl va prezenta în luna mai. Deocamdată în “haine de camuflaj”, viitorul Grand Tourer va avea un motor V8 biturbo și “același ADN precum hypercar-ul Speedtail”, al cărui sistem de propulsie are o putere de până la 1.050 CP.
Vineri, 01 Martie 2019 | F1 TOP

Ferrari, cei mai rapizi în a treia zi de teste de la Barcelona. Accident major pentru Red Bull

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în a treia zi de teste de la Barcelona, în timp ce Pierry Gasly a suferit un accident major la volanul monopostului Red Bull.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | F1 TOP

McLaren, cel mai bun timp în prima zi din a doua sesiune de teste de la Barcelona: defecțiuni tehnice pentru Mercedes și Ferrari

McLaren a obținut cel mai bun timp în prima zi din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce programele celor de la Mercedes și Ferrari au fost afectate de defecțiuni tehnice.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Citroen, Force India
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru