Volkswage

Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Producția lui Volkswagen Passat a luat sfârșit în America

Modelul de clasă medie a ajuns la sfârșit de drum pe continentul american, după ce ultimul exemplar Passat de specificație americană a ieșit pe porțile fabricii din Chattanooga, Tennessee.
Vineri, 03 Mai 2019 | Modele noi

Teaser video pentru hatchback-ul electric Volkswagen ID: germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată rapid

Volkswagen a publicat un teaser video pentru hatchback-ul electric ID, iar germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată înainte de prezentarea oficială din luna septembrie.
Luni, 04 Iunie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R și prima întâlnire cu virajele de la Pikes Peak: conceptul electric accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.25 de secunde

Volkswagen ID R a ajuns în Colorado. Conceptul electric pregătit de nemți și pilotat de Romain Dumas a realizat primele teste pe celebrul traseu de la Pikes Peak. "Cursa către nori" are loc în 24 iunie.
Duminica, 13 August 2017 | General

Funcții pentru dezactivarea cilindrilor și coasting: Golf 7 facelift primește motorul pe benzină de 1.5 litri și 130 de cai

Volkswagen oferă pe Golf 7 facelift noul motor de 1.5 litri benzină de 130 de cai putere. Compacta germană integrează o funcție pentru dezactivarea cilindrilor, dar și o tehnologie de coasting.
Vineri, 04 August 2017 | Modele noi

Volkswagen continuă campania de teasing a SUV-ului T-Roc: două schițe noi cu fratele mai mic al lui Tiguan

În 23 august îl vom cunoaște pe noul Volkswagen T-Roc, fratele mai mic al lui Tiguan. Viitorul SUV promite un design "bărbătesc" și motorizări preluate din gamele Polo și Golf.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Feature

Maşini de poveste: 40 de ani de Volkswagen Golf

O maşină de legendă împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de automobilul care a redefinit segmentul compact şi care din 1974 şi până azi a rămas un etalon al clasei sale: VW Golf.
Vineri, 28 Ianuarie 2011 | Intern

Volkswagen Amarok costă 23.559 de euro în România

Volkswagen a publicat deja preţurile noului Amarok pe piaţa din România. Modelul din Wolfsburg pleacă de la 23.559 de euro, dar poate ajunge până la 32.097 de euro.

Tag-uri similare

Volkswagen Amarok, preturi, Volkswage, Volkswagen Amarok 2.0 TDI, Volkswagen Amarok pret
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru