Toyota Mirai

Vineri, 01 Martie | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Mirai: sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în standard

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru Mirai. Cele mai importante sunt un sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în pachetul standard.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Industrie

Toyota: "Mirai nu a fost un succes. Ne vom concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen"

Directorul tehnic al niponilor de la Toyota susține că Mirai nu a fost un succes și că, de acum încolo, se vor concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen.
Luni, 25 Septembrie 2023 | General

Toyota va furniza 500 de exemplare Mirai pentru Jocurile Olimpice din 2024

Toyota a anunțat că va furniza 500 de exemplare ale modelului Mirai în cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris din 2024. Constructorul japonez este, de altfel, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 5 stele pentru Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai și Subaru Outback

Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Cele 5 modele testate au obținut fiecare câte 5 stele: Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Subaru Outback, NIO ES8 și Lynk&Co 01.
Luni, 31 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Nou record mondial: Toyota Mirai a parcurs 1.003 kilometri cu un singur plin de hidrogen

O Toyota Mirai de ultimă generație a stabilit un nou record mondial de autonomie pentru vehiculele alimentate cu hidrogen. Modelul nipon a parcurs 1.003 kilometri cu un singur plin.
Sambata, 09 Ianuarie 2021 | Premii auto

Au rămas 7 mașini în cursa pentru Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero nu e printre ele

Juriul Mașina Anului în Europa, compus din aproape 60 de jurnaliști, a anunțat cei 7 finaliști. Noua generație Dacia Sandero nu se află printre ei. Câștigătorul va fi anunțat în data de 1 martie.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Mirai va fi prezentată în decembrie: modelul cu pile de combustie pe bază de hidrogen va avea roți motrice spate și autonomie mai mare

Toyota va prezenta noua generație Mirai în cursul lunii decembrie. Modelul va avea la bază platforma TNGA și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Toyota va prezenta în toamnă noua generație Mirai: modelul electric alimentat cu hidrogen va fi disponibil pe piață din 2021

Toyota va prezenta în octombrie sau noiembrie noua generație a modelului electric alimentat cu hidrogen Mirai, care va fi comercializată începând de anul viitor, mai întâi în Japonia.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Hyundai a devenit cel mai mare producător de mașini electrice alimentate cu hidrogen: sud-coreenii au depășit Toyota

Hyundai a devenit constructorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini electrice alimentate cu hidrogen după ce a comercializat 3.666 de unități în primele 9 luni ale anului și a devansat astfel liderul tradițional, Toyota.
Sambata, 12 Octombrie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu versiunea de pre-serie a noii generații Toyota Mirai: design modern, tracțiune spate și autonomie cu 30% mai mare

Toyota a publicat primele imagini cu versiunea de pre-serie a noii generații a modelului electric alimentat cu hidrogen Mirai, care primește un design modern, tracțiune spate și o autonomie cu 30% mai mare.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Modele noi

Toyota va lansa noua generație Mirai în 2020: "Mașinile electrice alimentate cu hidrogen au un potențial uriaș"

Toyota a anunțat că va lansa anul viitor noua generație a modelului electric alimentat cu hidrogen Mirai, întrucât consideră că vehiculele cu această tehnologie "au un potențial uriaș".
Luni, 23 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota a depășit 2 milioane de kilometri parcurși cu mașini electrice alimentate cu hidrogen: peste 500.000 de clienți au folosit Mirai

Toyota a anunțat că peste 500.000 de clienți au folosit în ultimii doi ani serviciul de car-pooling CleverShuttle, care folosește modelul electric alimentat cu hidrogen Mirai în Hamburg, Munchen și Stuttgart.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Explozie la o stație de încărcare cu hidrogen în Norvegia: Toyota și Hyundai au suspendat vânzările de mașini electrice alimentate cu hidrogen

O explozie la o stație de încărcare cu hidrogen din Norvegia a determinat închiderea tuturor stațiilor din țară, în timp ce vânzările lui Toyota Mirai și Hyundai Nexo au fost suspendate până la identificarea cauzelor.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Tehnologie

Toyota crede în “potențialul uriaș” al mașinilor alimentate cu hidrogen: “Vor avea același preț ca hibrizii în cel mult 10 ani”

Toyota crede în “potențialul uriaș” al mașinilor alimentate cu hidrogen, care vor avea prețuri similare cu hibrizii în cel mult 10 ani, potrivit unui oficial al companiei. Toyota pregătește o a doua generație pentru modelul Mirai, iar a treia este deja luată în calcul.
Duminica, 19 Februarie 2017 | Siguranta

Și mașinile alimentate cu hidrogen au probleme: Toyota recheamă în service toate cele 2.800 de unități Mirai vândute în lume

Toyota a decis să recheme în service toate cele peste 2.800 de unități ale modelului electric cu alimentare cu hidrogen Mirai pentru că voltajul sistemului poate depăși valorile maxime în anumite condiții.
Luni, 28 Martie 2016 | General

Supereroii au și ei mașinile lor: lista supercarurilor include un Bugatti Chiron pentru Superman și un BMW M2 pentru Batman

Eroii unor filme devenite celebre, cum sunt Batman, Superman, Spiderman, Hulk sau Iron Man, au nevoie de mobilitate. Am descoperit o listă a supercarurilor create special pentru eroii inspirați de benzi desenate.
Vineri, 25 Martie 2016 | Premii auto

Japonezii au luat potul: Mazda MX-5 este Mașina Anului în lume în 2016

Mazda MX-5 a câştigat premiul World Car Of The Year în 2016 după ce a învins în finală Audi A4 şi Mercedes-Benz GLC. Mai mult, roadsterul japonez a fost desemnat și cea mai frumoasă mașină lansată în lume anul trecut.
Joi, 03 Martie 2016 | Premii auto

World Car of the Year 2016: Audi A4, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC au rămas în lupta pentru marele premiu

Trei modele au rămas în cursa pentru râvnitul trofeu de Maşina Anului 2016, Audi A4 Sedan, Mazda MX-5 şi Mercedes-Benz GLC. Cine va câştiga marele premiu?
Joi, 03 Decembrie 2015 | Tehnologie

Herr Nikolaus sparge gheaţa. El este primul client neamţ al lui Toyota Mirai, singura maşină electrică pe hidrogen din lume

Toyota a vândut în Germania primul exemplar al modelului Mirai, singura maşină de serie care funcţionează pe bază de celule de hidrogen. Nikolaus Schues este numele primului posesor german al acestei maşini.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.

Tag-uri similare

Toyota, modele noi Toyota, noutati Toyota, Toyota Mirai, poze Toyota, masini cu hidrogen, Mirai, masini hidrogen, lansari Toyota, lansare Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru