Tiguan facelift

Sambata, 04 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen Tiguan facelift: primele detalii despre versiunile cu motoare diesel și pe benzină

Volkswagen a anunțat că Tiguan facelift va fi disponibil inițial cu un motor pe benzină TSI de 1.5 litri în variante de 130 CP și 150, dar și cu o unitate diesel TDI de 2.0 litri și 150 CP.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat Tiguan facelift: SUV-ul compact are versiune plug-in hybrid cu autonomie de până la 50 de kilometri și variantă de performanță cu 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan facelift. Nemții propun modificări estetice, sisteme noi de asistență și versiune plug-in hybrid. Vârful de gamă va fi Tiguan R, cu 320 CP.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Tiguan R, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va avea un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Viitorul Volkswagen Tiguan R a fost surprins în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Noul SUV de performanță va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să livreze 300 CP și 400 Nm.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește versiuni plug-in hybrid pentru Tiguan facelift și Arteon facelift: debutul acestora este programat în 2020

Volkswagen Tiguan facelift și Arteon facelift vor primi versiuni plug-in hybrid. Debutul celor două modele este programat pentru 2020, iar variantele PHEV ar putea împrumuta motorizarea cu 245 CP disponibilă în prezent pe Golf GTE.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen testează viitorul Tiguan R: SUV-ul de performanță va miza pe un motor de 2.0 litri cu 300 CP

Volkswagen pregătește Tiguan R, versiunea de performanță a SUV-ului compact urmând să debuteze în cursul anului. Modelul va fi echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 300 CP.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen a lansat pachetul R-Line pentru Tiguan

Pachetul R-Line pentru Volkswagen Tiguan a debutat în oferta constructorului german, iar acesta este oferit doar în echipările Sport&Style.
Sambata, 30 Iulie 2011 | Tuning

ABT Sportline modifică Volkswagen Tiguan facelift

Casa de tuning germană ABT Sportline a prezentat o serie de modificări operate pe Volkswagen Tiguan facelift. Creaţia nemţilor este formată dintr-un pachet estetic şi un kit de performanţă.
Miercuri, 25 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen Tiguan facelift se prezintă

Volkswagen a prezentat un nou set de imagini cu Tiguan facelift şi a dezvăluit detaliile complete ale acestui model, inclusiv data lansării în Europa.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Tiguan facelift şi Golf 6 cabrio, vedete la standul VW

Standul de la Geneva al germanilor de la Volkswagen radiază de tinereţe. Tiguan facelift şi Golf 6 sunt principalele puncte de atracţie.
Joi, 17 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Volkswagen Tiguan facelift - galerie foto completă şi informaţii suplimentare

Automarket vă oferă o galerie foto completă a noului VW Tiguan facelift şi un set de informaţii legate de motorizări şi de noile sisteme intrate în gama modelului german.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: VW Tiguan facelift se pregateste de lansare la Nurburgring

Fotografii de la Carpix au surprins facelift-ul lui Volkswagen Tiguan in timpul testelor de viteza de pe Nurburgring.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Nurburgring, fotospion, facelift, TDI, Tiguan, Volkswagen Tiguan, TSI, VW Tiguan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru