Vanzari masini diesel

Joi, 03 Februarie 2022 | Economic

Vânzările de mașini cu motoare diesel au fost egalate de cele hibride în Europa

La nivel european, vânzările de mașini cu motoare diesel au scăzut semnificativ în comparație cu alți ani. Cu atât mai mult, acestea au fost egalate, în 2021, de mașinile cu propulsie hibridă.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | Industrie

Studiu: Vânzările de electrice vor depăși vânzările de mașini diesel și pe benzină în 2033

Mașinile electrice vor dobândi “supremația” la nivelul vânzărilor globale în 2033, potrivit unui nou studiu privind piața auto.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Intern

Mașinile diesel păstrează cota de piață de 25% din vânzări în România după primele 11 luni: cota mașinilor ecologice urcă la 3.8%

25% dintre mașinile noi cumpărate de români în primele 11 luni ale anului au avut motorizare diesel, în timp ce cota de piață a mașinilor electrice și hibride a crescut ușor la 3.8%, iar cea a mașinilor cu motoare pe benzină a rămas constantă la 71%.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Intern

Cota de piață a mașinilor diesel vândute în România s-a stabilizat: 25% după primele 10 luni ale anului

25% dintre mașinile noi cumpărate de români în primele 10 luni ale anului au avut motorizare diesel, în timp ce cota de piață a mașinilor cu motoare pe benzină a rămas constantă la 71%.
Vineri, 18 Octombrie 2019 | Intern

Creștere minoră pentru vânzările de mașini diesel în România: cotă de piață de 25.3% în primele nouă luni ale anului

Mașinile diesel au avut o cotă de piață de 25.3% în primele nouă luni ale anului, în contextul în care mașinile pe benzină reprezintă 71% din total. Între timp, cota de piață a mașinilor electrice și hibride s-a stabilizat la 3.7%.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Intern

Piața auto din România în august: mașinile electrice și hibride stabilesc un nou record cu o cotă de piață de 5.4%. Dieselul revine pe scădere

Mașinile electrice și hibride au ajuns în luna august la o cotă de piață record de 5.4%, concomitent cu o revenire pe scădere a mașinilor cu motoare diesel.
Joi, 22 August 2019 | Intern

Piața auto din România în luna iulie: cota motoarelor diesel a crescut la 26.5%

26.5% dintre mașinile vândute în România în luna iulie au avut motoare diesel, în creștere comparativ cu primele șase luni ale anului, în timp ce mașinile electrice și hibride au acaparat 3.7% din piață.
Luni, 22 Iulie 2019 | Intern

Piața auto din România în prima jumătate a anului: cota de piață a mașinilor diesel a scăzut sub 25%, iar peste 71% dintre clienți aleg benzină

Doar 24.8% dintre mașinile noi vândute în România în prima jumătate a anului au avut motoare diesel, în timp ce cotă de piață a motoarelor pe benzină a crescut la 71.6%. Între timp, 3.5% dintre clienți au ales mașini electrice sau hibride.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Piața auto din România în luna mai: declinul mașinilor diesel continuă, iar mașinile electrice și hibride ating cote de piață record

Românii au cumpărat 863 de mașini electrice și hibride în luna mai, iar acestea au ajuns la o cotă de piață record de 4.6%, în timp ce declinul mașinilor diesel continuă.
Joi, 23 Mai 2019 | Intern

În cădere liberă: cota de piață a mașinilor diesel vândute în România a scăzut la 19.4% în luna aprilie

Doar 19.4% dintre mașinile vândute în România în luna aprilie au avut motoare diesel, în timp ce cota de piață a mașinilor cu motoare pe benzină a crescut la 78%.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Intern

Românii renunță treptat la diesel: cota de piață a scăzut la numai 31% în primele 3 luni ale anului

Doar 31.1% dintre mașinile noi cumpărate în România în primele trei luni ale anului au avut motoare diesel, în timp ce cota de piață a mașinilor pe benzină a crescut la aproape 66%. Doar 3.1% dintre mașini sunt electrice sau hibride.
Luni, 05 Martie 2018 | Industrie

Interzicerea mașinilor diesel în orașe are deja efecte: doar 32% dintre mașinile vândute în februarie au fost diesel

Doar 32.5% dintre mașinile comercializate în Germania în luna februarie au avut propulsie diesel, în timp ce unitățile cu motoare pe benzină au ajuns la aproape 63%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Septembrie 2017 | Industrie

Premieră după 8 ani: vânzările de mașini cu motoare pe benzină au depășit vânzările de vehicule diesel în Europa

Vânzările de mașini cu motoare pe benzină au depășit numărul de unități diesel vândute în cele mai importante 15 piețe europene pentru prima oară după 2009.
Joi, 25 Mai 2017 | Industrie

Declinul continuă: vânzările de mașini diesel au scăzut cu 15% în Europa în luna aprilie

Scăderea vânzărilor de mașini noi din Europa a fost influențată parțial de un declin de 15% al vânzărilor de mașini cu motoare diesel.
Luni, 30 Mai 2016 | Industrie

Efectul Dieselgate: vânzările de maşini diesel au scăzut în Europa de Vest

Vânzările maşinilor diesel au scăzut în primele patru luni ale anului în Europa de Vest, cel mai probabil ca efect al scandalului Dieselgate.

Tag-uri similare

dieselgate, masini diesel, vanzari masini diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru