Vanzare

Luni, 07 Decembrie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Renault are 4 oferte pentru vanzarea echipei"

Bernie Ecclestone a dezvaluit ca exista patru potentiali cumparatori ai echipei Renault, desi initial s-a vehiculat existenta a numai doi ofertanti.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Formula 1

Prodrive are un rival pentru cumpararea echipei Renault

Fondul de investitii Genii Capital a facut o oferta pentru cumpararea echipei Renault, intrand astfel in competitie cu Prodrive, potrivit unor surse din presa franceza.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Formula 1

Renault amana vanzarea echipei pentru 14 decembrie

Renault va anunta vanzarea echipei de Formula 1 catre Prodrive pe 14 decembrie, intrucat decizia trebuie ratificata de consiliul de conducere al constructorului francez.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Formula 1

UPDATE: Vanzarea echipei Renault ar putea fi anuntata joi!

Renault ar putea anunta joi ca va vinde echipa de Formula 1 companiei Prodrive, urmand ca team-ul sa isi schimbe numele in Prodrive Renault.
Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Formula 1

Toyota ar putea vinde echipa unui afacerist sarb

Toyota a vandut echipa de Formula 1 unui om de afaceri din Serbia care va fi sprijinit de guvern pentru a fonda Stefan Grand Prix, potrivit unor informatii neoficiale din presa internationala.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Williams a vandut o parte din actiuni unei companii de investitii

Williams a anuntat ca a vandut o cota minoritara din actiunile echipei catre o companie de investitii condusa de austriacul Toto Wolff.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Formula 1

Renault ar putea vinde 40% din echipa

Renault a primit o oferta din partea unei entitati din Rusia pentru a vinde 40% din echipa, potrivit unei publicatii din Finlanda.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: BMW-Sauber a fost vanduta unei companii elvetiene

BMW a confirmat marti ca a ajuns la o intelegere cu compania elvetiana de investitii Qadbak Investments pentru vanzarea echipei BMW-Sauber.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche Panamera va fi disponibil incepand cu 12 septembrie

Porsche Panamera va putea fi comandat in Germania incepand cu 12 septembrie, iar modelul va fi disponibil in trei versiuni in momentul lansarii. Pretul de baza al lui Panamera in Germania este de 94.575 euro, cu TVA inclus.
Marti, 25 August 2009 | Industrie

Vanzarea Hummer se va finaliza spre sfarsitul anului

Chinezii de la Tengzhong si General Motors vor finaliza preluarea Hummer spre sfarsitul acestui an. Constructorul american va continua sa asigure 3000 de locuri de munca dupa cumparare.
Vineri, 21 August 2009 | Formula 1

BMW-Sauber ar putea utiliza motoare Ferrari in 2010

Peter Sauber este aproape de rascumpararea echipei sale de Formula 1 de la BMW, care ar urma sa utilizeze motoare Ferrari in 2010 si sa fie sponsorizata de grupul petrolier Petronas.
Luni, 17 August 2009 | Industrie

Un consortiu suedez este interesat de marca Volvo

Volvo ar putea fi vandut unui investitor suedez, intitulat Konsortium Jakob AB. Suedezii ar putea sa achizitioneze marca Volvo de la Ford pana la sfarsitul lunii viitoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 August 2009 | Economic

Arabii au cumparat 10 procente din Porsche

Compania Qatar Holding LLC a achizitionat 10% din actiunile Porsche, devenind primul investitor strain al marcii germane. Arabii au posibilitatea de a achizitiona si actiuni Volkswagen la un pret special.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

BMW continua negocierile pentru vanzarea echipei

Constructorul german este in negocieri cu mai multe parti interesate de preluarea echipei BMW-Sauber, potrivit unei surse citate de publicatia Auto Motor und Sport.
Miercuri, 12 August 2009 | Formula 1

Button vinde un Bugatti Veyron pentru 1 milion de euro

Jenson Button a decis sa isi vanda una dintre actualele masini pe care le detine, Bugatti Veyron, pentru o suma de aproximativ 1.000.000 de euro.
Miercuri, 12 August 2009 | Industrie

Hyundai depaseste Ford si devine al patrulea constructor mondial

Grupul coreean Hyundai-Kia a reusit sa depaseasca Ford in clasamentul celor mai mari producatori, in prima jumatate a acestui an. Asiaticii se plaseaza acum pe locul patru, dupa Toyota, GM si Volkswagen.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

Frauda in Germania: masinile trimise la casat sunt vandute in Europa de Est

Justitia din Germania va investiga acuzatiile de frauda aduse proprietarilor de parcuri auto care au vandut automobile ce trebuiau sa fie casate dupa ce au fost introduse in programul "Rabla".
Joi, 06 August 2009 | Formula 1

Sauber: "BMW a cerut prea multi bani pentru echipa"

Peter Sauber a dezvaluit ca negocierile pentru preluarea controlului asupra echipei BMW-Sauber au esuat dupa ce constructorul BMW a cerut o suma prea mare de bani.
Marti, 04 August 2009 | Formula 1

Schumacher sporeste interesul fanilor pentru cursa de la Spa

Organizatorii Marelui Premiu al Belgiei au anuntat vanzari de peste 35.000 de bilete dupa ce Michael Schumacher a confirmat revenirea in Formula 1.
Luni, 03 August 2009 | Industrie

Ford vrea sa vanda Volvo pierzatorului licitatiei pentru Opel

Ford spera sa atraga unul dintre potentialii investitori ai lui Opel inspre marca Volvo dupa ce licitatia pentru Opel va fi incheiata. Americanii de la Ford vor sa negocieze doar cu cei de la Magna sau cei de la RHJ International.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru