Volkswagen Golf GTI

Duminica, 25 Februarie | Industrie

Rechemare în service pentru Volkswagen și Audi din cauza posibilelor scurgeri de combustibil

Grupul Volkswagen din America recheamă în service 261.257 de vehicule, care ar putea dezvolta o scurgere de combustibil.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile Volkswagen Golf GTI și GTE: aproape 32.700 de euro pentru clasicul GTI și peste 35.000 de euro pentru varianta plug-in hybrid

Volkswagen a publicat lista de prețuri a noilor Golf GTI și GTE. Versiunea plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 60 de kilometri are un preț de pornire de 35.174 de euro, în timp ce varianta GTI pleacă de la 32.669 de euro.
Vineri, 03 Iulie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noul Golf 8 GTI GTC: modelul de circuit va fi utilizat în seria Global Touring Cars din Africa de Sud

Volkswagen Motorsport a prezentat noul Golf 8 GTI GTC. Modelul a fost gândit pentru a concura în seria Global Touring Cars din Africa de Sud și este echipat cu un motor capabil să ofere peste 270 CP.
Joi, 14 Mai 2020 | Intern

Noua generație Volkswagen Golf GTI ajunge în România în a doua jumătate a lunii septembrie: prețul de pornire pentru Hot Hatch-ul compact va fi de aproape 33.000 de euro

Noul Volkswagen Golf GTI este echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 245 de cai putere. Hot Hatch-ul de clasă compactă va ajunge în România în a doua parte a lunii septembrie și va avea un preț de pornire de 32.817 euro.
Marti, 31 Martie 2020 | Tuning

Pachet de performanță pentru vechiul Volkswagen Golf GTI: Mountune52 promite 380 CP și 510 Nm pentru Hot Hatch-ul german

Casa de tuning Moutune52 a pregătit un pachet de performanță pentru vechiul Volkswagen Golf GTI. Mulțumită modificărilor, Hot Hatch-ul producătorului german dezvoltă 380 de cai putere și 510 Nm.
Miercuri, 25 Martie 2020 | General

Volkswagen nu renunță încă la cutiile de viteze manuale: "Le vom oferi atât timp cât există cerere"

Volkswagen a confirmat că nu va renunța la cutiile de viteze manuale, pe care va continua să le ofere atât timp cât va exista cerere din partea clienților.
Joi, 27 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen a prezentat noile Golf GTI, GTD și GTE: motoare cu puteri de până la 245 de cai și accesorii speciale pentru exterior și interior

Noul Volkswagen Golf a primit trei versiuni de performanță: GTI, GTD și GTE. Nemții propun un motor pe benzină de 245 CP, o versiune diesel cu 200 CP și o variantă plug-in hybrid cu 245 CP. Aceasta din urmă promite o autonomie electrică de până la 60 de kilometri.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Volkswagen Golf GTI: "Puterea motorului va depăși așteptările"

Volkswagen a publicat un teaser pentru noua generație Golf GTI, despre care afirmă că va avea un motor care "va depăși așteptările" în ceea ce privește puterea.
Sambata, 11 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele versiuni de performanță din gama Golf: puteri de până la 330 CP și sisteme mild-hybrid pentru GTI, GTI TCR și R

Volkswagen pregătește versiuni de performanță pentru noua generație Golf. Conform surselor, viitorul Golf GTI va dezvolta 235 CP și va fi prezentat la Geneva. Noile Golf GTI TCR și Golf R vor fi prezentate la Paris.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Tuning

Ucenicii Volkswagen dau examen la Worthersee: un Golf GTI cu 380 CP și un Golf R break cu 400 CP au făcut deliciul celor prezenți în Austria

Ucenicii Volkswagen au venit la Festivalul de la Worthersee cu două concepte speciale. Primul are la bază un Golf GTI și oferă 380 CP, iar al doilea a fost dezvoltat pornind de la un Golf R Variant.
Duminica, 05 Mai 2019 | Industrie

Șef în Europa, retrogradat în SUA: Volkswagen Golf va fi eliminat de pe piața americană din cauza vânzărilor slabe

Dacă vânzările europene ale lui Volkswagen Golf se mențin la distanță apreciabilă de restul modelelor de pe piață, situația din America e net diferită. Volkswagen vrea să scoată Golf de la vânzare, păstrând în oferta din SUA doar versiunile sportive GTI și R.
Sambata, 16 Martie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8 GTI și Golf 8 R: cele două modele se lansează în 2020

Volkswagen a confirmat că versiunile GTI și R pentru noua generație Golf 8 vor fi lansate pe piață în 2020, la scurt timp după startul vânzărilor pentru versiunea standard.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Modele noi

Cântecul de lebădă al actualului Volkswagen Golf: nemții lansează versiunea de stradă Golf GTI TCR cu 290 CP

Volkswagen anunță lansarea versiunii de stradă Golf GTI TCR. Hot Hatch-ul constructorului german are un motor de 2.0 litri de 290 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 5.6 secunde.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Volkswagen Golf GTI: 300 CP și roți motrice față

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în prima parte a anului curent, iar voci apropiate companiei spun că variantă de performanță GTI ar urma să ofere circa 300 CP.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Mediu

Noul standard de emisii mai face o victimă: Volkswagen Golf GTI retras din oferta constructorului german

Volkswagen Golf GTI a fost retras din oferta producătorului. Modelul nu a fost omologat pentru noile teste de emisii WLTP. În același timp, decizia Volkswagen este una normală, ținând cont că în prima parte a anului viitor vom vedea noua generație Golf.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | General

Volkswagen explică avantajele lui Polo GTI: "Este mai dinamic decât Golf GTI. Piața a cerut cutie automată"

Volkswagen Polo GTI oferă un stil de condus mai dinamic decât Golf GTI, care este mai potrivit pentru autostrăzi, potrivit oficialilor mărcii germane.
Duminica, 16 Iulie 2017 | Modele noi

Aluat nou pentru viitoarele generații Volkswagen Golf GTI și R: sportivele vor fi mai ușoare și vor avea cu 40 de cai putere în plus

Volkswagen pregătește o serie de schimbări importante pentru viitoarele generații Volkswagen Golf GTI și R. Hot hatch-urile vor primi mai mulți cai putere, vor scăpa de kilograme și vor fi mai aerodinamice.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Modele noi

Volkswagen începe să renunțe treptat la dieseluri: viitorul Golf Bluemotion va fi hibrid

Volkswagen vrea să reducă și mai mult emisiile și consumul modelului Golf. Motiv pentru care, viitoarea generație Golf Bluemotion va folosi un sistem de propulsie hibrid, nu un diesel.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Modele noi

Cel mai tare GTI din istorie: noul VW Golf GTI Clubsport S oferă 310 CP și bate toate hatch-urile cu tracțiune față pe Nurburgring

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport S este cel mai sportiv GTI din toate timpurile. Ediția specială de 310 CP limitată la 400 de exemplare a reușit să bată recordul pe Nurburgring pentru un hatch compact cu tracțiune față.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Modele noi

Dubă cu aspirații GTI: Volkswagen Caravelle primește motorul turbo al lui VW Golf GTI

Volkswagen extinde gama de motorizări a modelului Caravelle cu un propulsor care îi va ajuta pe toți cei șase pasageri să simtă puțin mai intens călătoriile.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, tuning, Golf, Volkswagen Golf, Fiat 500, Mazda3, Nissan GT-R, Scirocco, VW Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru