Tucson n line

Miercuri, 27 Ianuarie 2021 | Modele noi

Hyundai prezintă noul Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu noul Tucson N Line. Primul SUV din gama Hyundai care beneficiază de un astfel de tratament cu accente sportive are accesorii noi de caroserie, dar și noutăți la interior și la nivelul suspensiilor.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini teaser cu noua generație Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul va fi echipat cu accesorii noi de caroserie și cu elemente speciale de interior. Cel mai probabil, asiaticii vor pregăti noutăți și la nivelul suspensiilor.
Vineri, 22 Martie 2019 | General

Hyundai promovează noul Tucson N Line într-un mod special: un exemplar a fost transformat în Art Car

Hyundai a transformat noul Tucson N Line într-un Art Car. SUV-ul producătorului asiatic a fost pictat de Andreas Pries, iar pentru finalizarea proiectului, artistul german a avut nevoie de 72 de ore.
Joi, 21 Martie 2019 | Modele noi

Hyundai prezintă versiunea Tucson N Line: motor diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid, aspect sportiv și suspensii mai rigide

Hyundai a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Tucson N Line. Versiunea pregătită de asiatici oferă modificări estetice, mici îmbunătățiri la interior și o suspensie ceva mai rigidă. Trei motoare vor fi disponibile pe Tucson N Line, noutatea fiind apariția versiunii diesel de 1.6 litri cu sistem mild-hybrid.
Joi, 21 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul producătorului asiatic va primi o serie de modificări estetice, dar și câteva îmbunătățiri la interior.

Tag-uri similare

Hyundai, Tucson, Hyundai Tucson, hyundai tucson n line, tucson n line
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru