Vanzari Dacia Duster

Sambata, 27 Aprilie 2019 | Economic

Vânzările Dacia la nivel global au crescut cu 7.2% în primele trei luni ale anului: Duster se apropie de Sandero

Dacia a vândut 184.000 de mașini la nivel global în primele trei luni ale anului, în contextul în care Duster și-a dublat numărul de clienți și s-a apropiat de liderul Sandero.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Intern

Topul celor mai vândute modele în România în primele 10 luni: Dacia domină podiumul, iar Renault Clio rămâne în fața lui Skoda Octavia

Dacia Logan, Duster și Sandero rămân cele mai vândute modele din România și după primele 10 luni ale anului, în timp ce Renault Clio și-a consolidat locul 4 în fața lui Skoda Octavia.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Economic

Dacia Duster, locul 3 în topul celor mai vândute SUV-uri subcompacte de volum din Europa. Ford Ecosport ocupă poziția a șasea

Dacia Duster ocupă locul 3 într-un clasament al celor mai vândute SUV-uri subcompacte de volum din Europa în primele nouă luni ale anului, în timp ce Ford Ecosport este pe locul 6.
Miercuri, 22 August 2018 | Intern

Surpriză pe piața din România: Dacia Duster a avut vânzări mai mari decât Logan în luna iulie

Dacia Duster s-a vândut în 1602 unități în luna iulie pe piața din România și a depășit astfel Dacia Logan, modelul care ocupă în mod tradițional prima poziție în acest clasament.
Marti, 24 Iulie 2018 | Intern

Renault Clio detronează Skoda Octavia după 7 ani: subcompacta franceză a devenit cea mai vândută mașină de import în România

Renault Clio s-a comercializat în 2.826 de unități în prima jumătate a anului și a devenit cea mai vândută mașină de import în România, după ce a învins liderul din ultimii 7 ani, Skoda Octavia.
Marti, 26 Iunie 2018 | Economic

Dacia Sandero, locul 6 în topul celor mai vândute modele în Europa în luna mai. Subcompacta de la Mioveni amenință liderii segmentului

Dacia Sandero s-a comercializat în 21.520 de unități în luna mai și a ocupat locul 6 în topul celor mai vândute modele în Europa, apropiindu-se la numai 1.000 de unități de Ford Fiesta, care ocupă locul 3 în segmentul subcompactelor.
Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Economic

Nissan Qashqai a devenit al doilea cel mai vândut model din Europa, după Volkswagen Golf. Dacia Sandero, locul 24

Volkswagen Golf a rămas și în septembrie cel mai bine vândut model din Europa, însă Nissan Qashqai a urcat spectaculos pe locul 2, element care evidențiază creșterea SUV-urilor. Dacia Sandero este pe 24, în creștere cu peste 8%.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Economic

Grupul Renault a vândut 10 milioane de mașini accesibile: 47% sunt sub brandul Dacia

Grupul Renault a atins pragul de 10 milioane de mașini accesibile vândute începând din 2004. Dintre acestea, 47% poartă sigla Dacia.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Dacia Sandero este de neoprit: a ajuns la o cotă de piaţă de 6% din vânzările pentru persoane fizice din Franţa

Dacia Sandero este pentru a patra lună consecutiv cea mai vândută maşină către persoane fizice din Franţa şi şi-a mărit cota de piaţă la 6%.
Luni, 09 Mai 2016 | Intern

Regele de la Mioveni: Duster a asigurat jumătate din producţia de maşini Dacia din 2015

Aproape jumătate din producţia de maşini realizată de Dacia pe parcursul anului 2015 este reprezentată de SUV Duster, pe fondul scăderii abrupte a cererii pentru Logan.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Modele noi

Opel se aşteaptă ca Mokka să devină liderul de vânzări al segmentului

În primele 12 luni de comercializare a lui Mokka, modelul german a fost vândut în peste 110.000 unităţi.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | General

Marea Britanie: Dacia Duster îşi păstrează 34% din valoare după trei ani

Dacia Duster, cel mai accesibil SUV oferit în Regatul Unit, dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune modele din segment la capitolul devalorizare, păstrându-şi 34% din valoare după trei ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Septembrie 2010 | Industrie

Franţa: Dacia este pe primul loc la creşterea înmatriculărilor în august

În luna august a acestui an, francezii au înmatriculat 6.068 unităţi Dacia, transformând marca din Mioveni în liderul pieţei în materie de creştere a numărului de înmatriculări noi pentru mărci străine.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Intern

Emil Boc: "Dacia Duster este o masina de familie ideala"

Dacia Duster a fost caracterizata de Emil Boc, Premierul Romaniei, ca fiind o masina de familie ideala, confortabila si spatioasa. Aceste aprecieri au fost enuntate dupa un test cu doua versiuni ale lui Duster la fabrica Dacia din Mioveni.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Renault vrea sa construiasca 320.000 de unitati Duster pe an

Renault doreste sa produca inca 170.000 de unitati Duster pe an peste cota de productie maxima care poate fi realizata la fabrica din Romania. Constructorul francez va utiliza fabricile sale din afara Europei pentru distributia modelului Duster pe pietele respective.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Intern

De joi, Dacia pune cinci Duster in joc la operatiunea "Porti Deschise"

Dacia demareaza maine Operatiunea Porti Deschise si concursul "Jocul cheii", in urma caruia cinci participanti norocosi pot castiga cate un Dacia Duster.
Miercuri, 03 Martie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Dacia se lanseaza in 2012 in Anglia!

Francezii de la Renault au confirmat faptul ca Dacia va debuta pe piata din Marea Britanie in 2012. Primul model Dacia care va intra pe piata din Anglia va fi Duster.
Marti, 02 Martie 2010 | Intern

Angajatii Dacia vor lucra si sambata in doua schimburi

Lansarea lui Duster ii va face pe angajatii Dacia sa lucreze si in zilele de sambata. Acestia vor lucra in doua schimburi pentru a produce 35.000 de unitati Duster in 2010 fara a afecta productia celorlalte cinci modele fabricate in Mioveni.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Marea Britanie, Salonul Auto Geneva, Duster, vanzari Dacia, Geneva 2010
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru