Toyota Supra

Marti, 05 Decembrie 2023 | Modele noi

Ediție specială Toyota Supra GT4 100th Edition Tribute: elemente din fibră de carbon și cutie manuală

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru Supra. Noua ediție este botezată GT4 100th Edition Tribute și aduce o grafică specială, elemente din fibră de carbon și o cutie manuală. Doar 100 de exemplare vor fi produse.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Toyota Supra în Europa: vor exista doar 100 de exemplare

Toyota prezintă ediția specială GR Supra GT4 100th Edition Tribute. Producția va fi limitată la doar 100 de exemplare pentru Bătrânul Continent.
Joi, 27 Mai 2021 | Tuning

Se vinde mașina care l-a făcut celebru pe Paul Walker în Fast & Furious: Toyota Supra

Celebra Toyota Supra din franciza Fast&Furious este acum de vânzare. Mașina vine împreună cu toate documentele care îi atestă autenticitatea și este oferită fără rezervă.
Joi, 11 Martie 2021 | Modele noi

Toyota GR Supra Jarama Racetrack, ediție europeană și producție limitată la 90 de exemplare

Toyota lansează noua Supra Jarama Racetrack Edition în Europa. Producția este limitată la doar 90 de exemplare.
Joi, 04 Februarie 2021 | Tehnologie

Toyota Supra, transformată într-o mașină complet autonomă care știe să facă și drifturi

O echipă de cercetători din cadrul Toyota Research Institute a dezvoltat, împreună cu Universitatea Stanford, un model Supra de ultimă generație 100% autonom. Mașina poate chiar să facă derapaje controlate.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Tuning

Toyota Supra primește un pachet de performanță din partea AC Schnitzer: 400 CP și 600 Nm pentru sportiva niponă

Tunerul german AC Schnitzer a lansat un pachet de performanță pentru Toyota Supra. Motorul pe benzină de 3.0 litri disponibil în Europa dezvoltă acum 400 CP și 600 Nm.
Joi, 04 Iulie 2019 | Modele noi

Conceptul Toyota GR Supra GT4 va primi o versiune de serie pentru circuit: lansarea este programată pentru 2020

Toyota a confirmat că dezvoltă o versiune de serie pentru circuit bazată pe conceptul GR Supra GT4 prezentat în luna martie. Modelul de curse va putea fi achiziționat începând din 2020.
Marti, 12 Martie 2019 | General

Un exemplar Toyota Supra din 1994 a fost vândut la licitație pentru 173.600 de dolari: modelul nipon are doar 18.000 de kilometri

Un exemplar Toyota Supra A80 fabricat în 1994 a fost vândut la o licitație în SUA cu peste 173.000 de dolari. Modelul nipon este echipat cu motorul de 3.0 litri biturbo, iar în cei 25 de ani au fost parcurși 18.025 de kilometri.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Debut european pentru Toyota GR Supra: toate cele 900 de unități alocate publicului din Europa au fost deja rezervate

Toyota Supra a ajuns și în Europa. Sportiva constructorului nipon a fost expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform reprezentanților Toyota, toate cele 900 de unități programate pentru acest an în Europa au fost deja rezervate. Livrările încep în vară.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Primul exemplar din noua generație Toyota Supra, vândut cu 2.1 milioane dolari la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Primul exemplar din producția noii generații Toyota Supra a fost vândut cu 2.1 milioane de dolari la o licitație în Statele Unite. Banii obținuți vor fi donați de constructor în scopuri caritabile.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noua generație Toyota Supra, imagini și detalii oficiale: versiunea de top are 340 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.3 secunde

Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Supra. Modelul producătorului japonez iese în evidență prin designul agresiv și prin interiorul modern. Motorizările sunt împrumutate de la BMW Z4, vârful de gamă fiind un propulsor pe benzină 3.0 litri de 340 de cai putere.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Modele noi

Aceasta este noua generație Toyota Supra: sportiva constructorului nipon, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea din Detroit

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată oficial în 14 ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Cu toate acestea, un clip de prezentare a ajuns deja pe internet.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 29 Decembrie 2018 | Modele noi

Mai multe imagini cu viitorul Toyota Supra au "scăpat" pe internet: noua generație va fi prezentată în ianuarie

Două imagini cu viitoarea generație Toyota Supra au apărut pe internet cu numai câteva zile înainte de prezentarea oficială programată pentru luna ianuarie.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | General

Toyota nu exclude lansarea unui Supra cu plafon retractabil: "Bineînțeles că luăm în considerare o astfel de variantă"

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul ar putea avea și o versiune cu plafon retractabil fabricat din material textil.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Concepte

Prima imagine teaser cu viitorul Toyota GR Supra Super GT: japonezii pregătesc o versiune de circuit a legendarului Supra

Toyota a publicat prima imagine teaser cu viitorul concept GR Supra Super GT, o versiune de circuit a legandarului Supra. Prototipul va fi expus în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Modele noi

Teaser foto cu viitorul Toyota Supra: modelul constructorului japonez debutează în ianuarie 2019

Noua generație Toyota Supra va fi prezentată oficial în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Debutul comercial este programat pentru prima jumătate a anului viitor.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | General

Toyota ar putea lansa un roadster de mici dimensiuni: succesorul lui MR2, în discuții

Toyota nu exclude lansarea unui roadster de mici dimensiuni. Conform oficialilor producătorului nipon, "există discuții" cu privire la introducerea în gamă a unui model care să amintească de vechiul MR2.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație Toyota Supra debutează în cadrul Salonului Auto de la Detroit: fanii din Germania pot rezerva modelul prin intermediul unei platforme online

Oficialii Toyota au anunțat că noua generație Supra va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care își deschide porțile în luna ianuarie a anului viitor. Conform informațiilor, vârful de gamă ar urma să vină cu un motor cu șase cilindri în linie preluat din oferta BMW.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Noua generație Toyota Supra va cântări 1.500 de kilograme: modelul nipon integrează un motor cu șase cilindri în linie și debutează până la finalul anului

Prototipul Toyota Supra a fost prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed. Versiunea de serie va debuta până la finalul acestui an, iar conform zvonurilor, motorul cu șase cilindri în linie va dezvolta 335 CP și 500 Nm.
Luni, 09 Iulie 2018 | Modele noi

Prototipul Toyota Supra debutează în cadrul Goodwood Festival of Speed: japonezii promit un motor cu șase cilindri în linie și putere livrată pe puntea spate

Prototipul Toyota Supra va fi prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 12 - 15 iulie. Exemplarul va fi acoperit cu camuflajul specific Toyota Gazoo Racing și va putea fi admirat și pe traseul de viteză pregătit de organizatori.

Tag-uri similare

Toyota Supra, Akio Toyoda, Toyota MR2, Toyota FT-HS, Toyota Supra nou
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru