Velar

Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Velar: versiune plug-in hybrid și motorizări diesel și benzină cu sistem mild-hybrid

Range Rover Velar va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid. Sistemul de propulsie dezvoltă 404 cai putere, iar SUV-ul va avea o autonomie în modul electric de până la 53 de kilometri.
Vineri, 29 Mai 2020 | Tuning

Pachet de performanță pentru Range Rover Velar: 600 de cai putere din partea Manhart pentru SUV-ul britanic

Tunerul Manhart a pregătit un pachet de performanță pentru ediția specială Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic. În urma modificărilor, motorul V8 de 5.0 litri dezvoltă 600 CP și 750 Nm.
Duminica, 18 Martie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea de performanță a lui Velar: modelul va prelua motorul V8 de 5.0 litri și ar putea deveni cel mai rapid SUV produs de constructorul britanic

SUV-ul Range Rover Velar va primi în scurt timp o versiune de performanță. Modelul este pregătit de divizia Special Vehicle Operations și, conform unor surse apropiate, va primi motorul V8 de 5.0 litri și 575 CP.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Modele noi

Range Rover Velar SVR: versiunea de performanță este așteptată în acest an

Divizia Special Vehicle Operations (SVR) lucrează la o versiune de performanță pentru Range Rover Velar. Modelul ar urma să folosească un V8 de 5.0 litri și va debuta în cursul acestui an.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Siguranta

Siguranță în off-road: Range Rover Velar a primit 5 stele la testele Euro NCAP

Range Rover Velar a pimit calificativul maxim în cel mai recent test Euro NCAP, fiind apreciat pentru nivelul de siguranță oferit.
Joi, 29 Iunie 2017 | Modele noi

Range Rover Velar începe să își mărească gama de motorizări: propulsor de 2.0 litri și 300 de cai putere

Land Rover introduce noua motorizare Ingenium de 2.0 litri și 300 de cai putere și în gama crossover-ului Range Rover Velar, pentru a-l ajuta să lupte mai bine împotriva lui Porsche Macan și BMW X4.
Joi, 02 Martie 2017 | GENEVA 2017

Range Rover Velar: britanicii prezintă o alternativă superioară la segmentul SUV-urilor premium X3, XC60, GLC, Q5 și Macan

Range Rover Velar își propune să provoace clienții segmentului SUV-urilor premium, mizând pe o poziționare de preț superioară lui Porsche Macan, care până acum era cel mai scump SUV din segment. Avantajele lui Velar: un interior inedit și un design exterior inspirat din liniile de succes ale mărcii.

Tag-uri similare

Range Rover, range rover velar, Velar, range rover velar 300 cai putere, velar motoare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru