Volkswagen electric

Joi, 16 Noiembrie 2023 | General

Papalitate cu zero emisii: Volkswagen va livra 40 de mașini electrice către Vatican

Volkswagen a încheiat un acord cu statul Vatican prin care se angajează să livreze 40 de mașini electrice începând din 2024. Vaticanul dorește să aibă o flotă de vehicule neutre în carbon până în 2030.
Joi, 13 Aprilie 2023 | General

Șeful VW: Combustibilii sintetici sunt „gălăgie inutilă”. Motoarele termice sunt „tehnologie veche”

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a vorbit deschis despre viitorul constructorului german cu privire la electrificarea gamei și la renunțarea treptată a motoarelor termice. El spune că discuțiile despre combustibili sintetici sunt o „gălăgie inutilă”, iar motoarele termice sunt „tehnologie veche”.
Miercuri, 05 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu înlocuitorul electric al lui Volkswagen Passat: debut în 17 aprilie

Constructorul german de automobile a publicat imagini noi, din timpul testelor, cu viitorul ID.7. Înlocuitorul electric al celebrului Passat va fi prezentat în 17 aprilie.
Luni, 20 Martie 2023 | Industrie

Volkswagen vrea să devină unul din cei mai mari producători de baterii pentru mașini electrice

Volkswagen intenționează să devină un producător important de baterii pentru mașinile electrice în viitorul apropiat. Pentru asta, constructorul german a anunțat că va investi în mai multe companii miniere cu ajutorul diviziei PowerCo.
Luni, 06 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen va lansa 9 modele electrice noi până în 2026

Thomas Schafer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că producătorul german va lansa 9 modele electrice noi până în 2026. Află aici tot ce trebuie să știi despre viitoarele modele cu zero emisii.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen: interioare cu materiale din PET-uri și resturi marine reciclate pentru modelele electrice

Viitoarele modele electrice Volkswagen se vor folosi de mai multe materiale ecologice în habitaclu. Acestea vor fi confecționate din PET-uri reciclate sau chiar din resturi marine reciclate.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen ID.3 facelift: faruri LED dinamice, mai ascuțite

Volkswagen a publicat un clip oficial nou cu viitorul ID.3 facelift. Noul model va fi oferit cu faruri LED dinamice, alături de stopuri redesenate și mai multă tehnologie la bord. Modelul actualizat va fi prezentat în 1 martie.
Miercuri, 23 Februarie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu Volkswagen ID. Buzz. Va avea 201 cai putere și propulsie spate

Constructorul german a publicat mai multe imagini noi cu viitorul model electric ID. Buzz. Pe lângă noile poze cu mașina camuflată, Volkswagen a mai dezvăluit și câteva detalii tehnice.
Joi, 21 Ianuarie 2021 | Industrie

Volkswagen pregătește o navă-amiral 100% electrică: “Vom stabili noi standarde privind autonomia și viteza de încărcare”

Volkswagen dezvoltă un model electric revoluționar, prin care vrea să stabilească “noi standarde” de autonomie și viteză de încărcare. Noua navă-amiral, dezvoltată în cadrul proiectului “Trinity”, este gândită ca un rival direct pentru Tesla Model S.
Miercuri, 09 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Volkswagen ID.3 - vom avea alături de noi și „Golf-ul electricelor”

După ce anul trecut am condus în Electric România versiunea electrică a lui Golf, anul acesta trecem la nivelul următor cu mașina supranumită „Golf-ul electricelor”. Noul Volkswagen ID.3 a ajuns în România și va lua parte la turul nostru electric.
Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Peste 15.000 de pre-comenzi pentru Volkswagen ID.3 1st în primele șapte zile de la deschiderea listelor: cele mai multe unități au fost rezervate în Germania

Volkswagen ID.3 1st, versiunea de lansare a primului model electric dezvoltat de constructorul german pe platforma MEB, a primit peste 15.000 de pre-comenzi în doar șapte zile de la deschiderea listelor. Versiunea va avea o autonomie de până la 420 de kilometri, iar prețul final pe piața din Germania ar urma să fie mai mic de 40.000 de euro.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Concepte

Primele schițe oficiale cu viitorul concept ID Roomzz: SUV-ul electric va fi expus în premieră la Shanghai

Volkswagen a publicat primele schițe cu viitorul ID Roomzz, concept electric care anticipează un viitor SUV de serie. Varianta de producție va fi lansată în China în 2021, în timp ce publicul din Europa va avea de așteptat până în 2024.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Martie 2019 | Motorsport

Volkswagen pregătește o nouă provocare pentru prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai"

Volkswagen vrea să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai" din China. Nemții vor miza pe serviciile prototipul electric ID R și pe experiența pilotului Romain Dumas. Drumul măsoară 11 kilometri și include 99 de viraje.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Hatchback-ul Volkswagen ID va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt: nemții deschid listele de pre-comenzi în 8 mai

Volkswagen ID, primul model electric al constructorului german dezvoltat pe noua arhitectură MEB, va fi expus în luna septembrie la Frankfurt. În plus, listele de pre-comenzi pentru noul hatchback electric vor fi deschise în 8 mai.
Joi, 23 August 2018 | Masini electrice si hibride

Primul model electric al familiei Volkswagen ID ar putea primi numele Neo: producția hatchback-ului german începe în noiembrie 2019

Primul model electric din cadrul familiei Volkswagen ID debutează în 2019. Conform primelor zvonuri, hatchback-ul electric ar urma "să fie botezat" Neo. Producția demarează în noiembrie 2019, iar debutul comercial a fost stabilit pentru prima parte a anului 2020.
Marti, 04 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Imagini cu Volkswagen Gen.E, un prototip 100% electric cu rol experimental

Volkswagen a dezvăluit imagini cu prototipul Gen.E, un model compact 100% electric, construit pe o arhitectură dedicată. Conceptul poate oferi o autonomie de 400 de kilometri.
Vineri, 21 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen face o promisiune îndrăzneață: „Vom oferi mașini electrice la prețul mașinilor noastre convenționale”

Un oficial Volkswagen a declarat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai că brandul german are în plan comercializarea viitoarelor sale modele electrice la prețul celor convenționale.
Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Industrie

Volkswagen e în convalescență după Dieselgate: "Urmează 3-4 ani grei, dar în 2020 renaștem"

Noul șef al mărcii Volkswagen își asumă o perioadă ceva mai grea pentru marca germană în următorii ani. Odată cu lansarea primului model electric de sine stătător, în 2020, lucrurile se vor schimba însă pentru nemți.
Joi, 25 August 2016 | Masini electrice si hibride

Schimbarea la față se sărbătorește în septembrie: Volkswagen prezintă conceptul unui model electric cu autonomie de 500 de kilometri

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Paris conceptul unui viitor model electric. Acesta se va lansa spre sfârșitul acestui deceniu și va avea o autonomie de 500 de kilometri.
Luni, 30 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Până la Tesla Model 3 te mănâncă rivalii: după BMW i3, și VW e-Golf va primi în acest an o autonomie de 300 de kilometri

Versiunea electrică a celei mai vândute mașini europene va primi în 2016 un facelift care îi crește autonomia electrică de la 190 la 300 de kilometri.

Tag-uri similare

Tesla Model 3, BMW i3, Volkswagen E-Golf, Volkswagen electric, Golf electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru