Vanzari Mercedes-Benz

Vineri, 12 Aprilie | Economic

Vânzări segment premium: BMW în fața Mercedes-Benz după primele 3 luni din 2024

Potrivit celor mai recente cifre de vânzări, BMW a încheiat primul trimestru din 2024 în fața rivalilor de la Mercedes-Benz. Până în acest moment, Audi nu a dezvăluit cifrele de vânzări din Q1.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Economic

Vânzări premium la nivel global: Mercedes-Benz rămâne lider după primele trei luni ale anului, cu peste 477.000 de unități

Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor auto premium la nivel global în primele trei luni ale anului, cu peste 477.000 de unități comercializate, iar germanii au fost urmați de BMW și Audi.
Sambata, 07 Decembrie 2019 | Industrie

Vânzări premium în luna noiembrie: Audi obține un rezultat mai bun cu peste 23%. BMW și Mercedes-Benz continuă parcursul în creștere

Audi a reușit să încheie luna noiembrie cu o creștere de peste 23% în dreptul vânzărilor globale. Mercedes-Benz a raportat o îmbunătățire de 5.3%, în timp ce BMW menționează o creștere de 2.9%.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Industrie

Vânzări premium în luna septembrie: Mercedes-Benz, creștere de peste 10%, Audi și BMW au îmbunătățit rezultatele cu aproape 5%

Audi, BMW și Mercedes-Benz au încheiat luna septembrie în creștere, cele mai generoase vânzări fiind înregistrate de producătorul din Stuttgart. Clasamentul pe primele nouă luni este condus tot de Mercedes-Benz.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Economic

Vânzări premium în luna august: creșteri consistente pentru Mercedes-Benz și BMW, în timp ce Audi are parte de o scădere minoră

Mercedes-Benz a înmatriculat peste 178.000 de mașini noi în luna august la nivel global. Pe locul secund s-a clasat BMW, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Audi.
Miercuri, 14 August 2019 | Economic

Vânzări premium în luna iulie: Mercedes-Benz crește puternic și se distanțează de BMW și Audi

Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din lume și în luna iulie, după o creștere puternică a vânzărilor cu 12%. BMW ocupă locul doi după o creștere de 1.6%, în timp ce Audi continuă declinul.
Sambata, 13 Iulie 2019 | Economic

Vânzări premium în prima jumătate a anului: Mercedes-Benz rămâne lider chiar și după o scădere de aproape 5%, în timp ce BMW a crescut cu 1.6%

Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din lume în prima jumătate a anului, în ciuda unei scăderi a vânzărilor cu 4.6%. BMW rămâne în continuare pe locul doi, însă s-a apropiat de rival după o creștere cu 1.6%.
Marti, 12 Martie 2019 | Economic

Vânzări premium în februarie 2019: Mercedes-Benz rămâne lider, dar marii constructori germani înregistrează scăderi puternice

Mercedes-Benz, BMW și Audi au înregistrat vânzări în scădere puternică în luna februarie, însă producătorul de la Stuttgart rămâne lider în clasamentul general în fața celor doi mari rivali germani.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Economic

Vânzări premium în ianuarie 2019: Mercedes-Benz domină topul în ciuda scăderii de aproape 7%

Mercedes-Benz a comercializat 180.539 de mașini noi în luna ianuarie la nivel global, în scădere cu 6.7%. Rivalii de la BMW au reușit să vândă 149.616 unități, în timp ce Audi încheie luna pe ultima poziție a podiumului cu aproape 145.000 de mașini comercializate.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Mercedes-Benz, cel mai mare constructor premium din lume în 2018: germanii au surclasat BMW cu aproape 200.000 de unități

Mercedes-Benz a vândut 2.31 milioane de mașini în 2018 și a rămas cel mai mare constructor premium din lume. BMW s-a oprit la pragul de 2.12 milioane de unități, în timp ce Audi a vândut 1.87 milioane de unități. Toți cei trei producători au înregistrat scăderi în Europa.
Marti, 12 Iunie 2018 | Economic

Vânzări premium în primele cinci luni: Mercedes-Benz s-a apropiat de un milion de unități, în timp ce BMW s-a distanțat considerabil de Audi

Mercedes-Benz a vândut 198.000 de unități în luna mai și își consolidează poziția de lider în clasamentul constructorilor premium. BMW înregistrează o scădere minoră în luna mai, dar are un avantaj consistent în fața Audi.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW rămâne lider, Mercedes a depăşit Audi în primele nouă luni ale anului

BMW rămâne lider în segmentul premium, după vânzările din primele nouă luni ale anului, însă Mercedes a depăşit Audi şi se apropie periculos de prima poziţie a clasamentului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Iulie 2015 | Industrie

Vânzări premium în prima jumătate a anului: BMW rămâne liderul segmentului, dar Audi și Mercedes vin tare din urmă

Producătorii de automobile premium au prezentat rezultatele de vânzări pentru prima jumătate a anului curent. În ciuda creșterilor obținute de alte mărci, BMW rămâne liderul la vânzări al segmentului.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Industrie

BMW continuă să conducă în duelul vânzărilor cu Audi şi Mercedes-Benz la nivel mondial

Lupta vânzărilor dintre cele trei mari mărci premium germane şi-a consumat un nou episod în luna octombrie. BMW este în continuare pe prima poziţie, iar Audi şi Mercedes-Benz vin din spate.
Vineri, 08 August 2014 | Industrie

BMW conduce după şapte luni clasamentul vânzărilor în segmentul premium

BMW, Audi şi Mercedes-Benz au continuat bătălia vânzărilor şi în 2014. Cele trei mărci au prezentat rezultatele de vânzări pentru luna iulie şi pentru primele şapte luni ale anului, iar lupta a fost câştigată din nou de BMW.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Economic

Daimler: creştere de 16% a profitului în al treilea sfert al anului

Lansarea lui CLA a dus la cel mai bun rezultat al Mercedes-Benz din ultimii ani. Marca din Stuttgart şi-a depăşit rivalii de la BMW şi Audi la vânzări în luna septembrie şi a avut o creştere a profitului în al treilea sfert.
Luni, 21 Octombrie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz a primit 30.000 comenzi pentru noul S-Klasse

Mercedes-Benz sărbătoreşte un număr record de comenzi pentru noua generaţie a lui S-Klasse: 30.000 de unităţi în trei luni.
Marti, 13 August 2013 | Industrie

Mercedes-Benz va comercializa maşini pe internet

Mercedes-Benz vrea să intre pe segmentul vânzărilor de automobile pe internet. Până la sfârşitul anului curent, nemţii vor implementa un sistem de comercializare online pentru pieţele din Germania şi Polonia.
Joi, 08 August 2013 | Industrie

Iulie: Mercedes-Benz a depăşit BMW şi Audi la creşterea vânzărilor

În ciuda faptului că Mercedes-Benz a reuşit o creştere de 20% a vânzărilor în decursul lunii trecute, marca din Stuttgart nu a reuşit să-şi detroneze rivalii tradiţionali de la BMW şi de la Audi.
Miercuri, 24 Aprilie 2013 | Economic

Daimler îşi reduce estimările de profit pentru 2013, după ce veniturile au scăzut cu 56%

Veniturile Daimler în primul sfert al anului curent au scăzut cu 56%, iar nemţii au decis să-şi revizuiască estimările de profit pentru anul curent.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Daimler, vanzari Mercedes, Dieter Zetsche, vanzari Mercedes-Benz, Daimler AG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru