Volkswagen Golf electric

Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Șeful Volkswagen confirmă: viitorul Golf va fi electric

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a confirmat că următoarea generație Golf va fi electrică. Totodată, el a mai confirmat și anul lansării noului facelift pentru actuala generație a compactei germane.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Volkswagen e-Golf se prezintă

Volkswagen nu putea să se țină departe de hora mașinilor electrice, motiv pentru care a aruncat în luptă cel mai popular model al său și unul dintre cele mai populare din lume: Golf. Versiunea electrică a compactei se alătură turului nostru prin România și promite o autonomie oficială de 300 de kilometri.
Joi, 25 August 2016 | Masini electrice si hibride

Schimbarea la față se sărbătorește în septembrie: Volkswagen prezintă conceptul unui model electric cu autonomie de 500 de kilometri

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Paris conceptul unui viitor model electric. Acesta se va lansa spre sfârșitul acestui deceniu și va avea o autonomie de 500 de kilometri.
Marti, 18 August 2015 | Feature

FEATURE: Cele două fețe ”verzi” ale lui Volkswagen Golf

Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai populare modele din lume, Volkswagen Golf se aliniază trendului ecologic actual și propune clienților săi din România două noi personalități: una electrică și una hibridă.
Luni, 27 Iulie 2015 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf hibrid și electric în România: ambele versiuni eco pornesc de la 37.000 de euro

Volkswagen a publicat prețurile noilor Golf GTE și e-Golf pe piața din România. Fie că optați pentru versiunea hibridă, fie pentru cea electrică, prețurile de pornire sunt extrem de apropiate și încep de la 37.000 de euro.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf electric, transformat în maşină de poliţie în Germania

Volkswagen e-Golf, versiunea electrică a popularului model compact, a fost îmbrăcată în uniforma poliţiei germane, cu ocazia unui salon de profil.
Vineri, 16 Martie 2012 | Autoipoteze

Volkswagen Golf 7 va avea o versiune electrică: E-Golf

Volkswagen va lansa în 2013 şi o versiune electrică a viitorului Golf 7. Aceasta se va numi E-Golf şi va fi dezvoltată cu uşurinţă tot pe platforma modulară MQB.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf electric debutează în 2013 în China

Volkswagen a anunţat că va lansa versiunea de serie a lui Golf Blue-e-Motion pe piaţa din China în 2013. Debutul european nu a fost încă anunţat.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Concepte

Volkswagen Golf electric începe o nouă serie de teste

Volkswagen începe o nouă sesiune de teste a prototipului Golf blue-e-motion, verisunea electrică a compactei populare. Maşinile se vor plimba prin trei oraşe germane.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf electric, Volkswagen Golf Blue-e-motion, Volkswagen vehicul electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru