Trotinete electrice

Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Intern

Reguli noi pentru închirierea trotinetelor: chestionar cu 5 întrebări și asigurare

Cei care închiriază o trotinetă electrică vor trebui să completeze un test de circulație, iar cei care dețin o asemenea trotinetă vor fi obligați să aibă asigurare. Acestea sunt doar câteva dintre amendamentele aduse de deputați legislației în vigoare.
Joi, 12 Octombrie 2023 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV3: SUV-ul compact poate alimenta o trotinetă electrică în banchetă

Kia a dezvăluit oficial noul concept electric EV3. Acesta este un SUV de dimensiuni compacte, care oferă dotări asemănătoare și un design apropiat cu Kia EV9, etalonul mărcii sud-coreene. Noul concept oferă și un sistem de alimentare special pentru trotinete electrice în bancheta sa.
Joi, 10 Februarie 2022 | Intern

Proprietarii de trotinete electrice vor avea nevoie de polițe de asigurare, din 2023

Începând de anul viitor, cei care dețin trotinete electrice vor fi obligați să aibă polițe de asigurare. Decizia vine în urma aprobării unei directive la nivelul Uniunii Europene, care va fi aplicată, la noi, de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.
Marti, 05 Octombrie 2021 | Intern

OFICIAL: Noi reguli de circulație pentru trotinete electrice și numere de înmatriculare verzi pentru mașinile electrice

Guvernul a stabilit o serie de reguli de circulație pentru trotinetele electrice. Totodată, se introduc plăcuțe de înmatriculare speciale pentru mașinile cu zero emisii.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Intern

Proiectul care reglementează circulația trotinetelor electrice a fost aprobat: interzis pe trotuar, viteză maximă 25 km/h și amenzi de până la 1.160 lei

Guvernul a aprobat proiectul potrivit căruia circulația trotinetelor electrice este interzisă pe trotuar și pe șoselele unde viteza maximă este de peste 50 km/h. Nerespectarea regulilor va fi sancționată cu amenzi de până la 1.160 lei.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Intern

Proiect de lege pentru circulația trotinetelor electrice: interzis pe trotuar, viteză maximă 25 km/h și amenzi de până la 1.160 lei

Circulația trotinetelor electrice va fi interzisă pe trotuar și pe șoselele unde viteza maximă este de peste 50 km/h, potrivit unui proiect de lege. Nerespectarea regulilor va fi sancționată cu amenzi de până la 1.160 lei.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Intern

Nou proiect pentru reglementarea trotinetelor electrice: circulație doar pe marginea carosabilului, vârsta minimă – 14 ani

Circulația trotinetelor electrice și a bicicletelor pe drumurile publice va fi permisă doar pe marginea din partea dreaptă a carosabilului, acolo unde nu există piste speciale, se arată într-un nou proiect legislativ. Totodată, vârsta minimă pentru conducerea trotinetei electrice va fi de 14 ani.
Miercuri, 28 August 2019 | General

Hyundai prezintă un nou prototip de trotinetă electrică: autonomia ajunge la 20 de kilometri

Hyundai a prezentat un nou prototip de trotinetă electrică cu o autonomie de 20 de kilometri și afirmă că aceasta ar putea fi integrată în viitoarele modele ale constructorului.
Marti, 06 August 2019 | General

Audi va lansa în 2020 trotineta electrică e-tron Scooter: autonomie 20 de kilometri și preț de 2.000 de euro

Audi va lansa în producție de serie în 2020 trotineta electrică e-tron Scooter, care va avea o autonomie de 20 de kilometri și un preț de circa 2.000 de euro.
Joi, 27 Iunie 2019 | Intern

Proiect pentru reglementarea circulației trotinetelor: viteză maximă de 40 km/h și sisteme de iluminare pentru utilizare pe timp de noapte

Circulația trotinetelor electrice ar putea fi reglementată pentru a permite o viteză maximă de 40 km/h și sisteme de iluminare pentru utilizarea pe timp de noapte. Utilizatorii minori vor fi obligați să poarte cască de protecție.
Duminica, 09 Iunie 2019 | General

Parisul ia măsuri pentru gestionarea trotinetelor electrice: utilizatorii, obligați să le parcheze pe locurile dedicate mașinilor

Autoritățile locale din Paris au decis să interzică de la 1 iulie abandonarea pe trotuare a trotinetelor electrice închiriate. Amenda pentru nerespectarea regulii este de 49 de euro.
Vineri, 31 Mai 2019 | Intern

Sondaj: 2 din 10 români vor să cumpere o trotinetă electrică până la finalul anului: buget mediu de 2.000 de lei

Circa 20% dintre români intenționează să cumpere o trotinetă electrică până la finalul acestui an, bugetul mediu alocat în acest sens fiind de 2.000 de lei, potrivit unui sondaj realizat de o platformă de e-commerce. Decizia de cumpărare vine ca răspuns la traficul aglomerat din marile orașe din România.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Mai 2019 | Intern

Uber își va extinde gama de servicii în România: "Vom include opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete"

Serviciul de ride-hailing Uber a dezvăluit că va introduce în aplicație opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete prin care va deveni un "Amazon al mobilității urbane".
Luni, 22 Aprilie 2019 | Intern

Brandul românesc Flow va lansa un serviciu de închiriere de trotinete electrice în toată țara: țintă de 3.000 de unități în 2019

Startup-ul românesc care a creat brandul Flow va lansa luna viitoare un serviciu de închiriere de trotinete electrice, întâi în București și Cluj-Napoca. Serviciul va fi introdus și în Timișoara în vara acestui an și va fi extins ulterior la nivel național.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Intern

Americanii de la Lime vor lansa în București un serviciu de închiriere de trotinete electrice: flotă de 1.000 de unități

Start-up-ul american Lime va lansa în București un serviciu de închiriere de trotinete electrice cu o flotă de 1.000 de unități care vor fi disponibile lângă metrou, parcările publice, parcuri și alte puncte de interes local.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Intern

O nouă opțiune de mobilitate pregătită în România: Taxify va lansa un serviciu de închiriere de trotinete electrice

Taxify a anunțat că va lansa și în România un serviciu de închiriere de trotinete electrice, similar cu cel disponibil la Paris.

Tag-uri similare

Uber, trotinete electrice, Taxify
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru