Utilitare electrice

Sambata, 08 Ianuarie 2022 | Industrie

Opel, Peugeot și Citroen: doar utilitare electrice, în Europa, din 2022

Cele trei companii de sub umbrela Stellantis au anunțat că vor comercializa doar utilitare electrice, în Europa, începând din acest an. Sunt afectate doar variantele pentru pasageri.
Marti, 06 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Stellantis va produce mașini electrice pentru Opel, Peugeot și Citroen în Marea Britanie

Stellantis va investi 100 de milioane de lire sterline pentru a începe producția de autoturisme și utilitare electrice la fabrica britanică din Ellesmere Port, potrivit unui anunț oficial făcut de companie.
Vineri, 28 August 2020 | Masini electrice si hibride

Amazon a comandat 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz: americanii își extind divizia de livrări din Europa

Amazon a anunțat că a comandat un total de 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz. Astfel, 1.200 de unități Sprinter și 600 de exemplare eVito vor intra în flota diviziei de livrări pe care americanii vor să o extindă în Europa.
Duminica, 28 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

PSA crede în potențialul vehiculelor comerciale electrice: 15% din vânzări pe segmentul LCV în 2025

Grupul PSA estimează o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale electrice în următorii ani. În 2021, francezii se așteaptă ca electricele să reprezinte 5% din vânzări pe segmentul LCV (vehicule comerciale ușoare), urmând ca acestea să ajungă la 15% din total în 2025.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Utilitara electrică Nissan e-NV200 primește o versiune recarosată de Voltia: capacitate aproape dublă de încărcare și disponibilitate în România din 2021

Utilitara electrică Nissan e-NV200 a primit o versiune recarosată de Voltia, care oferă o capacitate de încărcare de 8 metri cubi, cu 90% mai mare decât varianta standard. Noua versiune va fi disponibilă și în România, cel mai probabil din 2021.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

PSA va lansa anul viitor versiuni electrice pentru toate utilitarele din grup: variante cu autonomie de 200 sau 300 de kilometri

Peugeot Expert, Citroen Jumpy, Opel Vivaro și Vauxhall Vivaro vor primi anul viitor versiuni electrice, potrivit unui anunț al grupului PSA. Utilitarele electrice vor fi disponibile în două variante de autonomie: 200 sau 300 de kilometri.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | Modele noi

Renault lansează EZ-Flex: utilitara electrică cu autonomie de 150 de kilometri pentru livrări în oraș va fi testată într-un program pilot

Renault a dezvăluit EZ-Flex, o utilitară electrică cu autonomie de 150 de kilometri pe care francezii o vor testa într-o serie limitată în Europa în cadrul unui program pilot.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault atacă piața vehiculelor comerciale din China: constructorul va lansa trei utilitare electrice în 2 ani

Renault și partenerul Brilliance vor să lanseze trei utilitare electrice pe piața chineză în următorii doi ani. Constructorul francez caută să profite de creșterea pieței de vehicule comerciale ușoare, pe fondul scăderii vânzărilor de motoare convenționale.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru