Transfagarasan

Miercuri, 21 Iunie 2023 | Intern

Transfăgărășanul a fost redeschis. Șoferii, sfătuiți să circule cu atenție

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost redeschisă circulația pe Transfăgărășan. Chiar și așa, soferii sunt sfătuiți să circule cu atenție.
Joi, 23 Februarie 2023 | Intern

Se caută soluții pentru a menține Transfăgărășanul deschis cât mai mult timp

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere caută soluții viabile pentru modernizarea DN7C - Transfăgărășan, astfel încât drumul montan să fie deschis circulației pentru o perioadă cât mai lungă.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Intern

CNAIR: Mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, închise din cauza condițiilor meteo

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise, începând cu data de 17 noiembrie, din cauza condițiilor meteo.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Intern

Circulația rutieră pe Transfăgărășan a fost redeschisă

Circulația rutieră a fost deschisă pe Transfăgărășan, între Piscu Negru și Cabana Bâlea, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Marti, 26 Octombrie 2021 | Intern

Pregătiri de iarnă: se închide Transfăgărășanul. Circulația rămâne închisă pe Transalpina

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că circulația rutieră pe Transfăgărășan va fi închisă începând de luni. Este vorba despre porțiunea dintre km Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă.
Luni, 28 Iunie 2021 | Intern

Transfăgărășanul a fost redeschis circulației rutiere. Momentan doar pe timp de zi

CNAIR anunță că Transfăgărășanul a fost redeschis circulației publice. Momentan, pentru siguranța șoferilor, circulația este interzisă pe timpul nopții.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Intern

Video. Jochen Neerpasch, părintele BMW Motorsport, pe Transfăgărășan alături de un BMW 3.0 CSL

Jochen Neerpasch, părintele BMW Motorsport, a fost prezent în România pentru câteva zile. Acesta a avut ocazia să conducă un exemplar BMW 3.0 CSL pe Transfăgărășan.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Transfăgărășanul împlinește 45 de ani: ședință foto aniversară cu primul model electric Mini pe "cea mai frumoasă șosea din lume"

Primul proiect de prezentare pentru noul Mini Cooper SE, modelul electric al britanicilor, a avut loc pe Transfăgărășan. "Cel mai frumos drum din lume" împlinește astăzi 45 de ani de la inaugurare.
Vineri, 30 August 2019 | Reportaj

Bătrânul și muntele: cu Jochen Neerpasch pe Transfăgărășan

Am mers la Sibiu pentru un eveniment excepțional. BMW România l-a invitat în România pe Jochen Neerpasch, părintele diviziei M. Bonus: trei modele M și două Z plus cea mai frumoasă șosea alpină din lume.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Luni, 29 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Honda Civic Type R se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească unul dintre cele mai în vogă hot-hatch-uri ale momentului: Honda Civic Type R.
Joi, 25 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: BMW Z4 M40i se prezintă

Pentru că pregătirile pentru #RomanianRoads sunt pe ultima sută de metri, e cazul să facem cunoștință cu mașinile vedetă care ne vor fi alături pe cele mai frumoase drumuri de la noi din țară. Spargem gheața cu un adevărat spărgător de mituri: noul BMW Z4 în versiunea M40i.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Iulie 2018 | Intern

Subaru vrea să stabilească primul record mondial pentru sedanuri pe Transfăgărășan: un WRX STI va fi pus la încercare între 9-11 iulie

Un Subaru WRX STI va stabili primul record mondial de viteză pentru sedanuri pe Transfăgărășan pe un traseu cu lungimea de 82 de kilometri, în cadrul unui eveniment care va avea loc în perioada 9-11 iulie.
Marti, 25 Iulie 2017 | Reportaj

Odă Bucuriei. O zi cu Mazda MX-5 pe Transfăgărășan

Ca să înțelegi de ce o mașină îți poate stârni senzații de fericire fără a avea 400 de cai putere și fără a-ți lovi capul de tetiere la fiecare apăsare a pedalei, trebuie să testezi un MX-5. Pe Transfăgărășan. Într-o zi în care toate se aliniază perfect.
Joi, 29 Septembrie 2016 | General

Skoda Octavia RS bate Ferrari 458 Italia pe Transfăgărășan: nou record pe urcarea de 12.3 kilometri dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac

Pilotul român Andrei Mitrașcă a reușit să bată recordul urcării pe Transfăgărășan, deținut de anul trecut de italianul Fabio Barone. Dacă Barone a urcat cu un Ferrari, Mitrașcă a bătut clar timpul acestuia la volanul unei Octavia RS în echipare de serie.
Joi, 21 Iulie 2016 | Intern

BMW a dezlănțuit M2, M3, M4 și M5 pe Transfăgărășan, în cadrul unui eveniment internațional

BMW a organizat un test internațional pe celebra șosea românească Transfăgărășan. Jurnaliștii au avut ocazia de a testa chiar și noul BMW M2 pe drumul de munte.
Marti, 05 Iulie 2016 | Intern

Pelerinaj pe Transfăgărășan: jurnaliștii francezi testează Seat Leon Cupra pe ”cel mai frumos drum din lume”

Mai multe serii de jurnaliști francezi testează zilele acestea hot hatch-ul Seat Leon Cupra pe Transfăgărășan. Modelul iberic va avea parte și de o reclamă filmată pe același drum.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Intern

Pregătiri de iarnă: Transfăgărăşan şi Transalpina, închise. Circulaţie fără restricţii pe Podul Giurgiu-Ruse

Drumurile Transfăgărăşan şi Transalpina vor fi închise din 2 noiembrie, în timp ce circulaţia pe Podul Giurgiu-Ruse se va relua pe ambele sensuri până la finalul lunii noiembrie.
Luni, 12 Octombrie 2015 | General

Chinezii au construit Drumul spre Paradis, cel mai nou "rival" al Transfăgărășanului

Cataloagele care adună cele mai frumoase șosele din lume s-au îmbogățit în 2015 cu o șosea de munte din China. Drumul spre Paradis are doar șase kilometri, dar oferă peisaje excepționale.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.

Tag-uri similare

Top Gear, Transfagarasan, Ferrari California, Aston Martin DBS Volante, Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder, filmare Top Gear in Romania, Top Gear BBC, Top Gear in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru