Top 10

Vineri, 25 Martie 2022 | Industrie

Ce mașini au cumpărat europenii în luna februarie: Sandero ocupă locul al treilea

În luna februarie, Volkswagen Golf a revenit pe prima poziție în topul celor mai comercializate mașini din Europa. Locul secund este ocupat de Peugeot 208, iar Dacia Sandero completează podiumul.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Premieră: Dacia Duster a intrat în top 10 cele mai vândute SUV-uri în Germania

Dacia Duster a reușit să intre, în premieră, în topul celor mai vândute SUV-uri din Germania, pe poziția a zecea, după vânzările înregistrate în primele trei luni din 2018. În plus, Duster este pe locul 4 în clasamentul SUV-urilor subcompacte.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Top 10: Cele mai dramatice curse care au decis titlul mondial în Formula 1

Pene de combustibil, accidente produse mai mult sau mai puţin în mod deliberat, abandonuri tehnice sau ploi torenţiale sunt câteva dintre elementele care au influenţat decisiv stabilirea campionilor mondiali în ultima etapă a unui sezon de Formula 1.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Cele mai importante maşini care vin în România în prima jumătate a anului 2013

2013 se anunţă un an dificil pentru industria auto, dar asta nu înseamnă că nu vom avea parte de lansări de modele noi importante. Iată la ce să ne aşteptăm în prima parte a anului.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai economice SUV-uri vândute în România

Un SUV este bun la casa omului. Mai ales atunci când vine iarna sau creşte familia. Dar, ca să nu dăm o gaură prea mare în bugetul familiei, am vrut să vedem care sunt cele mai economice SUV-uri de pe piaţă.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai rapide maşini sub 15.000 euro

Ai un buget de 15.000 euro şi vrei un automobil care să nu se mişte ca un melc? Am analizat pentru tine şi îţi prezentăm cele mai bune opţiuni de pe piaţa auto românească.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Feature

TOP 10: Vedetele downsize

Downsizing. Este termenul cheie după care se ghidează constructorii auto la capitolul cilindree motor. Capacităţi cilindrice mici, doi sau trei cilindri şi un sistem turbo mic. Aceasta este în mare reţeta aplicată deja de constructorii importanţi pentru producţia unor motoare mici, dar foarte performante.
Miercuri, 31 Octombrie 2012 | Motorsport

TOP 10: Cele mai lungi dominaţii ca lider în curse din istoria Formulei 1

Formula 1 a cunoscut numeroase perioade în care un pilot a fost capabil să fie lider pe fiecare kilometru parcurs în mai multe curse consecutive. Automarket îţi face cunoştinţă cu 10 dintre aceştia.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris 2012 aduce numeroasre modele noi prezentate în premieră în faţa publicului şi a presei. Am ales zece dintre acestea pentru a vedea ce ne aşteaptă în zilele următoare.
Luni, 21 Decembrie 2009 | General

Zece piese de ascultat la volan de Craciun

Colindele lente de Craciun pot fi inlocuite usor la volan de piese alerte, care nu atenteaza la atmosfera de sarbatoare specifica Sarbatorilor. Britanicii au facut un top al celor mai interesante piese de acest tip.
Miercuri, 05 August 2009 | General

TOP 10 masini italiene din toate timpurile

Americanii de la AskMen au realizat un Top Ten al modelelor de origine italiana. De la Fiat 500 la Ferrari Enzo, italienii dovedesc ca le plac masinile si ca stiu sa le construiasca.

Tag-uri similare

Ferrari, Fiat, Lamborghini, Alfa Romeo, Maserati, Marea Britanie, Italia, Lancia, masini, Top 10
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru