V90

Vineri, 16 Septembrie 2016 | Modele noi

Aproape SUV: Volvo V90 Cross Country vrea o felie din piața familiștilor cu spirit de aventură

Acum 20 de ani, Volvo lansa prima sa mașină din seria Cross Country. Break-urile înălțate, adaptate și cu integrală au ajuns astăzi la cea mai recentă iterare a lor: V90 Cross Country, o mașină de familie dedicată celor care urăsc SUV-urile.
Joi, 07 Aprilie 2016 | Intern

Prețuri pentru noile Volvo S90 și V90 în România: tarife premium, echipare de bază generoasă

De la 50.150 de euro pentru un diesel de 190 CP în echipare Momentum. Acesta este prețul de listă de bază pentru noul Volvo S90 în România. Versiunea break V90 costă cu 2500 de euro mai mult în versiunea de bază.
Joi, 25 Februarie 2016 | Modele noi

Curățenie suedeză de primăvară: Volvo își actualizează tehnologic toată familia de modele

Volvo aruncă pe piață în această primăvară un update tehnologic pe toate modelele gamei, oferind motorizări noi, aplicații integrate și noi oportunități la nivelul conexiunilor dintre telefon și mașină.
Marti, 23 Februarie 2016 | Feature

10 dovezi clare că Volvo nu (mai) este o "marcă de pensionari"

Volvo a trecut în ultimii ani printr-o schimbare radicală de poziționare și de gamă. Iar noile modele din gama suedezilor reușesc să ne arate că un brand care acum 8 ani a trecut pe lângă dispariție s-a repliat și devine o alternativă reală la brandurile premium germane.
Joi, 18 Februarie 2016 | GENEVA 2016

De acum, și oficial: noul Volvo V90 se prezintă într-o galerie foto completă

Versiunea break a lui S90 este mașina de familie prin excelență. Și, în versiune suedeză, oferă o ambianță și tehnologie de siguranță de vârf într-un pachet estetic care nu are cum să te lase rece.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Modele noi

Break Deluxe. Noul Volvo V90, dezvăluit în fotografii-spion de o publicație suedeză

Volvo continuă ofensiva în zona modelelor premium de top cu un break bazat pe recent prezentatul S90. Gama familiei 90 va fi astfel completă în această primăvară.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Modele noi

Chinezii nu ştiu să ţină un secret. Şi ne place chestia asta

Chinezii investesc bani serioşi în Volvo. Iar noi suntem fericiţi: maşinile sunt ok, iar machetele chinezeşti ale viitoarelor modele apar pe internet cu cinci luni înainte de prezentarea oficială a acestora. Astăzi în program: cazul Volvo V90.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Modele noi

Volvo S90 îşi propune să fure din clienţii lui A6, E-Klasse şi Seria 5

Prin viitorul S90, Volvo speră să atragă atenţia clienţilor tradiţionali ai mărcilor germane premium, anunţă vicepreşedintele departamentului de strategie al mărcii, Lex Kerssemakers.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru