Vision X

Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primul teaser cu versiunea de serie a conceptului Skoda Vision X: noul SUV al cehilor va fi prezentat la Geneva

Skoda a publicat prima imagine teaser cu versiunea de serie a prototipului Vision X. Noul SUV pregătit de cehi va fi poziționat sub actualul Karoq, iar prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Sambata, 13 Octombrie 2018 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului Skoda Vision X: fratele mai mic al lui Karoq va deveni cel mai spațios model din segment

Versiunea de serie a conceptului Skoda Vision X va fi prezentată în 2019. Caracterul practic și spațiul interior sunt cele două atuuri cu care viitorul SUV "atacă" segmentul B.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Skoda a lansat conceptul Vision X: sistem hibrid de propulsie cu benzină, gaz natural comprimat și motor electric

Skoda Vision X a fost prezentat oficial. Conceptul producătorului din Mlada Boleslav are un sistem hibrid de propulsie care integrează un motor electric și un propulsor de 1.5 litri. Acesta din urmă poate funcționa atât cu benzină, cât și cu gaz natural comprimat.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primele detalii tehnice despre Skoda Vision X: conceptul hibrid are propulsie pe benzină, gaz natural comprimat și energie electrică

Conceptul Skoda Vision X va fi echipat cu un motor TSI de 1.5 litri care poate funcționa și pe gaz natural comprimat (CNG). În plus, există și un motor electric, iar conceptul poate fi folosit cu tracțiune față, spate sau integrală, în funcție de nevoie.
Joi, 01 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Skoda Vision X: primele schițe oficiale cu SUV-ul hibrid ce va fi prezentat la Geneva

Skoda a dezvăluit primele schițe oficiale cu prototipul Vision X, un SUV compact cu propulsie hibridă ce va fi prezentat în premieră, în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Skoda, Geneva, SUV, hibrid, compact, schite, Vision X
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru