Toyota GR Supra Racing

Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi

Prototipul Toyota Supra debutează în cadrul Goodwood Festival of Speed: japonezii promit un motor cu șase cilindri în linie și putere livrată pe puntea spate

Prototipul Toyota Supra va fi prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 12 - 15 iulie. Exemplarul va fi acoperit cu camuflajul specific Toyota Gazoo Racing și va putea fi admirat și pe traseul de viteză pregătit de organizatori.
Luni, 30 Aprilie 2018 | General

Toyota GR Supra Racing Concept: prototipul poate fi pilotat în mediul virtual

Conceptul Toyota GR Supra Racing poate fi pilotat în mediul virtual. Prototipul este disponibil în Gran Turismo Sport, joc video oferit exclusiv pe platforma PlayStation 4.
Vineri, 09 Martie 2018 | GENEVA 2018

Versiunea de serie a lui Toyota GR Supra Racing va debuta în prima parte a anului viitor: modelul ar putea folosi un motor cu șase cilindri în linie

Versiunea de serie a conceptului Toyota GR Supra Racing va debuta în prima parte a anului viitor. Zvonurile anunță o motorizare cu șase cilindri în linie preluată din gama BMW.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Toyota GR Supra Racing: conceptul care anunță renașterea legendarului Supra

Toyota a prezentat noul GR Supra Racing. Conceptul dezvoltat de divizia Gazoo Racing integrează tehnologii din motorsport și anunță renașterea iconicului Supra.

Tag-uri similare

Toyota, Toyota Supra, Supra, gran turismo sport, playstation 4, Toyota GR Supra Racing, geneva 2018, GR Supra Racing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru