Thierry Bollore

Joi, 17 Noiembrie 2022 | General

Jaguar Land Rover are un CEO nou: Adrian Mardell îl înlocuiește pe Thierry Bolloré, care a demisionat

Thierry Bolloré, CEO-ul Grupului Jaguar Land Rover, și-a anunțat demisia din funcție, din cauza unor motive personale. Acesta va fi înlocuit de către Adrian Mardell, șeful departamentului de finanțe al grupului.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Jaguar: “Viitoarele noastre modele electrice vor avea prețuri de pornire de 100.000 de lire sterline”

Șeful Jaguar spune că producătorul britanic trebuie să-și schimbe radical strategia și să se poziționeze într-un segment superior de preț la momentul lansării pe piață a viitoarelor sale modele electrice.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | Industrie

UPDATE: Clotilde Delbos este CEO interimar la Renault, după ce Thierry Bollore a fost demis

Directorul financiar de la Renault, Clotilde Delbos, a devenit CEO-ul interimar al constructorului, în contextul demiterii lui Thierry Bollore. Acesta s-a arătat “stupefiat” de o demitere “complet neașteptată”.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Presa franceză: șeful Renault, Thierry Bollore, ar putea fi demis pe fondul relației tensionate cu Nissan

Thierry Bollore, CEO-ul Renault, este în pericol să fie demis în contextul relației tensionate cu Nissan, potrivit informațiilor apărute în două publicații franceze. Bollore este văzut drept un protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef de la Renault și Nissan, fapt ce i-ar deranja pe japonezi.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Alpine pregătește modele noi: agilitatea și masa totală redusă vor rămâne valorile de bază ale noilor produse

Thierry Bolloré, CEO-ul Renault, a declarat recent într-un interviu că brand-ul Alpine va lansa noi modele. Oficialul menționează că sugestiile primite din partea clienților au fost cele care au stat la baza acestei decizii.
Vineri, 17 Mai 2019 | Industrie

Nissan prelungește mandatul actualului CEO și îl primește în board pe șeful Renault: francezii continuă presiunile pentru reconfigurarea alianței

Nissan a anunțat că va prelungi mandatul CEO-ului Hiroto Saikawa, în ciuda presiunilor venite din partea Renault pentru schimbarea conducerii. În plus, Nissan a spus că șeful Renault, Thierry Bollore, va deveni membru în board.
Marti, 12 Februarie 2019 | Industrie

Thierry Bollore este noul președinte Renault-Nissan: francezii au decis păstrarea lui Carlos Ghosn ca director la Renault do Brasil

Carlos Ghosn a fost păstrat ca director la Renault do Brasil, după demisia din funcțiile de CEO și președinte Renault, în timp ce Thierry Bollore a fost desemnat ca noul președinte Renault-Nissan, potrivit unui anunț oficial din partea constructorului francez.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Ghosn a demisionat de la Renault: adjunctul său și fostul CEO Michelin au preluat conducerea constructorului francez

Jean-Dominique Senard, fostul CEO al Michelin, este noul președinte al Renault, în timp ce Thierry Bollore a fost promovat ca CEO după ce Carlos Ghosn a demisionat din cele două funcții pe care le avea la constructorul francez.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Renault a decis păstrarea în funcție a lui Carlos Ghosn: francezii pregătesc promovarea lui Thierry Bollore, care a primit aceleași puteri precum Ghosn

Conducerea Renault a decis ca președintele și CEO-ul Carlos Ghosn să-și păstreze deocamdată funcțiile. În plus, francezii au anunțat că Thierry Bollore a fost promovat drept “CEO adjunct” și va avea aceleași puteri de decizie precum Carlos Ghosn.

Tag-uri similare

Renault, Carlos Ghosn, CEO, presedinte, board, Thierry Bollore, functii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru