Tinte

Marti, 18 Decembrie 2018 | Industrie

UE a decis reducerea emisiilor pentru autoturisme cu 37.5% până în 2030: producătorii avertizează că obiectivul este nerealist, iar joburile sunt în pericol

Statele membre ale Uniunii Europene au ajuns luni la un compromis cu privire la reducerea emisiilor de dioxid de carbon (CO2) provenite de la autoturisme şi vehicule utilitare, dar industria auto este nemulţumită şi consideră obiectivul nerealist şi restrictiv. UE a decis reducerea emisiilor cu 37.5% pentru autoturisme şi cu 31% pentru vehiculele utilitare, până în 2030.
Marti, 07 August 2018 | Industrie

Studiu: “Producătorii auto riscă amenzi totale de 14 miliarde de euro din partea UE dacă nu respectă țintele de emisii până în 2020”

Producătorii auto din Europa riscă să plătească amenzi totale în valoare de 14 miliarde de euro către UE dacă nu vor respecta țintele mai dure privind reducerea emisiilor până în 2020, potrivit unui studiu realizat de analiștii de la IHS Markit.
Luni, 26 Martie 2018 | Industrie

Șeful Peugeot: “Nu avem nevoie de modele electrice dedicate ca să respectăm normele mai stricte privind emisiile”

Peugeot susține că va reuși să respecte țintele mai stricte privind emisiile de CO2 fără să fie nevoie să lanseze modele electrice în acest sens. Potrivit șefului companiei, acest obiectiv va fi atins “cu siguranță” până în 2021.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla pune la încercare răbdarea clienților și a investitorilor: țintele de producție pentru Model 3 au fost din nou amânate

Tesla a anunțat din nou amânarea țintelor de producție pentru Model 3, în ciuda progresului pe care susținea că l-a făcut în livrarea sedanului său către clienți.

Tag-uri similare

Tesla, productie, Tesla Model 3, Model 3, clienti, investitori, tinte
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru