Trade-in

Luni, 29 Octombrie 2018 | Economic

Francezii contraatacă: Renault oferă până la 10.000 de euro germanilor care renunță la mașinile diesel vechi

Renault va oferi până la 10.000 de euro germanilor care renunță la mașinile diesel mai vechi în favoarea unui model oferit de constructorul francez.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Economic

Franța vrea un nou “program Rabla”: guvernul cere sprijinul constructorilor pentru stimularea achiziției de vehicule noi

Franța va cere ajutorul constructorilor auto pentru înființarea unui program de trade-in care să stimuleze achiziția de mașini noi și să elimine treptat vehiculele vechi și poluante de pe străzi. Anunțul a fost făcut de ministrul de Finanțe, care dorește extinderea “programului Rabla” din Franța.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Economic

Programul Rabla la Volkswagen: noi stimulente și bonusuri pentru nemții care vor să scape de mașinile diesel vechi

Volkswagen a anunțat un nou program de stimulente și bonusuri pentru clienții din Germania care vor să scape de mașinile diesel vechi cu motoare de la Euro 1 până la Euro 4.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Economic

Germania vrea să scape de mașinile diesel vechi: nemții oferă subvenții pentru achiziția de autoturisme noi

Autoritățile germane vor să ofere subvenții pentru achiziția unor mașini noi și mai puțin poluante sau posibilitatea ca proprietarii de vehicule diesel vechi să-și reconfigureze sistemul hardware.
Joi, 29 Martie 2018 | Industrie

Ochi pentru ochi și diesel pentru diesel: clienții Volkswagen din Germania pot să-și schimbe mașina veche cu alta nouă până în iunie

Grupul Volkswagen va continua programul prin care clienții săi din Germania pot să-și returneze mașinile diesel (Euro 4 sau mai vechi) și să cumpere una nouă cu o reducere de preț. Programul a fost prelungit până la sfârșitul lunii iunie.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Germania, diesel, clienti, trade-in
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru