Toyota safety sense

Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație Toyota Safety Sense: pachetul de sisteme de siguranță primește îmbunătățiri și funcții noi

Pachetul de sisteme de siguranță Toyota Safety Sense ajunge la a doua generație și primește în premieră sistemul Lane Trace Assist, pe lângă îmbunătățiri pentru sistemele Pre-Collision System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert, Road Sign Assist și Automatic High Beam.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Sistemul de asistență Toyota Safety Sense ajunge la generația a doua: sistem de evitare a coliziunilor cu funcție de detectare a pietonilor

Noua generație a sistemului de asistenta Toyota Safety Sense este capabil să evite coliziunile și să detecteze pietonii și bicicliștii pe timp de noapte, dar și să recunoască semnele de circulație.
Marti, 29 August 2017 | Siguranta

Toyota susține că frânarea automată de urgență instalată pe mașinile sale a redus numărul accidentelor cu 90%

Toyota vrea să reducă pe cât posibil accidentele cauzate de neatenția șoferilor și susține că frânarea automată de urgență scade cu 90% accidentele de acest tip.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Prima imagine care anunță debutul noii generații Toyota Prius

Toyota va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noua generație a modelului Prius, anticipat deja de o imagine teaser. Alături de noul Prius se va afla și conceptul unui viitor SUV de mici dimensiuni, rival pentru Nissan Juke.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Siguranta

Toyota anunță o avalanșă de sisteme de siguranță începând cu 2015

Toyota va lansa o serie de sisteme de siguranță începând cu anul 2015. Ele vor fi reunite sub titulatura Toyota Safety Sense și vor include recunoaștere a pietonilor și cruise control adaptive.

Tag-uri similare

Toyota, toyota safety sense, toyota tss c, toyota tss p, toyota tss
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru