Titi Aur

Marti, 24 Martie 2020 | Intern

Academia Titi Aur anunță că partea teoretică a cursului de conducere defensivă se va desfășura online

Academia Titi Aur a decis ca partea teoretică a cursului de conducere defensivă să aibă loc online, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Partea practică va putea fi achiziționată după ieșirea din starea de urgență.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Motorsport

Surpriză în Campionatul Național de Raliuri: Titi Aur revine în întrecerea internă la bordul unui Skoda Fabia R5

Din 2018, Titi Aur revine în cadrul Campionatului Național de Raliuri. Alături de acesta îl vom revedea și pe copilotul Silviu Moraru, navigatorul cu care Aur câștiga întrecerea națională în 2001 și 2002. Echipajul va miza pe serviciile unui exemplar Skoda Fabia R5.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | General

ATA Racing Show: Se anunţă un spectacol de zile mari pe autodromul Titi Aur: "Maşinile 4x4, favorite la victorie"

Cei mai importanţi piloţi de raliuri anticipează un spectacol fermecător în ATA Racing Show, cursă care marchează finalul de sezon în motorsportul românesc şi care se va desfăşura vineri şi sâmbătă pe Autodromul Titi Aur.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | General

ATA Racing Show: Piloții din Campionatul Național de Raliuri se reunesc pe 6 și 7 noiembrie pentru o cursă specială pe autodromul Titi Aur

Pe 6 și 7 noiembrie se desfășoară la Academia Titi Aur o cursă specială la care vor participa piloți din Campionatul Național de Raliuri și Campionatul de Viteză în Coastă. Este cursa care marchează finalul de sezon și promite să aducă spectacol.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Motorsport

Show la Sibiu Rally Challenge: Titi Aur a parcurs 3 km pe Transfăgărăşan pe două roţi cu un BMW

Octuplul campion naţional de raliuri Titi Aur a făcut spectacol la Sibiu Rally Challenge după ce a parcurs 3 kilometri pe Transfăgărăşan pe două roţi la volanul unei maşini BMW. Competiţia a fost câştigată de Edwin Keleti.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Intern

Titi Aur va concura pe Transfăgărăşan cu un BMW pe care îl va conduce doar pe două roţi

Multiplul campion naţional de raliuri Titi Aur a anunţat că va participa la Sibiu Rally Challenge pe două roţi, dar cu o maşină. Pilotul va încerca să parcurgă cei 7 kilometri ai specialei Transfăgărăşan mergând cu două roţi ale maşinii în aer.
Vineri, 15 Martie 2013 | Intern

Titi Aur va construi propriul său circuit pentru şcoala sa de pilotaj

Titi Aur va investi cinci milioane de euro într-un centru de condus defensiv localizat în Crevedia. Acesta este cel mai mare din Europa, spun cei de la Adevărul.
Luni, 14 Mai 2012 | Reportaj

Michelin Primacy Safety Trip, povestea unei călătorii în siguranţă

Michelin ne-a invitat să testăm pe şosea noile sale anvelope de vară, Primacy 3, în cadrul unei călătorii de 340 de kilometri derulate sub supravegherea unor piloţi de raliu.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Sfaturi si idei auto

20 de ponturi pentru a fi siguri pe şosea în sezonul rece

Automarket vă prezintă 20 de ponturi care vă vor aminti de ce aveţi nevoie în sezonul rece pentru a fi în siguranţă pe şosea.
Marti, 17 Mai 2011 | Intern

Titi Aur a inaugurat Şcoala Mobilă de Conducere Defensivă

Pilotul Titi Aur a inaugurat astăzi versiunea mobilă a şcolii sale de pilotaj. Aceasta este destinată companiilor şi permite deplasarea la locul de muncă al cursanţilor.
Miercuri, 13 Octombrie 2010 | Intern

Titi Aur a demarat un parteneriat cu Asirom pentru promovarea condusului preventiv

Pilotul de raliuri Titi Aur va promova conduita preventivă la volan cu ajutorul celor de la Asirom. Odată cu noul parteneriat, compania de asigurări a anunţat reduceri de 15% pentru absolvenţii cursului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Aprilie 2010 | Intern

Titi Aur revine in Campionatul National de Raliuri

Titi Aur si copilotul sau, Karoly Borbely, au prezentat astazi masina cu care vor concura in sezonul 2010 al Campionatului National de Raliuri.

Tag-uri similare

CNR, Lancer Evo, Campionatul National de Raliuri, Mitsubishi Lancer, Titi Aur, Lancer Evo IX, Mitsubishi Lancer Evo IX
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru