Vanzari auto germania

Marti, 05 Septembrie 2017 | Industrie

Vânzările de mașini în Germania au atins recordul ultimilor 8 ani, scădere masivă pe segmentul diesel

Înmatriculările de mașini noi în Germania au stabilit un record pentru ultimii 8 ani, în luna august, în ciuda declinului masiv al vânzărilor de motoare diesel.
Joi, 31 Octombrie 2013 | Economic

Previziuni: Germania şi Marea Britanie, singurele pieţe auto europene care vor creşte până în 2023

Piaţa auto mondială va creşte uşor în următorul deceniu, pe fondul cererii de maşini noi în ţări ca India şi China. Europa va păstra o creştere timidă, doar Germania şi Marea Britanie arătând un potenţial de evoluţie pozitivă.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Economic

Criza lasă urme şi în Germania. Media de vârstă a maşinilor a crescut la maximul istoric: 8.7 ani

Germania suferă de pe urma crizei auto. Aşa se face că vârsta medie a maşinilor aflate în circulaţie pe cea mai mare piaţă auto europeană a ajuns la 8.7 ani, cu un an mai mare decât înainte de criză.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Industrie

Vânzări Europa noiembrie: Grupul VW creşte, francezii scad

Luna noiembrie a adus o scădere de 3.5% a pieţei auto din Uniunea Europeană. Volkswagen şi-a consolidat poziţia de lider, francezii au scăzut in corpore, Dacia a crescut cu 5.7%.

Tag-uri similare

vanzari BMW, vanzari Audi, vanzari Mercedes, vanzari Europa, vanzari Volkswagen, vanzari Opel, vanzari Renault, vanzari Ford, vanzari Fiat, vanzari Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru